"Mafia" cartilor ca pe vremea lui Ceasca?

"Mafia" cartilor ca pe vremea lui Ceasca? | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

Sora mea incearca sa cumpere cartile publicate de ziarul Adevarul ... si nu reuseste decat daca da spaga.. vad ca si Jurnalul publica acum.. si cica la ora 6 dimineata sunt deja epuizate .. citeste romanul mai mult decat altadata sau doar se face ca citeste? si daca se epuizeaza asa de repede ... de ce nu se publica mai multe volume? e asa o satisfactie de mare sa dai spaga ca pe vremea lui Ceasca sa obtii o carte ?

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu iau cartile astea si le si citesc ...acum impropriu spus ca le iau eu ca mi le ia bunica mea care la 5 dimineata se aseaza la coada la ziare sa prinda cartile.
Dar intre timp am descoperit ca daca las la 2 carti 3 lei mi le da la 8 cand plec eu si prefer asa decat sa o mai scot pe biata femeie din casa la ora aia.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

si eu le vreau... toata lumea le vrea, insa cand intreb la chiosc zic ca nu au primit si cartile cu ziarul... poate doar daca imi fac abonament. Insa, intamplator, intr-o intersectie, mi le-a oferit un vanzator din acela ambulant de ziare.Spunea ca le pastra pentru a le vinde peste o perioada de timp mai mare, la un supra-pret, insa din pacate daduse criza peste el si fusese nevoit sa le vanda atunci, la pretul de cumparare cu ziarul...
insa a fost ok, pentru ca au venit toate odata fara sa alergi din chiosc in chiosc in fiecare zi de aparitie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Din cate stiu eu cartile se pot lua doar cu abonament si la ziar. Cel putin asa e la Adevarul. Eu i-am mai dat ceva baiatului de la ziare ca ma cunoaste de ani buni, si-mi opreste cartile, insa se poate doar pt ca mai are clienti care au abonamente facute si nu vor cartile. Asa ca-i raman.

Sau se mai pot comanda direct de pe situl Adevarului, eu asa am luat pt mama

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.breslo.ro/shop.php?u=fancybijoux" target="_blank">margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Ardeiash, oare nu ar fi mai simplu sa isi faca un abonament?

Nu te supara, dar mesajul tau imi aminteste de celebra (tot din vremea aia): "Sa se dea cate putin sa ajunga la toti!"

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

tocmai de aceea am deschis si eu acest subiect.. ca aduce a vremuri trecute...
pe sora mea nu o intereseaza decat anumite carti.. si nu doreste un abonament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

pai sora ta, daca vrea neaparat cartile, se poate duce la o librarie sa si le cumpere, fara sa dea spaga. sau sa le caute pe net, le comanda si le trimit editurile direct acasa. din punct de vedere al cartilor e chiar mare diferenta fata de vremea lui ceausescu, nu cred ca se poate face comparatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ardeiash afirmatia mi se parea aruncata fara prea mare gandire anterioara.
Credeam ca e tipul de cumparator care vrea seria intreaga, asa cum sunt eu (exceptand primele 3 volume-omorul cu cartile gratuite), dar le voi cumpara direct de la sediul Adevarul, fara taxe suplimentare.

Alta posibilitate le comanda pe net si plateste 8 lei taxe postale.

La targurile de carti Ed. Adevarul apare cu cartile de vanzare, intreaga serie, deci posibilitati de achizitie sunt o groaza.

Da, si cred ca romanul a reinceput sa citeasca, iar la un asemenea pret si format e si pacat sa nu le cumperi.

De miercuri vor aparea si cele de la Jurnalul, si da le voi cumpara si pe acelea. Din cate am inteles vor fi numai literatura romaneasca, cartile avand pe coperta poze ale unor tablouri faimoase.

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am facut eu si abonament, am comandat si pe net si tot degeaba... Abonamentul l-am facut pe 3 luni si mi-au venit numai pentru una, pe net le-am comandat de anul trecut si nu au venit nici pana acum. M-am certat cu ei, cei de la Adevarul, si cu cei de la posta, parca e o adevarata mafie. Cand am vazut ca si Jurnalul scoate volumele din Biblioteca pentru toti mi-a lasat un gust amar. Nici n-am de gand sa incerc sa le cumpar. Ma scarbeste ideea de a lasa spaga si vanzatorilor de la chioscuri, numai acolo n-am mai dat spaga... Mai bine ma duc si le caut in librarii, nu le gasesc, anticariate sunt garla. Sunt curioasa daca le scot exact in acelasi format. Dar probabil ca n-am sa aflu pentru ca n-am sa reusesc sa cumpar niciuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Ardeiash afirmatia mi se parea aruncata fara prea mare gandire anterioara.

nu este o afirmatie aruncata la-ntamplare! vad ca se confirma .. spaga data pentru carti in vremurile actuale . .

nu stiu ce trebuia sa rumeg inainte de a afirma asta

Intrebarea este de ce nu se tiparesc mai multe exemplare daca sunt cerute de cate cititori si se incurajeaza spaga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da spaga cine e obisnuit sa dea spaga
poac! poac! roshiile

eu le-am comandat si au ajuns toate prin posta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput