Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 7
Iulika29 spune:
Buna seara fetelor!!
Am intrat sa ii urez si eu La multi ani Marianeei..Så fii sånåtoasa så ai parte numai de bucurii..
Azi in sfarsit am avut parte de putin soare a fost asa bine parca stateam ca bateria la incarcat in soare..Astept cu nerabdare så se faca primavara iubesc verdeata, florile copacilor..
Si ca tot vb de mancare de mi-ati facutde multe ori cel mai muult mi se face cand vorbiti de muraturi efectiv imi ploua in gurå numai gandindu-må la un castravete murat sau varza ..aici nu gasesc.
Monica_dicut så inteleg ca eu daca ma duc la 18 såptåmani o så aflu sigur daca e fata sau baiat??Nu de alta dar asa ce må''arde'' så cumpår si eu primele hainutze..stiti voi oleak de nebuneala nu stricå..( am ras cum ai scris tu ca a zis doctorul ca e fata la aproape 12 såptamani si la 20 såpt i-a crescut cuc
O seara frumoaså va doresc..
Iulika, cea mai fericitå15+
Iulika29 spune:
Da au fost cred ceva probleme ca nu am putut deschide nici eu..
Iulika, cea mai fericitå15+
monica_dicut spune:
Iulika, sigur se vede, dar sa sti ca se mai fac greseli. De ex ti se poate spune ca e baiat si sa fie fata in sensul ca s-ar incurca cordonul ombilical cu putzica.
Si da, forumul nu a mers. Sper sa ii fi facut adminii ceva sa mearga mai bine ca m-a terminat in ultima vreme
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
pazza spune:
mariaanna sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos....
eu numai ce m-am ridicat din pat..nu mai pot as dormi toata ziua...am vazut ca vorbeati de mancare...eu azi mi-am facut niste cartofi copti la cuptor iamiiiii...
cat despre bebel eu trebuie sa mai astept sa il simt..dar am rabdare fiecare lucru vine pe rand..dar ma bucur pentru voi...pupicei..
katteryna spune:
Buna seara burtici!Abia am reusit sa citesc din urma pentru ca atata mi-e de somn...
mariaanna LA MULTI ANI! sa ai parte de toate bucuriile pe care ti le pot oferi copiii!
Ma gandeam ca si eu astept cu nerabdare sa miste bebitza mai ales ca nu cunosc senzatia...si mi-e teama ca nu imi dau seama cand o sa se intample Intr-o dimineata in urma cu vreo doua saptamani am simtit eu ceva pe acolo prin burtica si brusc in ziua aia nu am mai avut greturi si ma gandeam si eu si eram fericita ca poate ala a fost momentul. Dar ce sa vezi, toata lumea m-a luat in ras ca e prea devreme, mai ales pentru prima sarcina...Si de atunci tot astept, si astept...Hai Fluturas, da din aripioare!
Noapte buna si somnic usor!
15+
delia79 spune:
buna seara burtici,
ne mai tineti minte si pe noi? nu am mai scris de mult timp dar am citit aproape in fiecare zi. Ma bucur enorm pentru fetele care au aflat sexul lui bb. Va felicit din suflet!
Mariaana, un calduros La Multi Ani! si multe impliniri iti doresc.
Fetelor sunteti dementiale cu retele voastre. Mi-ati facut pofta cu toate bunatatile de care vorbiti. Papanasi mi-am facut si eu acum vreo 3 sapt si au fost deliciosi. Si cu varza murata m-ati prins, am umblat tot Montrealul pana am gasit o varza murata. Dar am gasit si am facut faimoasa varza calita. Din pacate nu mi-a priit si acum ramane pe umerii sotului sa manance restul .... ca eu nici nu ma pot uita la ea.
Am fost si eu joia trecuta la controlul lunar la dr. si am avut imensa bucurie sa aud o inimioara de 160 bpm. Si eu si sotul ne-am topit de placere. Acum cautam pe net sa cumparam un aparat Doepler ca sa ascultam inimioara de cate ori vrem.
Joia asta voi merge sa fac DT si am niste emotii cat casa. Tot ce imi doresc este sa fie sanatos bb . Am vazut ca mai sunt fete care merg sapt asta, va urez bafta la toate!
va pup dulce si ma bucur ca existati
11+
in curand mamy de bb scump
1sweet_angel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Eu v-am zis ca dau in depresie pentru fiecare kg, asa ca m-am hotarat: de maine trec numai si numai pe gratare cu salate sau legume, branza, fructe...si cam atat! Azi nu, ca aveam in plan o ciorba de fasole cu ciolan afumat si nu vreau sa arunc carnea si toate celelalte. Dar de maine....gata! Eu ca salate-garnitura la gratare fac asa: 1. Salata verde+ridichi+ceapa verde+rosii+castraveti+masline cu oet si ulei de masline 2. varza+morcovi+praz cu zeama de lamaie si ulei de masline 3. rosii+ceapa verde+branza rasa pe deasuipra cu ulei de masline |
buna dimineata burticute
cristina_anatrebuie sa fi fost tare buna ciorba aia de fasole cu ciolan afumat, insa mai tare prefer salatele mai ales ca si aici gasesc tot ce-mi tr. fara probleme.
10+
1sweet_angel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta l-am cumparat .. dar a fost deliciu .. doar nu crezi ca m-a apucat pe mine harnicia .. .. e o patiserie/cofetarie/covrigarie vis-a-vis de gara de nord (pe grivita).. fac niste chestii absolut delicioase ... iar marul in foietaj .. .. era scobit la mijloc si umplut cu stafide si scortisoara si sirop de zahar ..... hai ca lesin aici ... |
Ellenuta tu lesini care deja ai mancat asa bunatate si apoi te-ai gandit sa ne si dai detalii in amanunt?da noi care nu avem cum sa facem rost de asa ceva si murim de pofta?
fetelor cred ca o perioada n-am sa mai citesc detaliile despre mancare ca voi ma omorati cu zile.........ieri am fost la cumparaturi si am scotocit tot supermarket-ul sa gasesc covrigei sarati si sticks-uri......cand am gasit am inceput sa topai de bucurie...se uitau aia din jur la mine ca la un om nebun.....pe sotul meu l-am innebunit complet....in ficare seara(dupa ce citesc pe forum cate ceva.....deci mai mult si din cauza voastra)ii spun ca am o noua pofta si nu stie ce sa mai faca....cred ca data viitoare se intoarce singur in china si pe mine ma lasa acasa sa-mi pot satisface poftele in voie
monica si tu varza murata......acum cu eclerele
sa stiti ca nu va cert.....prea tare..si daca v-ati suparat pe mine plssi......mai bine ca nu gasesc ca altfel as deveni si mai decat sunt.
10+
1sweet_angel spune:
guguinca un pic si poate trecept tine poate iti mai revii.
fetele bolnavioare..... sa va faceti bine mai repede....
10+
x_ggg spune:
Neata, fetelor!!!! Nu am mai scris de ceva timp, dar v-am urmarit mesajele mereu...as vrea sa va intreb de analizele pe care le-ati facut in primul trimestru...inafara de cele uzuale(mi-a iesit rh negativ) dr mi-a recomandat complexul TORCH, unce mi-a iesit asa:
Citomegalovirus igG - negativ, igM - negativ
Rubeola igG - pozitiv(54.60), igM negativ
Herpes igG pozitiv, igM-negativ
Toxo igG pozitiv(20.10), igM negativ.
Din cate am mai citit eu e net, am inteles ca IgG reprezinta daca ai avut contact cu virusul in trecut si IgM daca in prezent esti contaminat. Din analizele mele, toate IgM-urile sunt negative. E ok asa?
Daca sunt unele dintre voi care au facut acest test...eu abia joi am programare la dr....va pup
Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 7+