Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Despre salate uitati o alta idee: roshii taiate cuburi, cu salata verde si cu telemea taiata tot cuburi, cu putin piper si putin ulei de masline (eu o fac frecvent ca ne place tuturor).

Avem voie telemea? Eu stiam ca doar lactate pasteurizate.

Iulia 10+

Sunt interzise in sarcina toate brazeturile moi (gen feta, branza cu mucega alb, verde, albastru etc.) semn ca respectiva branza nu provine din lapte pasteurizat. Telemeaua e ok pentru consum.

Ramona

Bebita din burtica 10

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si feta e ok atata timp cat pe ambalaj scrie lapte pasteurizat. de fapt feta este o telemea din lapte de capra/oaie. eu mananc, dar verific mereu ambalajul.

MangaGirl :-) 11+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna burtici si pitici,
Mariaanna La multi ani si cred ca acum esti bagata deja la alte prajituri pentru ziua ta.
Eu nu mai vreau !!!!!!!!!!!!!!! ca am bolit toata noaptea de la papanasi ..nu ca nu ar fi fost buni..dar asa fac inecatii.....
Eu sustin varianta cu salate ...cu toate ca nimic nu se compara cu un ecler sau un mar in foietaj.....
La salate eu mai pun si ardei grasi ca-mi place gustul foarte mult.....si la sfarsit foarte mult patrunjel verde.
Apropos de foiala in burtica....eu stau "ciulita" la toate alea dar cred ca e prea devreme .....ca nimicutza ....
Asteptam vesti bune de la Ioanact si speram ca totul e de bine

Cea mai fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ahhhh...acum am bagat si eu de seama ca am o stea.....si nu in frunte ...m-am facut membru incepator....."avansam inainte" se pare, hai Bebitza ca merge treaba

Cea mai fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monica, mi-am adus aminte...

Ceva capitole in urma...cred ca tu ai scris de Iosup ca ti-a zis la ingerasul tau mai intai ca e fetita la eco morfo 1 (sapt. 12?)si la eco morfo 2 (ce sapt?) ti-a zis ca i-a crescut cucul...
Retin eu bine sau sunt total varza? :P
Daca e asa, prima data ti-a zis sigur ca e fetita?
Eu ma tot gandesc sa mai astept pana ii cumpar diverse...sa nu se schimbe sexul. Sotul zice ca au patit-o ceva prieteni si s-a schimbat sexul pe masura ce au evoluat bebeii (eco facute cu alti doctori).
Ce stii de Iosup...e posibil ?

Dana 13+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna seara, fete gravidoase si frumoase!
Inainte sa va multumesc pentru urari, primiti din partea mea sa ciocnim si .Azi a fost o zi frumoasa, putin nostalgica pentru ca am schimbat si prefixul....am implinit 30!
La scoala am sarbatorit cu colegele , am primit cadouri, iar spre sfarsitul orelor a vomitat un copil in clasa...Atat mi-a trebuit ca juma' de ora am stat si eu la baie si l-am copiat...
Cu stomacul la gura am ajuns acasa, au venit cativa apropiati, am petrecut ,am baut suc .
Multumesc pentru urari:gabrittza,sweetangel, doro,cristina-ana,monica-dicut,ellenuta,mary,miha,danuta,diamar,raluca,selen,kemsy,manga,thea,lutoniana si celorlalte pe care ,poate le-am omis.

Lutoniana, azi nu am facut prajituri, am cumparat o cutie mare iar sotul mi-a facut surpriza cu un tort urias de tiramisu( pe langa niste flori superbe si un inel...)
Manga,si eu astept nerabdatoare sa miste bebe, dar cred ca la a doua se simte de la 15-16 saptamani.Eu de entuziasmata ce eram, aveam pareri de la 8 saptamani....(gaze....)

Va pup burticile fericite si sa auzim de bine!

Mariaanna
11+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

mai fetelor, voi tot o dati acolo de prajituri, torturi, nebunii si pe mine ma lasa rece. nu ca nu as manca daca as avea in fata....dar chiar nu-mi trebuie. oare se schimba treaba cand trec de 12 sp? sper sa nu, dar lately, nu prea am pofta de mancare.

mariana eu am simtit acum vreo doua seri ca un mic licar intr-o parte...ma indoiesc k erau gaze...dar cien stie...sunt convinsa ca nu am putut eu sa-l simt dar a fost mai mult ca un fluturas intr-o parte.

anyway, eu ma intorc la biscuitii mei. azi ma laudam ca nu mi-e rau si iaca...

MangaGirl :-) 11+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DAnuta, asa este. Eu eram cu fetita careia i-a crescut cuc data trecuta. Nu am vrut sa-ti spun sa nu te dezamagesc. Dar am patit-o si eu si cumnata mea. EU fusesem la 11 sapt si 5 zile iar cumnata mea la 12 sapt. La amandoua ne-a zis ca e fata ca la 20 de sapt sa-i creasca cuc. Sfatul meu este sa nu te apuci inca sa-i cumperi body-uri si chestii roz. Asteapta macar pana la 16 saptamani daca mai mergi sa iti confirme, sau daca nu la 20. E posibil sa ramana asa. DAr la noi s-a cam grabit sa ne spuna. Dupa 13 saptamani e sigur. CAm pe la 12 si ceva coboara outele la baietei din cate am inteles.
Iti zic doar sa nu te ambalezi ca sa nu te superi ca noi dupa aceea. E adevarat ca imi doream fata atunci dar mai greu a fost ca ne obisnuisem cu ideea, avea un nume, vobeam cu "ea" si a fost un soc sincer. Dar asa a fost la mine. Eu iti doresc sincer sa ramana asa sau sa fie ce vrei tu, important e sanatos sa fie

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Ce credeti ca face omul cand nu are ce face????

Citeste povesti despre nastere si se sperie ca fraierul . Pe mine m-a apucat sa citesc despre nasteri, de parca nu as mai fi nascut. In fine, cert e ca mi-am adus aminte cat de tare ma durea in contractii si mi s-a facut frica. Fii-mea e la mama, urmeaza sa o aduca la culcare acasa, d-aia am eu timp de ganduri...

Pe de alta parte, si eu am avut senzatia ca il simt pe bebe...dar nu sunt foarte sigura...

fetele

Doro 13+ si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Yuuii,ce fain ca mai toate incepem sa-l simtim pe bebe
Mie nu mi-a mers forumul pana acum,voua?

Poze cu noi

15+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput