Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare fetelor si LA MULTI ANI!!! mariannei
Fetelor, sunteti de groaza...cu poftele...Dar ziceti in continuare ca-mi place Oricum, azi trec la achizitionarea ingredientelor pentru papanasi, ca am ramas restantiera si nu uit...Iam, Iam Eu eram si inainte pofticioasa, dar acum ... ma intrec pe mine insami .
Eu am ceva dureri de aseara..poate imi spune cineva daca ar trebui sa ma alarmez...Simt junghiuri nu prea puternice, prin burta, si uneori inspre anus . Abia astept sa-mi bombardez dr cu intrebari lunea viitoare!!! Oare ce sa fie??
Eu ieri am si am butonat la calc toata ziua.Si daca tot vb si de sotz, sa-l laud si eu pe al meu care tare harnic este...asa l-a educat soacra si asa l-am format si eu . Deja am inceput sa-l pregatesc pt perioada cu bebe, cand stai sa vezi cate chestii in plus va trebui sa faca, pentru ca eu ma voi ocupa de bebe si de recuperarea fizica . Si sa nu creada ca o sa doarma linistit toata noaptea...ca o sa plimbe si el urlatorul/urlatoarea la 2 dimineata in brate!!!!Drept raspuns a zis ca se muta in garaj!!
Va pup si va zic ca abia astept sa vad si eu ce este bebe...eh, mai am de asteptat. Sambata seara am visat ca nascusem o bombonica de fetita dupa 3 ore de travaliu

O saptamana buna!!!!

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Revin cu un comentariu legat de nume: pe aici se vehiculeaza exact numele pe care as vrea sa le pun eu la bebe (desi nu e decis absolut nimic):Stefan, Razvan, Alexandru, Dragos, Adelina!!
Cred ca o sa facem clubul mamicilor cu copii Adelina, Razvan, etc

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

hihi, odiseea mea trecuta era de Luca si Davizi iar acum de Razvani, Dragosi, Alexandri...

kemsy,te doare burta sau oasele??? CA nu prea am inteles. Ca si pe mine ma doare noada rau de tot. Ce intepaturi mai am eu sunt in col sau vagin asa... dar am inteles ca nu-i bai.

Si apopos ce-o fi cu danangie ca n-a mai intrat. Speram ca e bine

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna ziua fetele,

La multi ani Mariana! cum sunteti in acest inceput de sp insorit, la londra cel putin. Eu sunt racita cobza, ma doare capul si nasul. Greturile vad ca nu au inceput inca, dar ma doare stomacul, deci tot am ceva.

cum ati petrecut in week-end? ce pofte mai aveti?

si eu sunt rupta dupa cartofi pure sau copti cu unt...mmmm...

in rest, imi vine asa sa fac ceva si nu stiu ce...sa fiu mai frumoasa...vineri am duc sa-mi fac suvite. imi vine sa-mi cupar creme de fata si nimikuri numai sa ma simt mai bine ca imi creste burta, fundul si mi se inmulteste celulita :)

si desi inca nu mi-au trecut greturile total, parca ma simt mai activa. parca m-as duce peste tot. cred ca am luat-o razna :)

v-am pupat. o zi buna!

MangaGirl :-) 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare burtici!

Aveti o viteza la scris ceva de speriat... greu mai recupereaza omu' dupa w/e.

V-am citit dar bineinteles ca din cauza neuronului care mai are putin si da sa moara de singuratate si stress, eu nu am retinut decat reteta de papanashi - eram o pofticioasa din fire, dar acum intrec orice masura, imi ploua in gura la orice...

Dragelor care ati aflat ce sex poarta bebicii vostri, va felicit din suflet - cu un pup mai mare pentru gemeneii fetita si baietel ai mimikai (sper ca nu am incurcat numele). De acum vom afla multe noutati de genul acesta si vom umple prima pagina de carucioare roz si bleu.

Ioanact cum te mai simti? Daca ai fost la dr., ce problema ai avut? Iti tinem bine sa ne aduci vesti bune

Monica buna ideea cu sugerarea numelui bebelushului. Dragos Alexandru suna chiar bine.

Despre salate uitati o alta idee: roshii taiate cuburi, cu salata verde si cu telemea taiata tot cuburi, cu putin piper si putin ulei de masline (eu o fac frecvent ca ne place tuturor).

Inghetata... wow...ma opresc la primul chiosc cu inghetata cand vin spre casa ca deja simt ca lesin de pofta.
Hmmm, se vede ca nu mai am greturi asa des?

Am vazut ca voi ati deschis deja subiectul primelor miscari percepute ale "locatarului" - eu am simtit azi un zvac (asa cum l-am simtit la Rares pe la 13 sapt., si atunci chiar nu mi s-a parut deloc) - si sigur nu erau gaze. Acum ma gandesc ca Rares oricum la acel moment al sarcinii era cam cu 10 zile in urma (ca am avut ovulatie tarzie), deci se poate sa fi avut si el vreo 11 sapt. si ceva... o fi... n-o fi bb? Voi ce parere aveti?
Cand in ce sapt. ati simtit voi primii fluturasi/ghionturi etc.?

Fug sa schimb si semnatura ca azi implinim fix 11 sapt.

Ramona

Bebita din burtica 10

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

MangaGirl, si eu sunt cu cartofii, mai ales copti! mi-am tot facut la microunde, dar la primul gratar incins de al meu sot, sambata seara, am aruncat si cativa cartofi in jar, au fost o nebunie! mi-am adus aminte de copilarie, cand imi faceau bunicii in jarul de la soba de teracota.....

Eu inca n-am simtit nici o fluturare, desi sunt in sapt 15...tot ma concentrez, poate poate, dar cred ca nici n-am cum, din cauza stratului de grasime

Ioanact si Danangie, asteptam vesti!

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Despre salate uitati o alta idee: roshii taiate cuburi, cu salata verde si cu telemea taiata tot cuburi, cu putin piper si putin ulei de masline (eu o fac frecvent ca ne place tuturor).

Avem voie telemea? Eu stiam ca doar lactate pasteurizate.

Iulia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Pai telemeaua este din lapte pasteurizat...eu stiam de feta si branzeturile cu mucegai ca nu sunt din lapte pasteurizat........

asa sper, cel putin, ca eu numai telemea am mancat pana acum.....

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

La multi ani, mariana, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Tin sa le multumesc lui manu si cristinei ana pentru sfaturi! O sa incerc sa le pun in aplicare, deja mi-am acizitionat sfecla si o sa-i dau bataie (nu sfeclei) De dimineata am fost sa mi se recolteze sange pentru detectare anticorpi (am rh negativ)si astept pe maine rezultatul). Vad ca zilele astea au fost in voga papanasii...cred ca-s deliciosi, desi eu nu am facut pana acum. Dar ec ziceti de o friptura la gratar cu o salata bogata? Pe mine ma bantuie pofta, numai ca pe la noi se face vreme de ploaie si nu e de scos gratarul afara. In asteptarea unor zile fripturoase, poate 1 Mai, va pup si va doresc numai bine si frumos!

THEA22
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

MangaGirl, si eu sunt cu cartofii, mai ales copti! mi-am tot facut la microunde, dar la primul gratar incins de al meu sot, sambata seara, am aruncat si cativa cartofi in jar, au fost o nebunie! mi-am adus aminte de copilarie, cand imi faceau bunicii in jarul de la soba de teracota.....

Eu inca n-am simtit nici o fluturare, desi sunt in sapt 15...tot ma concentrez, poate poate, dar cred ca nici n-am cum, din cauza stratului de grasime

Ioanact si Danangie, asteptam vesti!

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

mmmm cartofi la gratar...cred ca a fost o nebunie. oare la a doua sarcina cat de repede se simte copilul. stima ca la prima abia pe la sp 18-19, cam asa. eu nici 12 nu am dar simt asa cate un baldabac...sunt convinsa ca nu e copilul, desi nici intestinele nu sunt ca alea stiu cum fac daca forfotesc.

cred ca o sa fie ciudat sa-l simt pentru prima oara. :)

MangaGirl :-) 11+

Mergi la inceput