Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Monica
La multi ani!!! Sa fii sanatoasa, fericita si bebe Dragos Alexandru sa vina pe lume sanatos si la termen!
Sa ai o zi frumoasa! Vezi?! Deja a iesit si soarele si-a adus aminte ca e ziua ta si ca nu trebuie sa stea pitit.

Iulia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

La multi ani Monica sa fii sanatoasa si tu si bebe. sa ai parte de un an minunat ca si tine si in septembrie sa iti tii puiutul fericita in brate.

o zi frumoasa si plina de soare si flori.

pupici

Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata burticutse,

faci cinste cu cate o sau ceiut .. ca sunt cam zombi .. m-am culcat la 1 si eva mi-a dat vreo 3 treziri .. la a 3-a n-am mai rezistat si l-am trimis pe ta-su ..

ieri am fost la dr la consultatie, mi-a dat analize de facut si trimitere ptr eco morfologica trim I .. martea viitoare am programare. la analize merg maine ca am uitat sa-mi iau recipiente ptr pipi ...

m-a cam tras un pic de urechi cu greutatea .. a spus ca trebuie sa fiu foarte atenta ce bag in gura .. sa renunt la dulciuri, sucuri gen cola, patute si alte prostii din astea .. oricum, in 2 luni am luat 1 kg ... sper sa merg asa pana la 9 luni ca altfel e groasa rau ..

despre miscarile lui bb .. eu la eva am simtit prima oara la 18 saptamani ... acum, sa spun ca am simtit niste falfaituri dar mi se pare ff devreme ..

iulika eu la 18 saptamani am aflat sexul lui bb .. eu zic ca iti poate spune sigur sigur sexul lui bb ..

marianaa ma bucur ca ai sarbatorit frumos de ziua ta si ca ai primit cadouri frumoase!

gugu si eu am avut cateva zile din astea .. nu vroiam decat sa zac .. acum, slava Domnului, mi-e bine .. mai imi vine uneori cate o greata asa dar sunt ok ..

sweetangel imi pare rau ca ti-am facut pofta .. da' poti sa-ti faci tu mar in foietaj .. daca ai rabdare ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata.

Am o veste proasta, mi se sfasie inima.., Sambata la 3 dim, am avut contractii din 2 in 2 min, apoi am avut o durere continua pana cand a iesit copilul, am ajuns la spital cu hemoragie si avort incomplet, mi s-a facut chiuretajul (mi-a scos placenta, atat m avea de scos), ieri dim m-a externat, ma simt bine fizic, dar phisic.., cu ajutorul Ioanei, sper sa trec peste asta (cu toate ca nu voi uita niciodata).
Cred ca de la infectia urinara, si ca am m ridicat-o pe Ioana, s-a despris..

"Asa a vrut Dumnezeu sa se intample".

P.S. Am incercat sa modific lista, dar nu am putut, imi apare un mesaj ca dupa 20 de h pot modifica lista, poate reusiti una dintre voi sa faca aceasta modificare. Cu parere de rau trebuie sa ma retrag..

Va doresc sa duceti cu bine sarcina pana la 40 de sapt. Sarcini usoare.

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

MONICA

La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa! Sa vina bebe sanatos pe lume si sa va bucurati de el!

Eva creste mare
Eva

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

m-a cam tras un pic de urechi cu greutatea .. a spus ca trebuie sa fiu foarte atenta ce bag in gura .. sa renunt la dulciuri, sucuri gen cola, patute si alte prostii din astea .. oricum, in 2 luni am luat 1 kg ... sper sa merg asa pana la 9 luni ca altfel e groasa rau ..

Cate kg ai?

Iulia 10+

Mergi la inceput

vai alina imi pare tare rau de drama prin care ai trecut .. imi pare rau ca ai pierdut sarcina .. off .. de ce o lasa Dumnezeu sa se intample nenorociri din astea?? cuvintele sunt de prisos acum insa iti trimit o imbratisare calda si un buchet de .. ioana o sa te ajute sa treci peste asta .. haide mami capul sus si gandeste-te ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Cate kg ai?

Iulia 10+

multe rau .. 85 .. la 1,76 ...

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza gagics. Mercici de urari

moni, unde e soare ca la mine nu-i???

Anu asta si de baba mea si vad ca si de ziua mea ploua si e urat POate totusi e cu noroc... Ma gandeam ca nu a mai fost urat pe 17 martie din 1981 d ecand m-am nascut. Atunci ploua cu galeata

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Ioanact,trebuie sa treci peste.E bine c-o ai pe Ioana alaturi si trebuie sa-ti revii pt ea. Bebita ta are nevoie de o mamica santoasa.
Sper sa-ti revii curand si sa ne dai vesti bune.

Iulia 10+

Mergi la inceput