Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 9
kiki_cri spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Cu greu reusesc sa ma tin de voi...sunteti foarte rapide.
In primul rand vreau si eu sa ii spun Monicasi sa fi sanatoasa si tu si bebele din burtica, sa ai o sarcina usoara si placuta iar bebe sa fie sanatos si frumos sa va puteti bucura de el.
Alina, imi pare ffff rau...m-am intristat cand am citit asa veste...ai noroc cu fetita ta care este langa tine si sunt sigura ca asa va trece mai usor durerea...
Fetelor legat de papanasi...si eu mi-am facut ieri...nu mai rezistam...si varaza calita am dat comanda in weekend la mama si am fost sa "o ridic"...asa ca si eu ma pot inscrie pe lista pofticioaselor...
Ma intorc si eu la munca...sper sa pot sa va scriu mai des de acum...
Va si va doresc o zi minunata la toate!
KIKI 11+
moni_iulia spune:
Citat: |
multe rau .. 85 .. la 1,76 ... |
Si eu 70kg la 1.50m
Da' sunt fericita ca desi n-am avut greturi mari n-am pus deloc in cele 10 saptamani.Sper sa fie bine. La mine e mai nasol si cu inaltimea cred ca ma paste o cezariana.
Iulia 10+
panda77 spune:
Buna dimineata!
Voiam sa incep ziua in mod fericit, cu urari, si cand colo... Alina, mi se strange inima cand ma gandesc la tine. Sa ai putere sa treci peste incercarea asta grea si sa fii binecuvantata curand cu o noua sarcina fericita.
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 12+
countdown pentru samburel
moni_iulia spune:
Citat: |
moni, unde e soare ca la mine nu-i??? |
Eu lucrez in Pipera si chiar e soare. Nu foarte puternic, da' nici nu mai ploua.
Iulia 10+
Ellenuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Si eu 70kg la 1.50m Da' sunt fericita ca desi n-am avut greturi mari n-am pus deloc in cele 10 saptamani.Sper sa fie bine. La mine e mai nasol si cu inaltimea cred ca ma paste o cezariana. Iulia 10+ |
asta e bine ca n-ai pus niciun kg .. eu la prima sarcina am pus 20 si ceva de kg ... cat despre cezariana .. depinde de conformatia ta .. dr te va sfatui ce e cel mai bine sa faci.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
panda77 spune:
Dar nu se poate sa o uit pe sarbatorita zilei de azi: LA MULTI ANI, MONICA! Sa-ti fie anul bogat in bucurii si fericire pe cat de innorat si de ploios e azi!
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 12+
countdown pentru samburel
lutoniana spune:
Ioanact nu am cuvinte ....doar o La fiecare veste de acest gen trebuie sa respir adanc si sa incerc sa-mi revin pentru ca ma apuca o panica si o frica......
Monica La multi ani tie si bebelusului care poate serbeaza si el cumva azi si sa o duceti optmisti si fericiti pana la toamna.
Cea mai fericita 14+
monica_dicut spune:
Alina imi pare sincer rau. Iti doresc sa-ti dea Dumenzeu multa putere sa poti trece peste si curaj sa o iei de la capat
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+ cu (Dragos Alexandru??)
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
cristina_ana spune:
Alina, imi pare enorm de rau pentru ce ti s-a intamplat! E cumplit sa treci prin asa ceva, si ce povestesti tu acolo...., e ingrozitor! Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta tragedie si sa gasesti puterea de a o lua de la capat!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE
cristina_ana spune:
Monica, as fi vrut sa am o alta stare de spirit sa iti fac urari de ziua ta, dar vestea Alinei m-a intristat foarte tare!
Iti urez din suflet "La multi ani!", sa dea Dumnezeu ca de acum incolo sa nu mai cunosti suferinta si sa iti implinesti visul de a avea o casa plina de copii!!! Multa fericire, sanatate si iubire pana la cer si inapoi!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE