Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 23
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 Si la noi tot la magazinele de copii sunt haine de gravida. Este un magazin just kiding pe centrul vechi vis a vis de cinema Patria daca sti unde este si vad tot timpul cate ceva frumos in vitrina. Tot aceasi firma mai are un magazin in Ulpia. 11+ si mamica strengarului David 25.05.2007Doamne ajuta pe toata lumea! |
deci sa inteleg diana ca astea doua sunt magazinele cu hainute de gravi din deva? cel de vizavi de cinema si cel din ulpia? te intreb ca voi ajunge si la deva cu ceva treaba cu maica-mea si e bine sa stiu unde sa merg.

13+
mary_07 spune:
Anco,la fel simt si eu...sarafanele alea maro si negre si atat de batranicioase
. Speram in sarcina trecuta ca pe timpul verii sa apara ceva tricouri/maieuturi faine,colorate,dar degeaba
. La Roberto by Simplis sunt cateva dragute,m-am uitat eu azi...e o rochita mov,larguta care ar merge super bine cu niste colanti negrei,dar e pt 8-9 luni,cand burtica e mare.
Eu deocamdata inca port hainele mele obisnuite...dar nu va ganditi la un M/S![]()
![]()
Poze cu noi
15+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
anco spune:
da mary, cu colanti negri, dra d unde colanti negri pentru gravide in alba? eu am intrebat la robert by simplis dar au facut tantile alea o fata lunga la mine si au zis ca nu exista asa ceva.
iti dai seama ce informate sunt. si apoi e adevarat ca nu sunt mare nici eu, dar hainele mele marimea 34 nu ma mai incap in niciun caz si stiu ca exista modele faine de haine si marimi mai de mine. dar vad ca nu la noi.
13+
lutoniana spune:
MangaGirl te intelege fata perfect. Sotul meu este aproape disperat cand ma vede cu alte pliante, fluturasi, mostre, bonuri, cupoane....zici ca nu sunt normala.
Am mai colectat si doua jucarii daca vrei iti vand pontul ![]()
In afara de acel cont mai sunt si alte avantaje. TU primesti niste bani dupa saptamana 25 de sarcina (tot asa daca vrei info....)dar sunt sigura ca iti va spune moasa de toate....Sunt ca sa iti cumperi ce vrei pentru tine, sarcina sau bebelus. E o suma de 190 lire pe care o obtine orice femeie insarcinata in UK.
La eco va fi o splendoare si te vei intoarce cu mult mai entuziasmata si fericita decat te simt astazi...
Cea mai fericita
14+
diamar78 spune:
| citat din mesajul lui anco deci sa inteleg diana ca astea doua sunt magazinele cu hainute de gravi din deva? cel de vizavi de cinema si cel din ulpia? te intreb ca voi ajunge si la deva cu ceva treaba cu maica-mea si e bine sa stiu unde sa merg. ![]() 13+ |
Eu doar de astea stiu. Cel din Ulpia este la etajul 2. S-a deschis mai nou un mall la piata dar nu stiu daca au haine de gravida. Chiar sunt curioasa daca-ti gasesti ceva pe plac.
11+ si mamica strengarului David 25.05.2007Doamne ajuta pe toata lumea!
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana MangaGirl te intelege fata perfect. Sotul meu este aproape disperat cand ma vede cu alte pliante, fluturasi, mostre, bonuri, cupoane....zici ca nu sunt normala. Am mai colectat si doua jucarii daca vrei iti vand pontul In afara de acel cont mai sunt si alte avantaje. TU primesti niste bani dupa saptamana 25 de sarcina (tot asa daca vrei info....)dar sunt sigura ca iti va spune moasa de toate....Sunt ca sa iti cumperi ce vrei pentru tine, sarcina sau bebelus. E o suma de 190 lire pe care o obtine orice femeie insarcinata in UK. La eco va fi o splendoare si te vei intoarce cu mult mai entuziasmata si fericita decat te simt astazi... ![]() Cea mai fericita 14+ |
lutoniana, dupa cum spun mereu...orice e bine primit acum...chiar si un cupon de 20p off la Olvita sau cum s-o fi chemand bautura aia pe care nu cred ca am s-o incerc vreodata. sau cine stie:) e funny totusi. nu am stiut ca se dau atatea. :) tot sa faci copii aici :)))
fetele, noapte buna. ma duc sa-mi suflu nasul.
MangaGirl :-)
11+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
anco spune:
mersi diana
fetelor va pupacesc si va zic noapte buna ca deja imi pica ochii in gura de somn.

13+
adimercedes spune:
Am facut capitol nou ca prea ne-am intins.
Cu ocazia asta poate imi da si mie cineva parola de la userul comun pe email ca sa nu mai fac noi capitole cu userul propriu
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
skatyus007 spune:
Buna burticilor!
Ma bucur ca ma pot alatura si eu voua!
DN: 20.09.1985; UM: 05.01.2009; DPN: 14.10.2009