Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 22
MangaGirl spune:
buna seara gagici,
am fost si eu la moasa. m-am intors cu un caiet mare de sarcini, ma pune sub supraveghere cu tiroida si mi-au dat o gramada de vouchere - pentru creme, pampers si alte alea. Lutoniana tu stii despre ce vorbesc. eu lacoma direct la boots m-am oprit, am completat formularul si mi-am primit pachetul. acum am ce studia deseara. :)
da, maine ma duc la scan si o sa-mi mai ia un car de sange ca si azi pentru analize. ce ziceam eu ca astia nu fac? mi-a luat si de HIV si de ficat si de sifilis si de toate. si imi mai si face dublu test acusi...deci cam peste tot e la fel. intrebarea mea este cat dureaza pana vin rezultatele inapoi la dublu test? mult?
cred ca de acum incepe chestia palpitanta. tocmai mi-a spus o prietena ca in spital dupa ce nasti iti dau 250 de lire pe care ii pun intr-un cont deschis pentru copil, bani de care se poate atinge la 18 ani. bineinteles ca e de dorit ca si tu sa pui bani pe parcurs. si cica la 18 ani mai primeste 250 de lire de la guvern sau ceva de gen. foarte frumos din partea lor. si tot la nastere iti mai dau si pampers, sampon, crema si alte chestii intr-un fel de starter pack.
anyway, cam atat de pe la noi. ah ba nu....tragedie.... 

cantarul meu ma minte...eu stateam linistita ca am 56 de kilograme si m-a cantarit azi moasa si .... 58de kg. am pus 3 kilograme jumate de la sp 6-7 pana acum. bad, bad, bad MangaGirl. 
MangaGirl :-)
11+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
MangaGirl spune:
ah, am uitat sa ma plang de toate....sunt racita cobza...capul, nasul...vai de steluta mea 

dar sunt optimista si poate asa o sa ma invat minte ca parul se spala seara, nu dimineata cand afara sunt 5 grade.
MangaGirl :-)
11+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
miha74 spune:
seara buna
moni_iulia- felicitari pentru bb si la mai mare
panda- mi-a facut faza cu dublu mixt
la mai mare si la tine
roxxy- si eu am urmarit povestea lui matei, si ma bucur ca sunteti bine.
cristina_ana- cred ca ai dreptate...cred ca face crize la persoane in alb... ca pediatra nu i-a facut nimic in acel cabimnt, si la vaccin il duce in alta parte tocmai sa nu prinda frica de cabinet.
claucia- si la noi s-a intamplat cu Matei tot in vizita, ca tot asa la noi e totul protejat...eu ii dau cu o crema Cimeosil (mi-a recomnadt-o si Cristina_ana
) timp de 4 luni ca sa nu ramana cu urme...nu stiu daca la voi se mai poate face ceva, dar poate merita incercat
anco- nu te-au iertat elevii, sper ca ti-au spus intr-o maniera "prieteneasca"
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
manga_girl- la mine vine raspunsul in 2 saptamani. si sanatate multa!
crisina_ana- am vrut sa te intreb astazi toata ziua- cum e cu rezultatul la DT de la medlife?
si eu astept rezultatele de la Dry test...si am ...morcovi muuuulti
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
anco spune:
da miha, glumind au spus-o, dar cat se poate de adevarat. eu nu mergeam imbracata si incaltata la fel doua zile la rand niciodata. acum... sunt innebunita de-a dreptul. nu am cu ce sa ma imbrac si imi vine sa urlu. oricum sunt constienta ca nu trebuie sa imi cumpar acum un car de haine de gravida, dar cateva macar...sunt absolut necesare. nici incaltaminte nu am ca toti pantofii si botinele mele sunt cu super toc inalt. deci si o pereche de patofi josi trebuie sa-mi iau. am unii...asa urati cu care ma incalt acum, ca , na, ce sa fac?
va invidiez pe voi cele din capitala. aveti mai multe posibilitati sa va gasiti hainute si chestii de gravi.
13+
cristina_ana spune:
Miha, nu m-am dus sa-mi iau rezultatul. Sa-mi fie rusine! Dar maine il trimit neaparat pe sot, ca sa ma linistesc si cu asta. Oricum, eu sunt sigura ca bebe nu are nimic, asa simt eu, si de-asta nu m-am agitat mai mult!
Anco, spor la cumparat hainute!!! Trebuie sa fim niste gravidute frumoase si elegante, nu!?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
14+
POZE
diamar78 spune:
Anco, dar in mallul ala al vostru nou deschis nu sunt haine de gravida? La noi sunt vreo 2 magazine si au ceva hainute frumoase dar deocamdata nu mi-am luat nimic. Eu astept sa vina vara sa port rochii vaporoase ca sa ma mandresc cu burtica.
11+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 Anco, dar in mallul ala al vostru nou deschis nu sunt haine de gravida? La noi sunt vreo 2 magazine si au ceva hainute frumoase dar deocamdata nu mi-am luat nimic. Eu astept sa vina vara sa port rochii vaporoase ca sa ma mandresc cu burtica. 11+ si mamica strengarului David 25.05.2007Doamne ajuta pe toata lumea! |
nu, diana draga
mallul de la alba nu are niciun magazin de haine de gravide. adica pardon, intr-unul din cele 3 mag de copii sunt si vreo 2 perechi de pantaloni si vreo 2 compleuri maro si kaki. ca naiba adica. in rest...nimic. sunt la deva, faine?
stii, eu sunt de fapt din orastie, dar casatorita in alba
anco spune:
cristina ana, iti multumesc de urari, dar dupa cum vezi nu prea am unde sa fac asa cumparaturi cum mi-as dori eu.
13+
diamar78 spune:
Si la noi tot la magazinele de copii sunt haine de gravida. Este un magazin just kiding pe centrul vechi vis a vis de cinema Patria daca sti unde este si vad tot timpul cate ceva frumos in vitrina. Tot aceasi firma mai are un magazin in Ulpia.
11+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!