Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc . Sperietura e putin spus.

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Roxxy bine ai revenit la noi si multa liniste cu Matei. Cred ca ai mancat o sperietura.....
Daca acum totul e spre bine e minunat.....ai grija si de tine...

Cea mai fericita 14+

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salutari fetelor
eu intru mai rarut decat voi ca nu prea am timp.
astazi mi-am luat rezultatele la analizele de toxoplasma, rubeola, herpesuri, hepatite, hiv, sifilis, chlamydia si inca cateva. sunt in regula mai putin valorile leucocitelor in urina ceea ce arata se pare o infectie .
fug sa va citesc din urma ca de cand nu am mai intrat eu...

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor!

Am intrat sa va salut, nu pot sta mult ca ma simt horror, m-a luat gripa si vad ca nu ma mai lasa, dureri de cap, stare febrila, laringita, nas congestionat...si greeeeaaaattttaaaa! Deci le am pe toate.

Cu intirziere ii doresc Monicai La Multi Ani si tot ce isi doreste sa i se impplineasca!

Ioanact...imi pare rau de vestea trista, sper sa ai puterea sa treci repede peste pierderea ta.

Credeam ca am incheiat capitolul asta si vom discuta doar de nume, listute si altele asemenea...sper sa nu mai vina nimeni cu vesti proaste!

Eu miine seara am programare la eco...abia astept sa ma duc sa il vad pe bebe.

Va pup si va doresc o seara faina!
10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Vik, sa te faci bine cat mai repede si bafta pe maine la ecograf, sa vi si tu cu vesti bune!!!
Va pe toate si va zic noapte buna!!!Ma pun la somnic!

KIKI 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Roxx, ai trecut printr-un cosmar, dar ma bucur ca totusi ai reusit sa iti revii cat de cat si mai ales ca Mateiut este bine!!!! Asa e, trebuie sa avem mare-mare grija cu cei mici, cate situatii din astea periculoase nu am reusit si eu sa evit in ultimul moment! Ai grija de tine si de burtica! Si pupici mult puiului mic!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

buna fetelor...
azi am fost la medicul de familie...vizita medicala in fiecare luna...hhmm nu m-am ingrasat decat cu 500 gramedar mi-a crescut tensiunea...de la 9 cu 5 acum e 10 cu 7 sper sa ramana asa...e mult mai bine...
acum astept sa merg si la eco sa vad ce face bebel...deja ne-am hotarat si pt nume...daca e baiat o sa se numeasca mario alexandru si daca e fata tania alexia...ooofff sa treaca odata timpul...
un poop mare pt toate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Diamar, scuze, am uitat sa-ti raspund la intrebare. Eu pentru tuse nu am luat nimic, ma chinuiesc cu ea si acum. Dar poti lua sirop de patlagina, stiu ca am luat eu mai de mult si mi-a facut bine. In rest daca ai febra iei paracetamol simplu si oscilococcinum. (da' asta din urma costa mult si sicer, nu cred ca ajuta cine stie ce).

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Roxxy draga mea, am citit subiectul scris de tine si am anuntat pe aici acum catva timp - poate la cap trecut ca repede se misca fetele astea. Am urmarit povestea, bietul Mateias, dragul de el ce o fi fost pe el sa fie la spital si nestiind ce trebuie sa faca si cat sta. Nu intelesesem ca e pe gresie...dragutul de el, nu se mai suie pe scaun asa-i? Bine ca e bine si ca si-a revenit complet. Si tie o imbratisare sa nu iti mai vina sa plangi.

Si eu am trecut prin ceva cu Alessia, acum cateva luni, alerga si a luat o curba gresit in casa matusii mele si s-a infipt cu fruntea (langa ochi) intr-un colt de mobila joasa. La noi acasa ar fi coltare, acolo nu erau. Si a inceput sa curga sange pe fata, pe toata fata tasnind.
Ca sa aveti o idee, puloverul roz de pe ea, l-am stors de sange si hainele mele erau pline de sange. Noroc ca era sora mea care e medic acolo, a vazut de unde curge (eu nu stiam daca din ochi, nas, gura, nu se vedea nimic) si a apasat un minut cu o carpa curata pana a facut staza. L-a trimis pe tati la farmacie si a luat Omnistrips, niste benzi transparente care se lipesc ca niste copci si i le-a pus. 5 zile nu i le-am dat jos, apoi a trecut. Dar desi a fost in decembrie, are un semn de 1 cm langa spranceana rosu inca. Sper macar sa se faca alb, ca de disparut nu cred...

Sper insa astea sa fi fost toate incercarile mai grele prin care au trecut copiii. Of. Si eram in casa cam 6-7 persoane adulte, noi, sora mea, parintii mei etc.

Despre lucrurile despre care vorbiti: nici mie nu mi-a curs din sani data trecuta, doar spre sfarsitul sarcinii, daca strangeam tare la dus apareau cateva picaturi.
Am luat si eu rezuiltatul de la Dublu test si cica risc scazut (low risk) pentru ambele si pt Down si pt Edward. Doamne ajuta. Chiar daca e 1:750 si data trecuta era parca 1:1000, oricum e departe de riscul standard pe tara.

Va pupam

Clau 13+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

poze cu noi

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Roxx, bine ca Matei e bine si ca ajungi si tu sa te linistesti! Si eu am ajuns cu Ilinca in spital la aproape un an si stiu ce spaima ingrozitoare poate fi... Iti doresc sa fie ultima experienta de acest fel iar Matei sa te asculte povestindu-i patania asta cand o fi mare si sa rada de tine si de spaima pe care ai tras-o.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 12+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

vik cj, sa ai grija de tine si sa nu iei medicamente. si eu am fost racita de 2 saptamani si am stat in pat, am baut ceai cu lamaie si miere si mi-am luat mereu temperatura de teama sa nu-mi creasca, sa fiu nevoita sa iau medicamente.

fetelor din cluj, spune-ti-mi si mie unde sunt magazine cu haine de gravidute in cj. aici in alba sunt doar 2 si au niste monstruozitati de haine... si as vrea sa vin sa-mi iau ceva spatamana viitoare. daca puteti sa-mi dati adresa lor si sa-mi explicati cam pe unde sunt.
si ca sa radeti si voi va spun ce am mi-am auzit azi la scoala. mi-au reprosat elevii ca in ultimul timp ma imbrac tare urat, cu haine largi si inchise la culoare, urate., fata de cat de frumos ma imbracam inainte.
asa ca le-am explicat ca nu ma mai incape nimic din ce am. (si am har domnului).asa ca intr-adevar merg cu o singura pereche de pantaloni care au un croi ce nu ma prea avantajeaza si cu o camasa mai larga peste.
trebuie neaparat sa-mi iau haine.

Mergi la inceput