Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Moni, e minunat Ce veste buna!!!Doamne ajuta si mai departe!!!
Cristina, cred ca a fost minunat sa il simti Abia astept si eu sa simt senzatia asta.

KIKI 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eiii si eu abia astept sa-l simt...nu ca as sti ce astept dar sunt foarte entuziasmata.
Va rog sa-mi spuneti cand trebuie sa inceapa sa-mi curga cate ceva din sani.....mai fetelor voi ma innebuniti pe mine de tot.....inca mai am stresuri nerezolvate si voi veniti cu altele noi

Cea mai fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

A zis sa fac triplu test intre sapt 14-18. Asa trebuie?

Iulia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna seara, burtici!

Am revenit si eu. Sper ca ne mai tineti minte. Am trecut printr-o perioada crunta si de abia acum incep sa-mi revin psihic. In urma unei cazaturi, Matei a suferit un traumatism cranio cerebral minor si, din fericire, acum suntem in regula, doar putin raciti.
Nu am apucat sa citesc absolut nimic din urma. Sper din tot sufletul ca sunteti bine. Miercurea viitoare (pe 25) am si eu primul 3 D si sper ca Iosup sa-mi dea numai vesti bune. Din pacate zilele astea (cat am stat internata in spital cu Matei) nu prea m-am mai ingrijit absolut deloc. Am fost socata si f f suparata.

Va pup pe toate cu drag!!!!

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Roxxy, nu am stiut nici una unde ai disparut!Of Domane, inseamna ca a fost o cazatura serioasa...daca e necesitat spitalizare.Ai grija si de tine mai departe, daca te-ai neglijat in perioada asta...Iti doresc sa se faca bine cat mai repede Matei.
Moni, nu stiu exact sa iti spun...dar asa cred ca ti-a zis bine...asa imi amintesc ca am mai citi pe net.

KIKI 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Asa era(sapt. 14-18). Am reusit si eu sa citesc intre timp.
La Herghelegiu e liber in iulie. Ce alt medic imi recomandati pt triplu test?
Si eco la 22 sapt? 3D sau 4D si cu cine.
Rog raspundeti ca-s tare debusolata. Si trebuie neaparat sa-mi fac programare la Sanador.

Iulia 10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

A zis sa fac triplu test intre sapt 14-18. Asa trebuie?

Iulia 10+

Da, e bine, aici se face la 16 saptamani. Eu il fac fix de ziua pacalelii....
Sa dea Dumnezeu rezultate bune la toate fetele !

Cea mai fericita 14+

Mergi la inceput

Roxxy bine ai revenit la noi si multa liniste cu Matei. Cred ca ai mancat o sperietura.....
Daca acum totul e spre bine e minunat.....ai grija si de tine...

Cea mai fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Incep sa-mi revin psihic si sa am mai multa grija de burtika mea.
Azi a fost prima zi in care nu mi-a mai venit deloc sa plang, deci sunt pe drumul cel bun. Cazatura a fost f serioasa. Asa se intampla cand ai un copil atomic. S-a catarat in scaunul de masa, s-a asezat in fund pe maner si a cazut pe spate cu capul de gresie. Toate s-au intamplat intr-o fractiune se secunda, iar eu am ajuns cand era deja in aer.

Promit ca voi scrie mai des. Tocmai am citit despre Ioanact. Nu mi-a venit sa cred. Nu sunt cuvinte de spus in astfel de situatii.

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Roxxy, nu am stiut nici una unde ai disparut!Of Domane, inseamna ca a fost o cazatura serioasa...daca e necesitat spitalizare.Ai grija si de tine mai departe, daca te-ai neglijat in perioada asta...Iti doresc sa se faca bine cat mai repede Matei.
Moni, nu stiu exact sa iti spun...dar asa cred ca ti-a zis bine...asa imi amintesc ca am mai citi pe net.

KIKI 11+

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Eiii si eu abia astept sa-l simt...nu ca as sti ce astept dar sunt foarte entuziasmata.
Va rog sa-mi spuneti cand trebuie sa inceapa sa-mi curga cate ceva din sani.....mai fetelor voi ma innebuniti pe mine de tot.....inca mai am stresuri nerezolvate si voi veniti cu altele noi

Cea mai fericita 14+

Nu te stresa! Atunci cand va lovi pentru prima data, vei sti cu siguranta. Dar mai ai un pic. Mamicile la a doua sarcina il simt mai repede.
In cee ce priveste cursul din sani, nu e obligatoriu. Mie nu mi-a curs deloc data trecuta. Fiecare sarcina e diferita, chiar la aceeasi mamica, ca sa nu mai vorim de la femeie la femeie. Nu trebuie sa simti sau sa experimentezi chiar tot ce povestesc fetele pe forum. Daca nu te simti rau, esti intr-o perioada de gratie care merita savurata.

Bia mamica lui Busici si13+

Mergi la inceput