Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 19
kiki_cri spune:
Panda, iti dai seama ca eu sunt cu atat mai speriata...ca am si fibromul...din cauza caruia anul trecut in ianuarie am suferit o depresie, deoarece doctorul care l-a descoperit m-a speriat f tare...si eram sigura ca nu voi mai putea sa am copii vreodata...am plans pana am ramas fara lacrimi...dar uite ca s-a intamplat minunea, si am in burtica 2 gemenuti...
KIKI
11+
panda77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Panda, iti dai seama ca eu sunt cu atat mai speriata...ca am si fibromul...din cauza caruia anul trecut in ianuarie am suferit o depresie, deoarece doctorul care l-a descoperit m-a speriat f tare...si eram sigura ca nu voi mai putea sa am copii vreodata...am plans pana am ramas fara lacrimi...dar uite ca s-a intamplat minunea, si am in burtica 2 gemenuti... |
Da, e de inteles, si eu as fi smirna in locul tau, abia as respira! Dar ai sa vezi ca va fi totul bine si o sa-ti tii bebicii sanatosi in brate si toate grijile sarcinii vor disparea. Cand mai mergi la eco?
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
12+ countdown pentru samburel
kiki_cri spune:
Vineri de la 5 si 10 ma duc iar la control...sper sa fie totul bine si fibromul sa nu mai fi crescut...
KIKI
11+
mary_07 spune:
Mary,atunci asa va fi...FETITA!!! Cand mai mergi la control sa afli ce e? |
Vinerea viitoare ,in 27....sper sa se vada!!!!!

Poze cu noi
15+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)
cristina_ana spune:
Panda, ma bucur ca bebe e bineeee!!!!! Nici nu se putea altfel! Smecheras tare micutul, va tine si pe voi in suspans!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
14+
POZE
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui diamar78 Biaz, dar de ce ai stat pe tusa atata timp si nu ai intrat in vorba cu noi? De cati ani esti vegetariana? Si baietelul tau este vegetarian? Eu mananc carne, doar in post fara dar nu-mi iese prea buna mancarea de post. Poate daca as folosi vegeta ar fi mai gustoasa mancarea dar noi nu mai folosim de cativa ani. Danuta, se pare ca avem acesi problema cu kg in minus numai ca eu aveam la inceput de sarcina 46 kg la 1,68 iar acum am mai pus 2-3 kg. Eu nici macar dupa ce m-am lasat de fumat acum cativa ani nu m-am ingrasat. Se pare ca mie nu mi-ati facut pofta nici cu varza, nici cu papanasii, doar inghetata ma tenteaza dar acum gatul meu este faultat asa ca nu se poate. |
Am intrat asa tarziu pentru ca am asteptat sa merg la ecografie si sa-l vad pe bebelus. La odiseea de anul trecut mi-a fost foarte greu cand a trebuit sa anunt ca am pierdut sarcina. A fost o experienta traumatizanta.
Eu sunt vegetariana de cel putin vreo 6 ani, dar nici inainte nu prea ma omoram cu carnea. Acum mananc ocazional lactate si extrem de rar oua. Si baietelul meu este vegetarian si ii merge foarte bine. Nu a fost bolnav niciodata si a crescut foarte frumos.
Pentru ca mancarurile vegetariene sa-ti iasa bine, trebuie sa folosesti din abundenta usturoi, ceapa si plante aromatice (cimbru, bucusioc, tarhon, maghiran etc). Nici eu nu folosesc vegeta dar folosesc legume uscate de la magazinele naturiste.
Nici eu nu m-am ingrasat deloc. Dimpotriva, inca am 54 de kg, cu 1 kg mai putin decat inainte. Si asta fiindca inca ma simt foarte rau. Chiar nu mai e nici o mamica care sa se simta asa dupa 13 saptamani?
Bia mamica lui Busici si
13+
moni_iulia spune:
Vin si eu cu vesti bune.
Bebe e bine, are 3.5 cm in standarde pt 10 sapt. La inceput dormea cu picioarele incrucisate si n-a fost chip sa se trezeasca. Mi-a facut control si e totul bine. Am repetat ecografia si bebe se trezise. Era la orizontala si apoi s-a ridicat,s-a intors cu fata si a ridicat intai manuta dreapata salutand politicos si apoi a inceput sa se zbenguie. E minunat!
Mi-a dat sa fac triplu test luna viitoare si 3D in iunie.
Sper sa-mi spuna si mie sexul la triplu test.
Mi l-a recomandat pe Herghelegiu. Ce stiti de el?
Iulia
10+
cristina_ana spune:
Astazi l-am simtit pe bebe bine de tot!!!!! Asa, cu lovituri, foarte usoare, ce-i drept, dar erau lovituri! Pana acum simteam doar niste fluturasi, ca si cum ar pluti ceva inauntru, dar de-acum incepe adevarata distractie! Vai, ce ma bucur, si ce senzatie minunata este!
Pentru mine mai mult ca sigur ca este ultima sarcina, asa ca o sa incerc sa pastrez cat mai mult in minte senzatiile acestea!
14+
POZE
cristina_ana spune:
Rectific: daca bebe e tot baiat, atunci sigur nu e ultima sarcina!
Na, ca nu ma las si tot o sa am eu fetita mea!![]()
Iulia, felicitari si tie pentru bebe! Herghelegiu e printre cei "mari", dar m-as mira sa mai gasesti loc la el!
14+
POZE