Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 18
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Fetelor v-ati gandit unde sa donati cei 2% din impozitul pe venit? Ca e pacat sa se iroseasca in sacul fara fund al bugetului de stat. Eu vreau sa ii donez la SMURD! 14+<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
Eu anul trecut am donat la SMURD, anul acesta vreau la o fundatie pt copii cu disabilitati, stiu o fetita care se recupereaza acolo, este o fundatie mai mica dar stiu ca ar avea mare nevoie de fonduri....
ursuletzul nostru
15+nunta
9 luni
katteryna spune:
Buna fetelor!
IoanaAct imi pare rau pentru necazul prin care treci!Nu-ti pot spune decat sa-ti gasesti puterea de a merge mai departe si o vei gasi sigur pentru ca noi femeile suntem niste luptatoare!
Monica LA MULTI ANI FERICITI! si multa sanatate tie si familiei tale! Deci astazi mancam tort nu?
Cat despre kg ce sa spun...ma rusinez ca am luat si eu 5 si deja nu ma mai incape niciun pantalon
. Dar nu-i nimic, e motiv de facut cumparaturi![]()
Va tin pumnii tuturor mamicilor care in momentul asta faceti eco si va astept cu vesti bune.
15+
diamar78 spune:
Monica, La multi ani!. Ce bunatati pregatesti pt ziua ta?
Ioanact, un gand bun si din partea mea.
Cristina, tu ce ai luat pt tuse? Pe mine iar m-a prins racela si tusesc foarte des, ma doare gatul. De o zi am inceput sa iau Stodal dar nu stiu cat de eficient este. Cred ca si bebele s-a saturat de tusea mea, nu cred ca se simte prea bine cand am eu crize de tuse.
Biaz, dar de ce ai stat pe tusa atata timp si nu ai intrat in vorba cu noi? De cati ani esti vegetariana? Si baietelul tau este vegetarian? Eu mananc carne, doar in post fara dar nu-mi iese prea buna mancarea de post. Poate daca as folosi vegeta ar fi mai gustoasa mancarea dar noi nu mai folosim de cativa ani.
Danuta, se pare ca avem acesi problema cu kg in minus numai ca eu aveam la inceput de sarcina 46 kg la 1,68 iar acum am mai pus 2-3 kg. Eu nici macar dupa ce m-am lasat de fumat acum cativa ani nu m-am ingrasat.
Se pare ca mie nu mi-ati facut pofta nici cu varza, nici cu papanasii, doar inghetata ma tenteaza dar acum gatul meu este faultat asa ca nu se poate.
11+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl Monica, la multi ani! sa fii iubita si sa ai copil sanatos! ![]() ![]() LA MULTI ANI!!!!!!alina, , imi pare rau.kiki, de ce te-ai oprit din sala? docotrii recomanda sportul pentru o nastere usoara si un copil sanatos, mai ales ca faceai inainte. si fetelor, nu-mi spuneti ca va trebui sa opresc sala ca imi vine sa plang...munca mea de un an de zile pe apa sambetei??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() M-am lasat de sala ca eu am o sarcina cu risc...si cu un risc crescut de avort si nu am avoie sa fac efort deloc... Apropo voua vi se intampla vreodata sa simtiti ca o greutate in uter...nu durere...un fel de greutate...eu mai simt asa cand sunt f obosita... MangaGirl :-) 11+http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1 |
KIKI
11+
kiki_cri spune:
Scuze pt mesajul anterior...am scris ca m-am lasat de sala ca am risc crescut de avort...plus ca am un fibrom de 5 cm...si doctorii la care am fost m-au avertizat sa fiu f prudenta...
Apropo...voi simtiti cateodata o greutate in uter?Eu parca simt asa cateodata cand sunt fff obosita...dar nu f tare...dar imi trece daca stau intinsa in pat...sper sa fie totul ok
KIKI
11+
panda77 spune:
| citat din mesajul lui kiki_cri Apropo...voi simtiti cateodata o greutate in uter?Eu parca simt asa cateodata cand sunt fff obosita...dar nu f tare...dar imi trece daca stau intinsa in pat...sper sa fie totul ok |
Da, kiki_cri, si eu simt greutatea in uter. Probabil ca este vorba tot despre intinderea ligamentelor: corpul obosit resimte mai acut lucrurile deosebite fata de starea obisnuita, asa ca iti simti uterul greu...cel putin asa imi explic eu treaba asta
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
12+ countdown pentru samburel
panda77 spune:
N-ai pen'ce, Kiki!
Cand vine vorba de paranoia, cred ca am fost campioana in sarcina numarul 1. Imi aduc aminte ca mergeam la control la dr. si ma intreba : "Ei, cum te simti?" la care eu raspundeam "Dvs. sa-mi spuneti!". Si mi-a zis ca parca mi-ar fi frica sa-mi fie bine, sa ma relaxez si sa ma bucur de sarcina, ca dupa nastere n-o sa mai stiu ce e aia relaxare. Ooo, cata dreptate avea... Desi dupa un timp ajungi sa te relaxezi in conditii care inainte ti s-ar fi parut insuportabile
.
Concluzia, in special pentru burticile la prima sarcina: e firesc sa aveti ingrijorari, sa vi se para ca lucrurile sunt ciudate, sa va speriati de necunoscut si asa mai departe. Eu una ma bucur ca de o descoperire personala cand cineva se lamureste intr-o problema sau pur si simplu isi mai risipeste din tensiune.
O
pentru toate burticile anxioase!
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
12+
countdown pentru samburel
gabrittza spune:

Monica 

sa fii sanatoasa,sa nasti usor un baietel sanatos tun!
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
11+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
mary_07 spune:
Salutare
Ioana,nu am cuvinte

incerc sa-mi imaginez ce-a fost in inima ta atunci,dar e mult prea greu...

Monica,La Multi Ani !!! Sa fiti sanatosi,tu si puiutul tau si sa-ti dea D-zeu putere sa-l cresti mare si sanatos
Eu azi am avut verde de la sot,care si-a luat rolul de tata/bona in serios si am iesit la shopping-uiala....si ce credeti ca am luat? ..un body ROZ!!!!
eu simt ca e fetita
Aseara,mi-a curs dintr-un san colostru...oare nu e prea devreme? La Alex din luma a 6-a mi-a tot curs,daca nu purtam sutien imi ramaneau urme pe tricou...
Ooofff,is tare suparata de vestea Ioanei...si eu il ridic f des pe Alex,are 15 kg,n-am incotro..
Poze cu noi
15+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)