Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 16
kiki_cri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Kiki, mie mi-a facut anestezie pt ca trebuia sa imi faca o extractie partiala. I-am zis ca sunt insarcinata in 9 sapt. la inceput si i-am zis si cand m-a anuntat ca imi face anestezie. Mi-a zis ca e ok si ca nu e problema. Cum au mai zis fetele, trebuie sa fii sigura ca zici cat de des ca esti insarcinata si aleg ei substantele si dozele corecte. Sper "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Adimercedes, scuze ca nu am retinut ca tu erai cea care a fost la dentist.
KIKI
11+
cristina_ana spune:
Claucia, merci mult, esti o scumpa!
Din pacate e cum ai zis tu, sunt (sau am fost) la concurenta cu o anumita domnisoara!
Si de-atunci am ramas eu cu problema asta psihica cu slabitul!
Dar promit sa-mi revin repede!
Si merci ca ai pomenit de cartea dr Spock. Nu am citit-o dar stiam ca e exceptionala. SI daca zici ca abordeaza si probleme psihologice ale copilului, atunci o sa o cumpar musai. Eu intuiesc ca nu il formez cum trebuie pe Andrei, si simt ca imi cam scapa de sub control. Vreau sa fiu o mama buna si nu vreau sa imi reprosez vreodata ca nu am facut ceva pentru ca baietelul meu sa fie un copil dezvoltat armonios din toate punctele de vedere, si mai ales psihic. Am eu destule traume din copilarie, si nu vreau sa repet anumite greseli pe care le-a facut mama mea (nu as fi vrut sa spun asta, ca mama ma iubeste foarte mult, dar a facut din pacate unele greseli care se cam reflecta acum in psihicul meu)
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
14+
POZE
biaz29 spune:
Salutari tuturor mamicilor de pe forum!
Va citesc mesajele de mai multa vreme, dar abia acum m-am convins sa particip si eu.
Sunt mamica unui nazdravan de 3 ani si 9 luni si asteptatoare fericita a unei alte minuni in septembrie.
Desi am trecut de primul trimestru de sarcina, inca ma lupt cu o indigestie inexplicabila, senzatie de greata, ameteala. Mai este vreo mamica in aceeasi situatie?
Stiu ca la un moment dat intrebati daca sunt mamici vegetariene pe forum. Eu sunt una dintre ele. Daca aveti intrebari, voi incerca sa va raspund in timp util.
Biaz
13+
Bia mamica lui Busici si
6+
biaz29 spune:
Tocmai am observat ca mi-a ramas semnatura de la o odisee trecuta in care am pierdut sarcina. Am uitat cum se modifica semnatura. Poate sa-mi aminteasca cineva, va rog?
Bia
13+
Bia mamica lui Busici si
6+
cristina_ana spune:
Bia, bine ai venit!
Ca sa iti modifici semnatura mergi in partea stanga la Profil personal, bagi parola, si intri pe Alte optiuni, dai + si apare rubrica Semnatura.
Nu stiu cum sa explic mai bine, sper sa te descurci!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
14+
POZE
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Bia, bine ai venit! Ca sa iti modifici semnatura mergi in partea stanga la Profil personal, bagi parola, si intri pe Alte optiuni, dai + si apare rubrica Semnatura. Nu stiu cum sa explic mai bine, sper sa te descurci! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+POZE |
Multumesc Cristina. Cred ca asta e problema. Cand imi deschid profilul, la mine zice "ATENTIE: LA ACEASTA PAGINA INCA SE LUCREAZA. NU TOATA FUNCTIONALITATEA ESTE DISPONIBILA" si nu exista alte optiuni.

Bia
13+
Doro76 spune:
Bun venit BIA!
Cristina ai perfecta dreptate cu sala, pe mine chiar m-a facut sa rad Kiki
cu sala dupa nastere. Draguta de ea, poate o sa aiba norocul a doi bebei super cuminti sa ajunga si pe la sala, ca altfel.
Cat despre kg, eu am plecat de pe la 58 si acu cred ca am in jur de 61. La prima sarcina aveam 55 la inceput si 75 la opt luni, cand am si nascut.
Imediat dupa nastere am dat jos 9 kg iar la 4 luni aveam 60 deja. E adevarat ca aveam si un copil super agitat care nu ma lasa o secunda sa respir. Si care tacea cand ne plimbam pe strazi...asa ca ne plimbat 3 ore dimineata si trei seara. La 6 luni aveam 54 de kg
, dar nici pielea, nici fundul si mai ales nici sanii nu mai erau ca pe vremuri
Banuiesc ca dupa bb2 tre sa intervin asupra lor chirurgical ![]()
Cam asa a fost la mine 
Doro
13+ si Eva Maria (28.04.2005)
moni_iulia spune:
Gata! Am fugit acasa si pe urma la eco
. Multumesc de incurajari si promit sa vin cu vesti(sper ca bune) pe la 20.
Iulia
10+
santorini spune:
Biaz29 chiar daca iti apare acest mesaj se poate modifica. Deasupra mesajului respectiv apar mai multe casute. Apasa pe cea pe care scrie Editeaza profil. O sa iti ceara parola si apoi iti apar datele tale. Jos vei avea Optiuni profil +/- apesi pe + si iti apare Semnatura. Eu azi am descoperit cum se face![]()
14+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
claucia spune:
Cristina,
, imi pare rau de treaba cu donsoara, am citit un pic si in subiectul deschis de Mamagiuliei - si am pus cap la cap unele lucruri. Sper sa nu mai fie cazul. Tu esti o frumoasa si o sa fii o fericita mami de 2 copii foarte frumosi. Deja unul bate standardele. 
Monica, rusine mie, ti-am spus in gand de 100 de ori la multi ani, de cate ori citeam cum iti ureaza fetele. In concluzie: LA MULTI ANI! si numai bucurii de acum inainte (adica cu micile suparari produse de un bb tipacios noaptea si activ tare ziua). In rest numai soare si impliniri ca si mamica.
Ioanact imi pare tare rau, e mai mult decat o pierdere in primul trimestru, imi dau seama ce o fi fost in sufletul tau de ai putut sa ne povestesti si cum a inceput si cum a fost. Imi pare tare tare rau, dar gandeste-te ca poate nu numai de la ceva ce ai facut tu - ridicatul copilului in brate, poate era totusi ceva in neregula, pentru ca altfel, dintr-atat nu se intampla asa. Nu esti tu vinovata, asa este, este ceva ce se poate intampla din pacate si numai Dumnezeu stie ce planuri are pentru mai tarziu. 
Clau
12+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
poze cu noi
varsta bb2