*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*
Raspunsuri - Pagina 9

alra spune:
 criss, eu nu scad nimic, la fel si in spital. temperatura la bebei tot timpul se ia din poponeata.
lui nicole i-am dat sirop tocmai ca facea caca des. il pui cu seringa cate putin intre obraz si gingie.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui spiridusul
 nu stiai? in luna in care s-a nascut, copilul nu primeste alocatie kiar dc e nascut pe 1 in luna aia traieste cu aer nu te mai stresa, si nu te enerva, si alex tot pe 2 al lunii si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi  | 
Mai ce chestie. Nici in Norvegia nu se da din prima luna, s-au vorbit intre ei.
Eu oricum consider alocatiile un bonus, nu-i statul dator sa imi creasca copii. Din pacate alocatiile Anei le-am cheltuit, frumos ar fi sa le pun intr-un cont separat dar .....
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Otiliav spune:
 Bebecris, felicitari pentru primul dintisor, o sa aveti un 
 de paste.
Camelia, ati disparut pentru ca aveam in calculator lista de la capitolul 31, si asta a fost asa la marele noroc, ca pana acum nu salvasem niciodata lista.
Babyzapi, Marysa, sunteti doua mamici tinere si frumoase. Si cozonacica mea uda hainutele cu balute, dar am impresia ca-i si in functie de forma guritei.
Hera, cu greu dar le-am gasit. Nu mai merge optiunea de cautare de pe forum, noroc cu google 
.
Sanatate multa muciosilor, vad ca-i un val de virusi. Si Ana mea cam are putina febra, muci are sigur si o urmaresc sa doarma profund sa-i pun un supozitor. Pana sa adoarma i-am dat cu Vaporub si vad ca respira binisor. Mama denaturata ce sunt nu am decat o doza de  Ibuprofen in casa. Nu mai cumpar medicamente preventiv ca m-am saturat sa le arunc cand expira, iar pe Pantelimon sunt multe farmacii non-stop in caz de urgenta.
Cred ca am exagerat cu calitul ei, pe seara batea vantul si m-am luat dupa ea si nu i-am pus decat tarziu fes.
Sigur mai vroiam sa spun cate ceva.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) 
Pozele noastre

Miky-ea spune:
 Criss,Alexa multa multa sanatate,sa scapati cat mai repede de raceala
Bebecris,felicitari!Sa dea D-zeu sa nu-l doara.Si Bianca are un punct alb pe gingie.Este mugurasul?Isi baga mereu degetelele in gurita de parca o mananca gingia.Cat dureza oare pana iese primul dintisor?
Dragi mamici,va cer un sfat.Printesa mea nu mai suporta batista bebelusului (pange cd aude aspiratorul,se foieste,nu pot sa-i scot mucisorii).Ce aspirator nazal imi puteti recomanda de care sunteti multumite?
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Miky-ea spune:
 LA MULTI ANI PT Eva de Mirtha si Alexis Daniel de Alexa!Sa cresteti frumos,sa fiti sanatosi si sa va incantati parintii!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

oceanborn spune:
 Neata!
Criss si mie mi s-a zis cand  i-au facut vaccinul sa scad jumatate de grad luandu-i temp din popo....trb sa-l intreb si pe pediatru...
mami de Thomas

anca_27 spune:
 Ciudat, mie nasii (medici amandoi), mi-au zis doar de la 39 in sus sa-i dau paracetamol, sa ajut organismul, pana acolo face fata singur. Fara liniutze scazute.
Mami de Sara (8 dec 2008)
 Povestea nasterii 
 Poarta-ma, mami!  
_
Emma este iubire 
Sa fim alaturi de Cristian Stefan

oceanborn spune:
 mie mi-au zis sa ii pun supozitor daca temperatura trece de 38,5...adica 39 pe termometru ...Anca , acelasi lucru doar ca la astia le place matematica
.
Cica astia mici tolereaza f bine temperatura pana la 38,5 si nu e nevoie de tratament..
mami de Thomas

blue78 spune:
 Buna dimineata mamici.
Ieri am avut o zi tare agitata. Fetita mea a regurgitat cu bila, am chemat de urgenta medicul, a consultat0o pe toate partile si a zis ca se pare ca nu are nimic, dar probabil a fost ceva care nu i-a convenit. Am facut pauza alimentara 6 ore, ii dau lapte Humana HN pentru probleme digestive si acum sper sa fie totul bine. O vom tine sub observatie. A mai patit cineva asa?
Am pus poze noi cu minunea mea: http://community.webshots.com/album/570503507pvnrqx?start=36

ginye55 spune:
 Criss Alexa Alra sanatate voua si bebicilor! 
Blue admirat poze cu printesa grasunica! Sa-ti traiasca! 
ginye
 Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut 
Povestea nasterii