Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JulyMorning Intrebare: Dupa slujba de botez, bebe trebe imbracat musai in alb?? _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |
n-am nici cea mai vaga idee. Stiu ca se obisnuieste dar nu am auzit sa fie legat de vreo traditie sau canon bisericesc. La noi nasa a cumparat trusoul si l-a luat alb, dar cred ca la fel de bine putea fi si roz. Oferta este insa cam scazuta cand vine vorba de alte culori.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
JulyMorning spune:
musette si eu am facut branza din LP si asa am facut: intai LP, apoi pus la fiert si continuat cu restul procedurii, adaugat lamaie/calciu lactic - merge cu ambele, am incercat si asa si asa. Iese cam o lingura de branza din 250 ml LP.
Ramo mai bine alb decat roz... da' voiam sa-i iau ceva pe o culoare mai dubioasa.... am o noua pasiune pt o culoare, ceva intre pruna putreda si violet...
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
300 spune:
Ada, ce faci, dormi?
Fetele cu parcul, eu am sa ies in jur de 14 din moive de maclavais in par si bebe dormind frumos cu deshtu-n gura. Va sun cand sunt pe-colo sa vad care pe unde mai sunteti.
Andreea_ada, pe unde esti? Cred ca stii ca strada aia care trece pe langa Petrom si connua pe langa blocul meu perpendicalar pe Giurgiului te ajunta sa aterizezi in Brancoveanu in 15 minute. Pe stanga unde sunt blocuri e plin de masini deci daca esti cu carutul mergi un pic pe carosabil.
Iriss jobul tau te lasa sa iesi prin parc?
Vad ca n-au soptit nimic fetele, ne-am vazut cu MommyMagda si Miruna roz zilele trecute.
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
neatza pe la pranz
La multe lunite sarbatoritilor:
Mihai Edwin de Denisa.g
Gruia de Nerantula
Amalia Stefania de Sabinel
Sasha Luca de Ratonelu
Vesna de Octavia75
la 3 dimineata eu hraneam cupilul care se foia si lovea cu mana in patul de fash (va imaginati cum se auzea) dar mancat vreo 80 ml si dormea dus, deci nu cred ca de foame se foia, totusi bine ca a mancat pentru ca d-atunci n-a ai baut lapte, a papat doar 40 ml mar+branza in lapte+cereale
Dar a fost cam yachhh ce a facut mami, a urlat si a scuipat, de la borcanse e asa bun
Laura sunt mai bine, o zi am dureri apoi...alte probleme care ma cam tin in casa, asa ca nu stiu daca iesim la plimbare desi e o zi superba
Imi pare rau ca s-a foit Alexia, nu stiu ce sa-ti zic, dupa cum am zis si Robert s-a foit...o fi de la dinti...oare putem sa facem ceva sa iasa mai repede? nici nu ma lasa sa il ung cu gel
Lidia nu ma refeream la leagan electronic, am vazut leagan, din ala clasic exact cum are razvanel de caludinna, doar ca nu trebuia legat de ceva sus pentru ca avea un suport de care era legat, nu foarte inalt si putea fi pus si in casa
Lumi tinand cont de mofturile noastre in legatura cu mancare, eu sunt destul de flexibila, asa ca am dat supa crema de legume si la ora 19 si atunci chiar a papat bine, 100 ml, alta data 150(dar numai din supa facut de cunnata)
Fetelor m-ati innebunit cu wrap, sling etc, pana acum eram curioasa si as vrut unul, dar acum chiar imi doresc
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
Rozul era un exemplu, stii ca se gaseste f. des in hainele de bebelushe. Nici eu n-am scapat, norocul meu ca de-un an si ceva nu mai vomit la roz. Asta e cel maibun exemplu despre cum se poate schimba un om de la asta la asta.
Pai daca gasesti ceva grena inchis care sa se potriveasca de ce nu?
b de la bebe, blog...
EvaF spune:
Asa NU mananc eu morcov
Ma ridic frumusel in funduletz
Acum am la steamer dovlecel si para, sa vedem cum e cu meniul pe ziua de azi. Bineinteles ca voi incerca, initial, sa combin morcovel () cu dovlecel, daca nu merge incerc doar cu dovlecel. Oi gasi eu combinatia minune...
Musette, da, el s-a nascut cu perisor lung care a tot cazut in serii, dar nu a ramas niciodata cheliutza pt ca dintr-o parte cadea in alta crestea. Asa a ajuns asa cu perisor lungutz in mod constant. Doar ca se deschide din ce in ce mai tare. In vreme ce ochii au trecut de la albastru la verde, apoi verde f inchis incat par caprui.
Cat despre tort, e o nebnie cu portocale, ananas, blat insiropat -facut in casa- si muuuulta frisca, totul "compus", evident, de mami meu . te invit
Noi dupa papica iesim la plimbarici (daca nu incepe ploaia). Va pup si incerc sa intru pe seara.
Pupici si va urez o dupa-amiaza frumoasa!
edit: Carla, Anca, va asteptam cu vesti bune de la medic!
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
gaia.nevia spune:
July, noi la Teo am avut pantaloni bej, camasuta cadrilata, pantofiori de piele bej si sapca, adica nuanta generala a fost bej...
La Radu am avut costumas bleu...ca de, am fost mai pe fuga, si am luat unul de "trusou"
In schimb, prietena mea cand si-a botezat fata, i-a adus nasa din Geneva un compleu cu rochita violet inchis cu flori lila si rosii, ciorapei lila, pantofi lila cu bordura violet si palarie idem. Si arata super bine si asortat.
Ideea e ca hainele sa fie noi si altele decat inainte de cristelnita, si in rest, la liber
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Asta e cel maibun exemplu despre cum se poate schimba un om de la asta la asta. |
te referi la burtica, nu?
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
andreea_and spune:
La multi ani Amalia, Vesna, Edwin, Gruia si Sasha! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi puilor!
Mai stie cineva cum sunt Sasha si ratonelu?
Multumesc pentru raspunsurile la intrebarea mea despre culoarea ochilor la bb Laura, Anamona, babymom, Luminita, Angelynna. Se pare ca mai avem de asteptat, eu ma bucuram ca acum are ochii exact ca ai mei, un albastru mai inchis asa.
Nausica, cat de scumpa este Ania dormind pe ea! Nici noi n-avem nici o sansa sa o vedem pe Mina asa, ea plange de fiecare data cand ii e somn.
Corina, Boo, Nocom, Luminita sanatate multa puilor!
Mamidestefan ma bucur ca Stefan e mai bine si ca Izabela papa. Ce ai spus tu despre diversificare cu lichide intai makes sense, cel putin la noi merge mult mai bine cu suculet de fructe, am renuntat la piureuri deocamdata.
Eva am vazut poze cu Luca super dulce, stiu ca ti s-a mai spus dar e incredibil cat seamana cu tine! Sunteti niste frumosi! Bine ca esti zen cu papica, aveti timp!
Claudinna ce bine sta Razvan in leagan, e un frumos! I-am aratat lui tati clipul si a zis ca ne ia si noua, de-abia astept sa-l punem in curte!
Anca, CD si tin pumnii sa pape mai bine puii vostri!
De trei nopti o tot gasesc pe Mina uda fleasca pe haine, nu-mi explic de ce, folosesc Huggies nr 4 si nu mi s-a mai intamplat pana acum, eram foarte multumita de ei. Si sunt din acelasi pachet..tare ciudat, a mai patit cineva asa? Cred ca trecem la pampers sa vad daca face la fel…
Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)
300 spune:
Andreea_and am tot vrut sa raspun la sondaj dar am intrat f. rar. Anda are deja ochi caprui. Initial au fost gri, s-au facut verde kaki si acum are zile cand sunt mai inchisi si cand sunt mai deschisi. Tatal ei are ochii gri-verzui, iar eu caprui, so avem o copie de-a lui tati cu ochii si buzele mamei.
De Carla nu mai stiu nimic deocamdata.
Lumi... pai nu la burtica ma rrfeream ci... la roz Cu ocazia asta mi-am aruncat ochii pe nite poze mai vechi si mi s-a facut dor de vremuri in care nu ma suparam pe al meu, pe viata sau pe spatele care ma doare intruna. Sper sa-mi treaca mai repede, ca rozul exterior vad ca da gri pe interior deocamdata. Nu am depresie post partum :))
b de la bebe, blog...