Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata!
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!
Edwin de Denisa.g
Gruia de Nerantula
Amalia de Sabinel
Sasha de Ratonelu

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lidia nu ai incercat sa-l suni pe dr. Sararu ( Constantin sau Catalin )?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Lidia nu ai incercat sa-l suni pe dr. Sararu ( Constantin sau Catalin )?

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

ba pe la bucatarie pregatind nectarul..ba pregatind baietii sa mearga afara ...ba stind pe forum ..ca doar sunt addicted ...
am aminat cu telefonul...dar te tin la curent ...in cursul zilei sper sa reusesc

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello!!!!!!!

Andy
imi pare rau ca Alexia a fost agitata!Am vazut-o in rochita,e o dulce!

Tzitziri vreau detalii despre doctorita ta de la Euroclinic,te rog,merci mult.Cum mai stati cu mancarea?

Angelinna si eu vreau sa fac branza tot din lapte praf cu lamaie nu cu calciu,imi poti spune cum se face?adica se prepara laptele praf si se pune la fiert sau cum?mercic

Boo cand Luca a avut muci,tot asa ma luptam si eu cu batista bebelusului care nu facea nimic,am ajuns la concluzia ca a fost ok cand era el bebe mic pt ca acum nu mai scoate nimic.In fine vroiam sa-ti zic ca eu l-am dus la dr si l-au aspirat ei cu aparatul lor care e cu totul altceva si a fost f bine pt ca mucii ii avea oarecum in gat de unde eu nu puteam sa-i scot niciodata,ei au ca un furtun fff subtire pe care il pot baga si pe gat si ies mucii.Sanatate!

Luminita ma bucur ca au trecut mucii si imi pare rau pt constipatie,sa nu le dai morcov fiert si poate nici cereale din orez,eu stiu ca orezul constipa f tare,cel putin eu o simt pe pielea mea.

July eu nu am auzit niciodata ca dupa slujba de la botez copilul trebuie musai imbracat in alb.trebuie imbrcat in hainute cumparate de nasa si atat.Sa inteleg ca va botezati?

Noi cu diversificare stam f bine,sa nu-l deochi,am introdus si cartoful dulce care a fost un succes.Mananca baiatul ca la carte,dragul de el!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
Intrebare: ce pot sa le dau sa pape la masa de la ora 17.00-18.00 daca nu vreau sa le dau cereale?? As incerca supa crema de legume la ora 14.00 si piureul la ora 18.00, e ok?

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

eu zic ca e prea mult ..parerea mea
poti sa incerci un citeva lingurite de iaurt dar simplu nu cu fructe ..desi parca totusi e cam devreme

In alta ordine de idei...azi trecem si noi la etapa a doua :
masa de prinz ...si am sa incep cu zeama de legume ...si abia dupa vaccin o mai ingrosam nitel

Izabella a picat lata de somn ...dupa portia de nectar ..pe care a savurat-o din plin...am incercat sa o fac un pic mai consistenta ..si mi s-a parut ca nu era atit de bun..asa ca am mai picurat putin apa plata ..si atunci sa vezi ce bucurie..deschidea gurita maaaaaaare..si se lingea pe botic ..,de numa -numa.
Si a mincat foarte putin laptic..
De cind ii dau mar copt (la steamer) face kk mai legat..iar azi noapte mi-a dat prima trezire la 5 ...iar a doua la 8 ..asa ca ne-am devansat programul nitel.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Evaaaa ce tort apetisant si ce par lungut are Noah

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July daca sunteti catolici e bine sa mai intrebi odata la biserica. Finutul meu catolic s-a imbracat dupa botez in alb, asa ne-a zis parintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musetta sar'na de raspuns Da, incercam sa ne pregatim... pe 11 aprilie... asta daca nu o ia fata de-a busilea prin biserica, fugind de preot, la varsta aia

Lumi nu stiu exact despre ce piure e vorba, daca la 14 le dai supa de legume... eu dupa-amiaza, in jur de 17-18 ii dau fructe. Dimineatza nu ii pot da pt ca a mea se trezeste tarziu, are prima masa in jur de ora 9 si urmatoarea e de pranz, supa de legume. In ultimele zile i-am dat fructele chiar si mai tarziu, pt ca am stat pe afara cate 4-5 ore, pana in jur de ora 19. Poti sa adaptezi totul dupa bebei, nu e cazul sa fim fixati pe ore si modele. Ce, ieri am mancat si io ciorba la ora 11 noaptea

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

L.E. Miruna Nu, nu suntem catolici. Stiu ca la ei e obiceiul cu rochitza aceea lunga, alba (si la fete si la baieti, nu mai stiu ce nume poarta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette,ai PM.
Cu mancarea...in jurul a 50 ml.Asta cand are si albitura, ca daca nu are nu mananca atat.Voi progresati vad

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

JulyMorning

Lidia, cu siguranta de la morcov fiert s-au constipat... e clar. si oricum de maine le dau si dovlecel si am diminuat deja cantitatea de morcovete fiert, asa ca sper sa ne reglam. Plus Lass Baby... o sa renunt la morcovete fiert pana in momentul in care o sa le dau si fructe, ca atunci asta ii va ajuta sigur.
Despre intrebarea mea cu masa la 17.00-18.00 cred ca m-am exprimat gresit si ai inteles altceva... nu acum vreau sa fac asta. In niciun caz.... noi suntem la legume, piureu, la pranz si atat... exceptie facand suc de morcov si mar, care nu se poate numi o masa.... la masa de la 17.00-18.00 voi ajunge dupa ce voi inlocui masa de pranz, legumele, si apoi masa de dimineata, cu fructe.... deci cel putin o luna, daca nu chiar mai mult....
La iaurt nici nu ma gandesc deocamdata, e muuuult prea devreme... intrebam si eu, ca sa stiu din timp, deh, imi fac vara sanie si iarna car...

Multumesc oricum!

Si multumesc tuturor ptr raspunsuri!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput