Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ramo, stiu la ce te refereai, glumeam.... era evidenta insa burtica, nah.... mie imi placea si 'rozul' ala... am fost si eu asa, nu mai stiu daca inainte de a fi bruneta, rosie, blonda....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, nici nora-ta nu papa nik. Macar Noah isi aranjeaza burtica cu laptic de la mami dar Carla ... nada. Se vede clar ca nu-i place morcovul, saracutul de el. Si super cum se ridica singur in fundulet, excelent, felicitari

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor branzica nu se face din lapte praf. Daca laptele praf e fiert pierde toate vitaminele, schiar scrie pe cutie.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Multumesc de raspunsuri, fetele.

Ramo iti statea bine si cu parul mai inchis (ce era culoarea, saten sau roscat, nu sunt prea sigura de ce vad ) insa vata de zahar este esentiala in schimbare, zic eu

Ada hm, bine ca mi-ai povestit de prietena ta, eu pusesem ochii pe www.marksandspencer.com/gp/product/B001M297W2/sr=1-12/qid=1237200518/ref=sr_1_12/275-6215517-0330263?ie=UTF8&node=&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=&mnSBrand=core&size=60&rh=n:46402031&page=1" target="_blank">asta si ma tot intrebam daca nu e prea mult. E cel mai aproape de culoarea care imi place. Si daca altii au indraznit, de ce nu si eu :p

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

E bestiala rochita!!!!
Dar nu e subtire? Sau ii mai dai un pull-over asortat ceva...

Si apropos de rozzz... eu am inceput sa port cand am vazut cate *utze s-au adunat in viata mea.... sa fie si ceva roz, la cine poate... Asa am achizitionat vreo 2 tricouri si o fusta...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

July, e superba rochita, imi place mult de tot.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Pai o sa caut ceva asortat de pus deasupra, pe site-ul ala n-am gasit nimic. Mai sap, ce sa fac.

_

bobocica Maia
Poze

Ada te numesc "autor moral" pen'ca tot sapand pe blogurile cu poarta-ma mami si babydex am ajuns la nextvision.ro care aduc lucrusoare de afara.... si iar fac calculele peste calculele... ca-mi tot vine sa cumpar diverse

Anca mercic! Da, e frumusica rochita, dar sincer eu m-am topit uitandu-ma la bebelusii-manechine. Iti mai arat www.marksandspencer.com/gp/product/customer-reviews/B001IAEUXY/ref=custReviews-main/275-6215517-0330263?ie=UTF8&mnSBrand=core" target="_blank">inca una. Asta e preferata mea... si pustoaica si hainutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hi, hi, fix aia mi-a placut si mie!!! Dar nu mergea de botez, asa ca n-am zis nimic.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

pai aia am vrut si eu initial, da' am zis ca e prea sport de botez. Da' daca comand rochita, iau musai si dungata Si poate o schimb la restaurant in tinuta sport

_

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Sunt super, livreaza in RO?

Piti mic se face mare

Mergi la inceput