Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
JulyMorning spune:
Anca astia sunt un fel de intermediari, aduc spre vanzare din UK in general. Gasesti toate info pe site-ul respectiv.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
denisa.g spune:
Buna fetelor
Uram si noi tuturor sarbatoritilor de azi . Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
Multumim de urari dragutelor care ne-au felicitat :Angelynna , Andy_p, Luminita, Babymom, Andy_garlo, CD, Andreea_and, si va pupam cu mare drag.
Boo – insanatosire grabnica baietelului si sa scapati de mucisori
Corrina – multa sanatate lui Mihnea
Nikolici – pupam fetele frumoase
Julymorning –superba rochita . Pupam fetele
Noi papam bine si completam cu san dar ne declaram multumiti de capitolul ”diversificare”
Zicem - "ma-ma" inca nu intr-un cuvant, ... dar suntem pe calea cea buna ...
andy.p spune:
Alexia a papat legumele ff bine:un pic de morcov,pastarnac,cartof dulce si dovlecel..ieri n-a vrut deloc asa ca azi a recuperat
Denisa cat e de dragutz Edi si ce par are...Felicitari ptr ma-ma
July ff frumoase rochitzele
Laureta ce faci mamico?Ti-am raspuns la intrebare,tu cum mai stai? frumoasele.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
ramonzca79 spune:
hello fetelorrr....citesc din umbra dar scriu mai rar...
am o intrebare...ce parere aveti de masinuta CHICCO 4 IN 1????MERITA???nu ma refer la pret....e destul....doar ca si produs pt copii...www.price.ro/images/preturi/big/54646.jpg" target="_blank">ASTA E
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik
CD27 spune:
ramonzca noi am cumparat masinuta penru finutul nostru si ii place, l-am pus si pe Mikul in ea si i-a placut, e practica, parerea mea e ca merita, noi am luat-o de pe bimbomarket cu 60 euro, daca nu au facut fetele deja comanda te poti cupla cu ele sa fie mai ieftin transportul
Eu am luat 4 produse mari(scaun masa, scaun masina, tarc si masinuta) si transportul a fost 40 de euro, acum s-a scumpit si sa fie vreo 50 euro, poti sa faci o simulare
Bravo Alexia
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
LUCUTTA spune:
Am ajuns la spital sambata seara deoarece ii haraia piptul la Sergiu destul de tare .Au vrut sa ne interneze sa ne faca aerosoli si sa-i faca antibiotice intravenos dar am refuzat pe motiv ca este plin spitalul si ca nu cumva sa mai i-a alte cele de acolo.I-a facut aerosoli atunci si acum continuam acasa si am schimbat tratamentul de antibiotic cu unul mai tare.
Azi am fost din nou la control si mergem spre bine.Joi terminam tratamentul si atunci vine dr sa-l mai consulte.Noroc ca ne-am intalnit cu o cunostinta care lucreaza in spital si ea m-a sfatuit sa nu stau daca nu face febra si daca bea antibioticul nu are rost sa-l faca intravenos.
Ne-a speriat dr de acolo ca ar putea face o insuficienta respiratorie si am semnat pt el sa putem pleca ,ca cine stie cu ce mai veneam de acolo avand in vadere cati virusi sunt si varicela.
Initial am zis ok ramanem dar am dat mai multe telefoane si am fost sfatuita sa fac tratament intravenos acasa daca e cazul numai sa nu stau.Multumesc la DD ca e bine si ca nu am ramas.
Eram disperata.
babymom75 spune:
Fetelor, tocmai acum mi-a adus postasul coletul cu cartile comandate pe amazon.com, dar... se pare ca s-a strecurat o greseala: am comandat initial The Baby Book si mi-au spus ca, din cauza ca e gresita "billing address", comanda se anuleaza. Am comandat inca o data, dupa ce am corectat adresa - din nou The Baby Book si inca o carte The no-cry discipline solution. Acum ei mi-au trimis cartea lui Sears de 2 ori, in 2 colete diferite si shipping-ul platit de 2 ori . Eu am crezut ca au anulat prima comanada, asa cum au spus.
Pe langa ca am platit-o dublu, nu am ce face cu 2 exemplare... so, e careva din voi interesata??
Cartea a costat 14.95$ + shipping 7.98$ = total 22.83$
Daca da, discutam pe PM detaliile de transport.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
Of Lucutta, prin ce trebuie sa treceti! Imi pare tare rau ca Sergiu e inca bolnavior, dar la cine ati fost la Spitalul de Copii?? E bine ca nu ati ramas internati, ca ai refuzat internarea, pt. ca e JALE acolo!
anca81 spune:
Si pentru ca am avut o zi in care am mancat tare bine si ne-ati laudat, uitati ce a urmat dupa aceea, every single day:
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
babymom75 spune:
Anca, dar ce "incantata' e Carla de papa asta noua!!
Parca ma vedeam pe mine chinuindu-ma cu Victor - ce vremuri! Iti vand un pont ( de fapt ti-l dau gratis ): ca sa-l fac sa deschida gura, ma apropiam cu suzeta initial, iar apoi pe sub suzeta, bagam repede lingurita cu mancare si abia apoi suzeta; el tragea de suzi si asa inghitea si mancarea . Nu e o solutie optima, dar la noi a functionat; asa il facema sa manance totusi cate ceva intr-o zi. E o solutie de zile negre, cand te dobara disperarea , chiar daca e gresita.