Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonzca79 hello fetelorrr....citesc din umbra dar scriu mai rar... am o intrebare...ce parere aveti de masinuta CHICCO 4 IN 1????MERITA???nu ma refer la pret....e destul....doar ca si produs pt copii...www.price.ro/images/preturi/big/54646.jpg" target="_blank">ASTA E POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
O prietena si-a luat un produs www.mothercare.com/Mothercare-7-in-1-trekker-Pink/dp/B0011EW4JE?ie=UTF8&node=42775041" target="_blank">similar de la mothercare. Daca au aceeasi LATIME, este o problema... bebele ei s-a rasturnat cu masinuta, intr-o parte....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anca81 spune:
citat din mesajul lui babymom75 Anca, dar ce "incantata' e Carla de papa asta noua!! Parca ma vedeam pe mine chinuindu-ma cu Victor - ce vremuri! Iti vand un pont ( de fapt ti-l dau gratis ): ca sa-l fac sa deschida gura, ma apropiam cu suzeta initial, iar apoi pe sub suzeta, bagam repede lingurita cu mancare si abia apoi suzeta; el tragea de suzi si asa inghitea si mancarea . Nu e o solutie optima, dar la noi a functionat; asa il facema sa manance totusi cate ceva intr-o zi. E o solutie de zile negre, cand te dobara disperarea , chiar daca e gresita. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Sper sa ma mentin la fel de zen si in zilele urmatoare
Lapte de abia a baut 300 ml iar papa - nik.
Eu chiar devin din ce in ce mai interesata de anorexia asta nervoasa, cum se manifesta? Nu cumva ... cam ca la noi?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
tzitziri spune:
Babymom, pe mine m-ar interesa cartea lui dr Sears- The baby book.Spune-mi te rog cum putem proceda
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui babymom75 Fetelor, tocmai acum mi-a adus postasul coletul cu cartile comandate pe amazon.com, dar... se pare ca s-a strecurat o greseala: am comandat initial The Baby Book si mi-au spus ca, din cauza ca e gresita "billing address", comanda se anuleaza. Am comandat inca o data, dupa ce am corectat adresa - din nou The Baby Book si inca o carte The no-cry discipline solution. Acum ei mi-au trimis cartea lui Sears de 2 ori, in 2 colete diferite si shipping-ul platit de 2 ori . Eu am crezut ca au anulat prima comanada, asa cum au spus. Pe langa ca am platit-o dublu, nu am ce face cu 2 exemplare... so, e careva din voi interesata?? Cartea a costat 14.95$ + shipping 7.98$ = total 22.83$ Daca da, discutam pe PM detaliile de transport. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
DA, IO! Dar e ceva cu forumul si nu pot sa-ti dau PM. Pana la ce varsta acopera cartea?
LE... Opa... deja faci licitatie ... renuntz io in favoarea lu' tzitziri daca promite ca face conspecte...
Ada, mama de baieti:
anamona spune:
Anca Carlita e adorabila, ce mutrite dulci afce ea cand refuza papica :)
Ce ii dai la paranz sa manance? Ai incercat sa faci supa cu de toate? Pediatra ne-a spus ca putem de la 7 luni sa adaugam si rosii, ardei...ma gandesc ca ar iesi piure mai gustos.
Cat despre anorexie, nu cred ca are nimic Carla....
linkul nu era mare lucru...era rezulatul cautarii pe google...vroiam sa ii sugerez lui CD primul rezultat dar mi l-au banat moderatorii, asa ca am re-editat cu toata cautarea:
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=anorexia+sugarului&meta=
anamona spune:
Ada - Diana nu face mei tei, doar slinguri.
Eu una as zice sa profiti de reducere si sa iti iei si tu unul...este util daca vrei sa te duci sa faci plimbari scurte, de ex pt mici cumparaturi la magazine. Nu mai pierzi timpul cu wrapul pui repede slingul si copilul si ai taiat-o :))
Si mai zic una care la mine functioneaza: e super trendy :) materialele sunt foarte frumoase si calitative, slingurile Dianei sunt cu siguranta un must-have in garderoba mamicii moderne
tzitziri spune:
Ada, nu pot sa promit....daca promiti tu e a ta.
PS:nu mi-ai raspuns la intrebarea daca ai primit PM-ul...sau am citit eu pe diagonala.Nu de alta dar intr-adevar da rateuri forumul cateodata..
Ma gandeam ca daca e doar o carte si daca nu e ceva complicat (poate ne spune Babymom daca e ceva 'special' la comanda) si daca mai sunt si alte fete interesate putem da si noi comanda, nu?Babymom, de unde te-a costat doar atat (adica am gasit pe Amazon cu 20 de usd doar cartea....)
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui tzitziri Ada, nu pot sa promit....daca promiti tu e a ta. PS:nu mi-ai raspuns la intrebarea daca ai primit PM-ul...sau am citit eu pe diagonala.Nu de alta dar intr-adevar da rateuri forumul cateodata.. |
Am primit PM, sarumana, si ti-am raspuns pe forum (mai tarziu, scuze) ca l-am primit.
L-am pus pe sotz sa se ocupe, desi presimt ca Pastele Cailor e un termen foarte potrivit pt el...
Pana una alta caruciorul de gemeni incape asa de frumos si lasa si loc in jurul lui.... genial!!!!
Pe bune, ia tu cartea daca o vrei, no problemo. Nu vazusem postul tau cand l-am dat pe al meu, ca altfel ma abtineam.
Ada, mama de baieti:
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui anamona Ada - Diana nu face mei tei, doar slinguri. |
Ei, ei, diversifica si Diana, sic! A zis ca incearca. Sa vada ce iese, si vorbim. Mai astept o saptamana si apoi ma decid. Am vazut filmuletul trimis de Nerantula, cum se fol slingul, si mi-a placut f mult. Dar trendy... huh-buh, nu-i un factor pt mine.
Eu sunt tanti util-comod-multi-use-practic-gri daca se poate... daca nu, merge si negru.
Daca are Diana un sling sa mearga la bascheti, I'm in!
Ada, mama de baieti:
babymom75 spune:
tzitziri si Ada, imi pare rau dar v-a luat-o Muuh inainte; am stabilit deja cu ea 'contactul' , ca sa zic asa.
Am comandat-o, asa cum am spus, pe amazon.com, in februarie, dar probabil ca am prins ceva reduceri. Rasfoind-o, am vazut ca are date si despre cresterea copiilor de 2 ani si despre parenting in general.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)