Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, nu am vazut..dar am citit de cateva ori pe diagonala....daca ai gasit solutia cu carutul de gemeni e super!

Anca, poate Carla nu mai mananca de cand a inceput si Luca diversificarea....ca doar nu poate sa manance mai mult ca el,nu?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babymom, mai bine ca i-ai dat-o lui Muuh..ca ma simtea deja aiurea in 'competitie' cu Ada

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

baby book de 15 usd este editia updatata si revizuita, eo versiune mai economy, fara coperti cartonate sau hartie extraordinar de calitativa
http://www.amazon.com/Baby-Book-Everything-Revised-Updated/dp/0316778001/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=books&qid=1237214845&sr=8-1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

baby book de 15 usd este editia updatata si revizuita, eo versiune mai economy, fara coperti cartonate sau hartie extraordinar de calitativa

Da, ai dreptate Anamona, chiar am fost usor dezamagita de calitatea hartiei.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Da, ai dreptate Anamona, chiar am fost usor dezamagita de calitatea hartiei.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

dar zic eu mai bine hartie mai proasta si pret mai mic...in fond conteaza ce scrie

LE: astept impresii dupa ce o mai rasfoiesti :)
cartea cu disciplina cum e? sunt curioasa daca se merita sa comand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Si pentru ca am avut o zi in care am mancat tare bine si ne-ati laudat, uitati ce a urmat dupa aceea, every single day:

oooofffffff, cine stie cunoaste. Asa facea fi-miu la morcov, la pastarnac a facut si mai urat, a plans urat de tot, cu sughituri, si l-a apucat tremuratul. L-am luat in brate, la san, si s-a calmat.
Azi noi am repurtat o mica victorie: 40 ml dovlecel simplu simplu, adica nici un sfert de recipient Avent dar pt noi e o maaare victorie.
Concluzia mea: copilul meu nu va manca niciodata ceea ce nu am mancat eu in sarcina sau pe timpul alaptarii. Eu morcov si pastarnac nu pun la nik, in schimb toata vara cand eram gravi am mancat kg de dovlecei, pane, ratattouille, prajiti, zacusca, si Noah...hop ca ii place. Nu mananca mult, dupa astia 40 ml a inchis guritza si a facut greva, mi-a smuls linguritza, a aruncat-o pe jos, si-a bagat mana in gura si plina de dovlecel s-a sters de haine, spectacol. L-am schimbat si am iesit la plimbare unde iar a fost nervos, a plans de se uita lumea ca la urs. Am intrat in casa, l-am alaptat si acum doarme. E fff afectat de diversificarea asta, numai cand vede linguritza, baveta sau recipientul Avent se pune pe plans. Saracutzul, parca e traumatizat...

Greu cu mancatul asta. Cand se trezeste ii dau niste mar, las para pe maine. Fiecare zi cu noutatea ei, nu?

Dar va spun sigur sigur, el papa ce am papat si continuu eu sa pap, ceea ce eu nu suport si nu am mancat in sarcina el bleah...asa ca muuuulte legume va zic deja ca nnu le va manca neam.

Andreea_and, esti o dragutza, sper sa intri mai des sa ne spui cum papa Mina.

Oana, e posibil Carla sa fie solidara cu Noah, mai stii dragostea asta telepata cum se manifesta?

Anca, ce stii ed Aly_c, ai nr ei de telefon? Sunt bine? Sebi e bine?

Deci intrati in clubul Sears, huh? Babymom, Oana, sa imi ziceti cum va place cartea...

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Luminita, sa incerci cu para. La noi, care am primit titlul de "constipatul lunii" 2 luni la rand, a functionat cand am inceput diversificarea. Si ne mai ajutam si de Milchzucker pus in cerealele de dimineata pana ne mai reglam.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

unde ati gasit cartof dulce? trag nadejde ca, daca imi seamana asa la gusturi, ii va placea

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

LA MULTE LUNITE pentru sarbatoritii de azi:
Edwin de Denisa.g
Gruia de Nerantula
Amalia de Sabinel
Sasha de Ratonelu
Vesna de Octavia75

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Eva ti-as sugera si tie ce i-am sugerat si Ancai...anume sa faci o supica din mai multe legume adecvate varstei, pe care apoi sa le pasezi. Eventual sa folosesti in loc de steamer, oala cu presiune (nu vei pierde din viatamine) ca sa poti folosi si zeama.
Plus o lingurite de ulei de masline extarvirgin..mai da gust
Oricum 40g pentru prima oara dovlocel zic eu e foarte bine.

Mergi la inceput