Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Si ca bine ziceti...de dimineata to vreau sa spun la multi sarbatoritilor de azi:

Lui Gruia, Amalia, Edwin, Sasha si Vesna :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, e super bine cu dovlecelul....cam atat mancam si noi, dar de alte bazaconii - la noi daca nu e pastarnac nu mananca nici aia 45-50 de ml pe care ii mananca acum.
Cartofi dulci au si in Selgros.Dar mai ieftin si mai 'in oras' gasesti in Kaufland.De acolo mi-a luat mie soacra saptamana trecuta.E 7.5 ron/kg fata de 11 ron in Selgros.

Si daca e sa manance doar ce am mancat eu in sarcina sau de cand alaptez atunci nu o sa manance neam nici o leguma....poate doar cartofi sub toate felurile

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July f dragute rochitele

300 ce bine iti statea roscata,imi place f mult!

Eva eu am luat cartof dulce de la MegaImage,nu mai stiu exact cat era kilogramul dar cred ca peste 10 ron(am luat mai multe si oricum luam indiferent cat costa asa ca nu m-am uitat atent la pret)

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Anca te inteleg, parca l-am vazut pe Robert in zilele lui bune, in alea rele incepe sa planga cu lacrimi de crocodil si trebuie sa il eliberez din scaun
Astazi am reusit sa papam 60 ml crema legume cu carnita, dar am pierdut la lapte, de la 3 dimineata si pana acum doar 100 ml

Lasa Anca ca se fac ei mari si o sa se apuce de mancat si chiar de gatit

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Hop si io in fuga ca de obicei. Bianca papa si nu papa depinde cum se trezeste

Ancule ooof mitica, nu place papica aia. Ai incercat diferite combinatii de legumitze? Scos o leguma pus alta pina prinzi combinatia care i place.

Andy, io in ianuarie aveam 61 kg acum 58. Icerc sa ma mentin, dar cum prind o perioada obositoare sau stresanta (si astea deja is dese) gata o iau in jos cu kilele

eva eu cartof dulce am luat ieri de la Cora, cred ca era 9.9 ron, la Real 8 ron parca

300 ce slaba

Revin descarc filmulete

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Eva, e super bine cu dovlecelul....cam atat mancam si noi, dar de alte bazaconii - la noi daca nu e pastarnac nu mananca nici aia 45-50 de ml pe care ii mananca acum.
Cartofi dulci au si in Selgros.Dar mai ieftin si mai 'in oras' gasesti in Kaufland.De acolo mi-a luat mie soacra saptamana trecuta.E 7.5 ron/kg fata de 11 ron in Selgros.

Si daca e sa manance doar ce am mancat eu in sarcina sau de cand alaptez atunci nu o sa manance neam nici o leguma....poate doar cartofi sub toate felurile

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mai tii minte in sarcina cand va invitam numai la salata de roshii cu telemea? Am mancat aproape zilnic ditamai castronul. De-abia astept sa ii pun lui fi'miu castronul in faztza si sa il vad ca basculeaza, sa ne batem pe dumicatzi.
Eu am mancat si mananc legume la greu dar rosii, ardei, castraveti, salata verde, varza, broccoli, cartof, spanac, din astea, nu morcov si pastarnac...Saracul copil, l-am traumatizat.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Acum sa va zic faza amuzanta, am citit prin carti ca e bine sa pui in patul copilului o jucarie seara, daca se trezeste peset noaptea sa nu se simta singur etc....si am zis sa fac si eu asa.Am incercat de 2 ori, i-am pus renul lui de plus si noaptea aud zgomote, foiala si ma gandesc ca s-a trezit baiatul, ma ridic, ma uit la el, omuletul se juca cu renul in somn!!! il baga in gurita, si-l punea peata, il trantea, ii iau renul, il intorc pe-o parte si baiatul doarme pana dimineata. 2 nopti am patit asa, gata cu maimutareli in pat

Alta amuzanta, in we suna socru pe sotu, sa ii zica una alta printre care si sa dam la copil sa manance, moaaaa si deja fierbeam si vorbeam pe fundal (ceea nu fac in mod normal) si i-a zis sotu intr-un tarziusa ne lase in pace, ca nu stie el ce e in casa la noi si in conditiile in care nu stie, sa nu mai vorbeasca aiurea....in sfarsit
Cat despre mine...ati intuit bine ca nu prea sunt genul care sa puna omul la punct, drept pentru care am dat IGNORE, si culmea n-au mai sunat matracucele

Laureta

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nausica, m-a dat gata Ania, e o scumpa.
Boo, si Elsa a avut muci la greu azi noapte, eu i-am desfundat nasul cu nasivin, formula pt copii.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nausica, am citit ce scriai despre wrap. Eu am primit unul, si cum e vorba, calul de dar nu se cauta la dinti... nu sint deloc multumita de el. Asa ca as fi vrut sa te intreb ce fel de material as putea cumpara sa mi-l fac singura. Din cite stiu eu, materialul tb sa fie tesut in V ( al meu e tesut pe orizontala) plus ca trebuie sa fie putin elastic, dar suficient de ferm. mercic!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Am intrat sa-i urez "La multi ani!" lui Nally, Sa ai parte numai de bucurii, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei 3 baieti ai tai

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput