Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 15
laureta spune:
Nausica e asa dulce pitica ta
Si un filmuletz cum cadem noi in nas din cand in cand
Si asa mergem inapoi
Paturica jos e deja inutila

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babymom75 spune:
Piolica, acum ca te vad pe aici, mi-am adus aminte ca intrebai de tratament pt. chistul ovarian. Depinde de ce natura e chistul - lichidian sau nu. Chisturile cu continut lichidian se trateaza hormonal, adica cu contraceptive, pe cand cele solide trebuiesc, de obicei, operate; asta nu inseamna neaparat ca iti scoate si ovarul - daca gasesti un chirurg ginecolog bun poate sa-ti conserve ovarul.
Si eu am avut in urma cu 6-7 ani, inainte sa-l concep pe Victor, un chist mare de 5/6 cm. pe ovarul drept; ma durea foarte tare, astfel incat ma deranja si la mers. Din cauza lui nu puteam ramane nici insarcinata. Ginecologul meu mi-a prescris contraceptive, pe care eu am refuzat sa le iau, fara sa-i spun, dar chiar nu aveam chef sa ma infund cu hormoni, mai ales ca doream copil cat mai curand.
Atunci a fost momentul cand am castigat incredere in tratamentul homeopat. L-am inceput asa, in disperare de cauza, ca nu aveam alta varianta, foarte sceptica si in ideea ca daca nu functioneaza, oricum rau nu-mi face. Ma auto-monitorizam zilnic cu ecograful de teama sa nu creasca chistul sub tratamentul asta, pe care eu il consideram pe atunci babesc. Si chistul nu a crescu, ba dimpotriva s-a remis si dupa inca 6 luni, am ramas si gravi.
Deci, poate n-ar fi rau ca inainte de a recurge la chirurgie sa incerci si homeopatia; poate ai sanse sa functioneze si la tine, iar daca nu, cum spuneam - nu face rau.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
nushulica spune:
buna seara mamici!
vad ca aveti bataie mare de cap cu diversificarea asta
...eu ce sa zic,david nu mananca legume neam facute de mine i-am facut 1000de combinatii...cum ii dau borcanel cum il haleste tot
ce-are frate borcanelul si eu nu-i pun?ca pun exact legumele care sunt trecute la ingrediente si tot nu vrea
sambata carnitza a vomat-o in jet..si nu era prima zi de carne pana acum a papat binisor
despre fructe si cereale deja e altceva
fructele le devoreaza indiferent ce-i combin acolo...in gen pun mar ras cu banana si din cauza ca nu papa neam branza calcica bag si 3-4lingurite de iaurt simplu napolact...mananca de rupe
vroiam sa intreb daca pot sa-i dau 2 mese de fructe in zilele in care refuza legumele?e ok?sau sunt prea multe fructe?babymom ce parere ai?
anamona de fapt am intrat sa te rog ceva
am citit ca stii pe cineva care face slinguri?sau am citit gresit?as vrea si eu unul ca marsupiul imi rupe spatele everyday
pana la cate kg poate fi pus bb in sling?
edit:si o veste proasta:de o saptamana nu mai alaptez deloc
n-a mai vrut nici macar noaptea cand e adormit,nici stors,nimic nocom stiu ca si voi aveti pb asta..ce-ati mai facut?papa dariutza?
de
DavidPoveste
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica Nausica, am citit ce scriai despre wrap. Eu am primit unul, si cum e vorba, calul de dar nu se cauta la dinti... nu sint deloc multumita de el. Asa ca as fi vrut sa te intreb ce fel de material as putea cumpara sa mi-l fac singura. Din cite stiu eu, materialul tb sa fie tesut in V ( al meu e tesut pe orizontala) plus ca trebuie sa fie putin elastic, dar suficient de ferm. mercic! ![]() |
Piolica, eu nu ma prea pricep la materiale (denumiri consacrate), dar pot incerca sa-ti explic cum e materialul din care e facut Moby Stretch Wrap. E din bumbac elastic, destul de grosutz (cum sa zic? daca ar fi o pijama, ar fi o pijama groasa). M-am uitat la tesatura, dar nu mi se pare nimic special la ea. Atita doar ca materialul, desi e 2-way stretch, se intinde mai tare pe latime decit pe lungime. Ceea ce mi se pare destul de logic. Bine, si pe lungime se intinde, dar mult mai putin. Pe margine e surfilat, fara tiv.
Cred ca mai bine decit mine poate sa-ti explice Eva, am inteles ca ea si-a facut niste wrapuri.

Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
300 spune:
Buna fetelor, m-am intors din parc cu micuta inw rap si ca niciodata simt cum ma dezintegrez. Probabil am gresit ceva undeva ca sambata dupa 5 ore de mers cu fata in acelasi wrap nu aveam nimic. Of...
Piolica, eu mi-am facut wrapuri si ca sa aleg maeriale m-am luat in mare de pe instructiunile de www.mamatoto.org/Default.aspx?tabid=121" target="_blank">aici, in josul paginii vezi cateva exemple de materiale. Ce pot eu sa iti spun e ca materialele asa-zis elastic este TRICOT, aceeasi chestie din care se fac tricourile obisnuite dar ceva mai groasa. Se recomanda un wrap elastic pentru incepatori si pentru copii mici - nou nascuti, copii pana in 6 luni. Cele mai bune sunt wrapurile rigide.
Eu am folosit materiale care aduc cu maerialul de cearsaf sau de rochie usoara. Pentru un wrap de vara poti folosi chiar panza topita fara probleme. Parerea mea este ca nu conteaza daca se vede tesatura orizontal, ceea ce face diferenta este exercitiul si cred ca in maxim 3 zile te poti descurca f. bine chiar cu wrapul acesta care nu iti place.
Mi-am facut un wrap elastic f. bun dintr-un soi de flanela ciclam. Este chiar groasa si e ideala pentru iernile noastre si drept sa-ti spun n-am intalnit asemenea material in recomandarile "how to". Cred ca, pana la urma, poti folosi cam orice lasa pielea sa respire sau, in caz de nevoie, te fereste de vant. A propos de ultima calitate, am wrapul asta dintr-un bumbac care nu stiu cum e prelucrat dar aduce a ...fash cu care ma inteleg foarte bine.
Si, desigur, mai este desigur si ceatza portocalie, cum era s-o uit?
Mie mi se pare usor de manevrat un wrap care are capetele ingustate usor incepand cam cu 60 de cm inainte de varf, in asa fel incat la varf mai este lat de vreo 10 cm/ o palma.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Piolica, acum ca te vad pe aici, mi-am adus aminte ca intrebai de tratament pt. chistul ovarian. Depinde de ce natura e chistul - lichidian sau nu. Chisturile cu continut lichidian se trateaza hormonal, adica cu contraceptive, pe cand cele solide trebuiesc, de obicei, operate; asta nu inseamna neaparat ca iti scoate si ovarul - daca gasesti un chirurg ginecolog bun poate sa-ti conserve ovarul. Si eu am avut in urma cu 6-7 ani, inainte sa-l concep pe Victor, un chist mare de 5/6 cm. pe ovarul drept; ma durea foarte tare, astfel incat ma deranja si la mers. Din cauza lui nu puteam ramane nici insarcinata. Ginecologul meu mi-a prescris contraceptive, pe care eu am refuzat sa le iau, fara sa-i spun, dar chiar nu aveam chef sa ma infund cu hormoni, mai ales ca doream copil cat mai curand. Atunci a fost momentul cand am castigat incredere in tratamentul homeopat. L-am inceput asa, in disperare de cauza, ca nu aveam alta varianta, foarte sceptica si in ideea ca daca nu functioneaza, oricum rau nu-mi face. Ma auto-monitorizam zilnic cu ecograful de teama sa nu creasca chistul sub tratamentul asta, pe care eu il consideram pe atunci babesc. Si chistul nu a crescu, ba dimpotriva s-a remis si dupa inca 6 luni, am ramas si gravi. Deci, poate n-ar fi rau ca inainte de a recurge la chirurgie sa incerci si homeopatia; poate ai sanse sa functioneze si la tine, iar daca nu, cum spuneam - nu face rau. ![]() Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
merci mult, mult, mult, uite la asta nu ma gindisem, o sa ma uity pe net sa vad ce si cum. Eu acum incerc niste chestii scirboase, sint niste picaturi pe care le pun in apa, sint pentru detoxifierea organismului. o seara buna!

Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Piolica, eu nu ma prea pricep la materiale (denumiri consacrate), dar pot incerca sa-ti explic cum e materialul din care e facut Moby Stretch Wrap. E din bumbac elastic, destul de grosutz (cum sa zic? daca ar fi o pijama, ar fi o pijama groasa). M-am uitat la tesatura, dar nu mi se pare nimic special la ea. Atita doar ca materialul, desi e 2-way stretch, se intinde mai tare pe latime decit pe lungime. Ceea ce mi se pare destul de logic. Bine, si pe lungime se intinde, dar mult mai putin. Pe margine e surfilat, fara tiv. Cred ca mai bine decit mine poate sa-ti explice Eva, am inteles ca ea si-a facut niste wrapuri. ![]() Nausica si Ania poze "Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon) |
oki, am inteles, cred ca ma dau batuta si-mi cumpar unul de pe ebay, ca unul nou chiar nu mai am chef acum sa iau.
Eva, poate imi spui tu ce ti-ai facut inainte de arenunta complet la idee.
este cineva care are wrap Amazonas? daca da, cum e?
mercic.

Mamica fericita de bebelina Elsa
anamona spune:
| citat din mesajul lui nushulica anamona de fapt am intrat sa te rog ceva pana la cate kg poate fi pus bb in sling?![]() |
da, stiu pe cineva, gratie Nerantulei :) ea mi-a dat avantul atunci cand s-a dus la TV la Razvan si Dani :)
uite colectia din care poti alege
http://poarta-ma.blogspot.com/2009/03/vine-vine-colectia-de-primavara.html
numere de telefon aici: www.sling.ro
Greutate admisa? cred ca tine de la persoana la persoana - am am vazut si copii de 3 ani.
Daca vrei ceva cu care sa faci plimbari lungi, este mai bun wrapul pentru ac iti distribuie greutatea pe ambii umeri.
Au scris deja fetele cum poti sa ti-l faci chiar tu singura :)
claudinna spune:
vai, laureta, e simpatica foc!! sa te tii de acum salopete frecate in genunchi!!
300, sa mai pui o data linkul ala cu Anda la pampers, ca nu mi-a mers mai devreme cand am incercat sa o votez!
Eva, eu am luat cartof dulce din kaufland, cu 7,5 Ron, au cel mai bun pret.
LUCUTTA, sa va faceti bine
Anca, e simpatica foc, nici nu poti sa te superi pe ea! Si Razvan are mese la care face asha...chiar nu stiu de ce, pur si simplu poate nu-i e foame atunci, iar la Carla mi s-a parut ca nu prea-i place papica aia.
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Cu ceva intarziere (ca atunci cand am vrut eu sa scriu nu mergea forumul), urez si eu La multi ani! pentru sarbatoritii zilei de azi!! si succes la diversificare, ca deh, e sezonul!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)