Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita2008 spune:
Ramo, stiu la ce te refereai, glumeam.... era evidenta insa burtica, nah.... mie imi placea si 'rozul' ala... am fost si eu asa, nu mai stiu daca inainte de a fi bruneta, rosie, blonda....
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anca81 spune:
Eva, nici nora-ta nu papa nik. Macar Noah isi aranjeaza burtica cu laptic de la mami dar Carla ... nada. Se vede clar ca nu-i place morcovul, saracutul de el. Si super cum se ridica singur in fundulet, excelent, felicitari
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
laureta spune:
Fetelor branzica nu se face din lapte praf. Daca laptele praf e fiert pierde toate vitaminele, schiar scrie pe cutie.
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
JulyMorning spune:
Multumesc de raspunsuri, fetele.
Ramo iti statea bine si cu parul mai inchis (ce era culoarea, saten sau roscat, nu sunt prea sigura de ce vad ) insa vata de zahar este esentiala in schimbare, zic eu
Ada hm, bine ca mi-ai povestit de prietena ta, eu pusesem ochii pe www.marksandspencer.com/gp/product/B001M297W2/sr=1-12/qid=1237200518/ref=sr_1_12/275-6215517-0330263?ie=UTF8&node=&m=A2BO0OYVBKIQJM&keywords=&mnSBrand=core&size=60&rh=n:46402031&page=1" target="_blank">asta si ma tot intrebam daca nu e prea mult. E cel mai aproape de culoarea care imi place. Si daca altii au indraznit, de ce nu si eu :p
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
gaia.nevia spune:
E bestiala rochita!!!!
Dar nu e subtire? Sau ii mai dai un pull-over asortat ceva...
Si apropos de rozzz... eu am inceput sa port cand am vazut cate *utze s-au adunat in viata mea.... sa fie si ceva roz, la cine poate... Asa am achizitionat vreo 2 tricouri si o fusta...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anca81 spune:
July, e superba rochita, imi place mult de tot.
Piti mic se face mare
JulyMorning spune:
Pai o sa caut ceva asortat de pus deasupra, pe site-ul ala n-am gasit nimic. Mai sap, ce sa fac.
_
bobocica Maia
Poze
Ada te numesc "autor moral" pen'ca tot sapand pe blogurile cu poarta-ma mami si babydex am ajuns la nextvision.ro care aduc lucrusoare de afara.... si iar fac calculele peste calculele... ca-mi tot vine sa cumpar diverse
Anca mercic! Da, e frumusica rochita, dar sincer eu m-am topit uitandu-ma la bebelusii-manechine. Iti mai arat www.marksandspencer.com/gp/product/customer-reviews/B001IAEUXY/ref=custReviews-main/275-6215517-0330263?ie=UTF8&mnSBrand=core" target="_blank">inca una. Asta e preferata mea... si pustoaica si hainutza
gaia.nevia spune:
Hi, hi, fix aia mi-a placut si mie!!! Dar nu mergea de botez, asa ca n-am zis nimic.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
JulyMorning spune:
pai aia am vrut si eu initial, da' am zis ca e prea sport de botez. Da' daca comand rochita, iau musai si dungata Si poate o schimb la restaurant in tinuta sport
_
bobocica Maia
Poze
anca81 spune:
Sunt super, livreaza in RO?
Piti mic se face mare