*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI MUFFY, SEAN, IULIAN, AMIRA SI ALEXIA. SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, FERICIRE SI NOROC.
MAMICI, SA VA TRAIASCA PUIUTII SCUMPI DE 1 ANISOR SI SA VA BUCURATI TOATA VIATA DE EI.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

La Multi Ani !
Alexia, Amira !
Iulian, Muffy si Sean.
La Multi Ani !

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

'neata randunici

am vazut ca ati inceput cu chefuiala de azi-noapte, grea zi
nu fac urarile acum, cand ma intorc din oras sa le fac cum se cuvine

sa vedeti ce tuta sunt
m-am hotarat, abia acum, sa ma duc sa vad ce-i cu banii aia de cadou de nou-nascut. ca n-am gasit nici un moment propice pentru asta. cand am avut o zi libera am preferat sa stau cu puiu' decat sa frec coridoarele primariei. dar ma duc sa vad, sa-i cer, ca am o pata pusa pe asta
http://www.chic bebe.ro/products/289-scaune_inalte/images-2839-pikio_scaun_pentru_servit_masa_din_lemn.mbs

mihu, am zis la un moment dat, si Luca e de-a dreptul hipnotizat de scrisul de la sfarsitul filmelor

Edit: pentru link se scoate pauza dintre chic si bebe

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

E inca devreme asa ca poftiti la cafea, ceai si suc natural, sa poata servi si gravidutele noastre, dupa preferinte:

Apoi va poftesc la o pizza cu muuulta mozzarella, si bere:

Urmeaza tortul delicios, si sampania de rigoare!!

Va multumim din suflet pentru frumoasele urari, va pupam si va imbratisam cu drag!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Mai, am citit din urma si m-am gandit sa raspund la "dilemele Simonei": si al meu bb musca, ciupeste, trage de par, iubeste suruburile si alte protuberante de la locurile de joaca din parc mai mult decat jucariile propriu-zis, face "fixatii"-dar e ceva normal ca doar "repetitia e mama invataturii", nu? Mie mi se pare normal, dar ma mira ca ignora copiii pt ca sor-sa era mai sociabila si fiind f. mica si mai speciala o stia tot cartierul, toate vanzatoarele de prin magazine si ea vorbea cu toti si se hlizea, Oaca e serios si neincrezator si imedat se lipeste de mami. Si promit sa verificam parcul si pb cu painea de la Mega.
Sa nu credeti ca sunt nebuna, dar eu am un fix (da' nu sunt nebuna, nu?) cu aruncatul gunoaielor pe jos, mai ales in spatiul de joaca al copiilor mici care baga tot in gura. Sa zic ca as intelege faptul ca se fumeaza in nasul lor(sa ma ierte fetele fumatoare daca le supar) dar macar sa arunce mucurile la gunoi, ca acum sunt cosuri peste tot in parcuri, cel putin aici la noi in sect.3!
Gata, mi-am spus si eu Of-ul, ca Andrica - pupam mamica trista departe de puiul ei, dar gandeste-te cat de bine e ingrijit de buni si va creste si va veni la gradi si veti fi impreuna mereu!

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Luny, chiar am servit o felie de pizza, ca mai am jumate din tava
Petrecere frumoasa azi!

Eu m-am trezit cu noaptea in cap cu astia mici si m-am pus pe treaba, ma duc sa termin curatenia si sa fac papica pt. pranz pt. Stef...nici nu stiu ce sa-i fac...cred ca paste cu pui...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am vazut Mateiul frumos si bucalat al Valentinei in Tineretului, si ciorapii verzi, si pe tanara si frumoasa lor propritara! Am si eu ciorapi de toate culorile si cu dungi, romburi si alte modele, dar am si vreo 10 ani mai mult ca Valentina! Dar tot ii mai port uneori, nu acum ca imbrac mai mult pantaloni, poate la viitoarea intalnire de grup sa mi-I etalez. Abia astept sa fie mereu vreme buna, sa iesim din casa mai mult.
Kitzy, sa-ti fie de bine somnul! Ma bucur ca ti-a priit sa dormi sg!
Stiu ca multa lume zice ca nu e bine si in principiu sunt de accord, dar eu daca-l culc pe bb in alta camera nu dorm deloc, stau sa ascult fiecare fosnet, fiecare miscare – si v-am zis ca al meu misuna mult, se ridica in picioare si umbla prin pat, da cu capul in pereti, vorbeste cu jucariile- cred ca as face numai ture. Pana pe la 7 luni a dormit sg in patut, dar dup ace s-a ridicat s-a dus fericirea ! Antonia are 9 ani aproape si tot ma duc de 2-3 ori pe noapte la ea sa vad cum ii e. Oricum ei se culca pe la 21.oo, pana ajung eu in pat, adica dupa miezul noptii, bb foieste tot patul, se culca de-a latul, are program de tavaleala. Sper sa ma vindec si sa ma descurc cu dormitul in camera lor in toamna!
Tuchi zi si mie pls unde sunt acele creaturi pasaresti in Herastrau ca a citit Antonia si m-a zapacit! Nu stiu dc v-am zis, dar fii-mea sta pe forum mai mult ca mine, ca de, aretimp si citeste, si-mi povesteste, se uita la toate pozele, ii stie pe toti, cred ca daca va vede pe strada va cunoaste!
Plec si eu sa o iau de la scoala, intru mai tarziu cand e gata pizza. Multumim Luny de tratatie si sa va distrati cat mai bine! Chef maxim si multi pupici nazdravanului minunat!

catalina, mama Antoniei 07.04.2000 si a lui David-Luca zis Luki/Oaca -1 an

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tonic nu esti deloc nebuna...urasc si eu servetele si alte mizerii ce le vad in locurile de joaca!! mai ales ca alea sunt noi-noute!! e pacat, isi bat joc, nu gandesc ca-s bebelusi care pescuiesc tot de pe jos..asta e tara in care traim, din pacate lipsa de educatie isi spune cuvantul la tot pasul...p-afara nu prea vezi asa in parcuri...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La Multi Ani Fericiti Scumpilor Copilasi:::

AMIRA
MATEI MUFARINUL-PUFARINUL
SEAN
ALEXIA
IULIAN

Sa fiti sanatosi,voiosi si sa va bucurati parintii!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de [b]SAMUEL
-1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

SALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!

LA MULTI ANI ! MUFY

LA MULTI ANI! SEAN

LA MULTI ANI! IULIAN

LA MULTI ANI! AMIRA

LA MULTI ANI! ALEXIA

SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI SI SANATOSI !!!

MULTUMESC PENTRU URARILE DE IERI SUNTETI NISTE SCUMPE TOATE, CHIAR DACA EU MA RATACESC CAM DES DE STOL ...DAR AM PUI CARE MERGE SI TRAGE TOT SI TREBUIE SA STAU NUMAI DUPA EL! IAR CAND DOARME NU STIU PE CE SA PUN MANA MAI INTAI ...ASA CA IERTARE CA NU MAI SUNT ASA ACTIVA

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

asa creste strumful mare

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an

Mergi la inceput