*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)
Raspunsuri - Pagina 10
zozela spune:
Sarutmana de tratatie,Luny!
Maaama ce de preparate![]()

buutuuu intra mai des-I miss U !!
Kya spor la munci si..la cetit!Cand e timp-baga si-un mesaj scurt,scurt
o Olga-inca in transa!![]()
Cata ai fost betoana cu plozii invizibili!!
Cat despre aparat-mor de necaz ca nu aveam in plan-unul nou
Acum il folosesc pe-al maica-mii,sper sa mi-l lase cat mai mult![]()
Stela eu nu ma pricep sa dau sfaturi..de felul meu asa..Dar pot sa-ti spun cum as proceda eu: as duce copilul la mama/soacra astfel incat sa ramanem doar noi doi,as lua un analgezic si l-as invita la o discutie amiabila
I-as spune cat de mult il iubesc,cat de mult ne iubim,cat ne-am chinuit sa facem cupilu',prin cate incercari am trecut-impeuna-de-a lungul timpului,ce copil frumos si sanatos avem,ce casa frumoasa,cat de obosita ma simt si cata nevoie am de ajutorul,sustinerea si dragostea lui..I-as spune tot ce simt eu si apoi l-as intreba cum/ce se simte el si ce putem face sa ne regasim/completam/iubim..Cu al meu as scoate-o la capat,desi nu am fost pusa niciodata intr-o situatie asemanatoare,ca asta e jumatatea mea..ba mai mult-1/3 din mine,ca stie mai bine ca mine cand nu mai pot,ce/cum/cand vreau..E mai mama omida,ca mine
Sunt convinsa ca o discutie in 2,fara niciun stimul din afara v-ar face bine..Poate si o noapte,doua singuri,mai apoi![]()

fata draga,draga!
Valentina esti de coma!! Normal ca 20..si io te urmez!Suntem tinere bre..Pana 60 de ani-refuz sa ma simt old lady
Mihule s-a facut!Acum mesteresc!

Va pupez pe toate,nu mai poci sa stau la taina ca am si ciorba pe foc(de curca/n)![]()
Sunt in zona
tuturor!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
underqueen spune:
ce enervant ca nu pot sa intru sa-mi editez profilul ...imi zice ca e parola gresita, desi nu e...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
mikydoozza spune:
la multi ani bebei de 1 anisor!!!!Alexia, Amira !
Iulian, Muffy si Sean
sa fiti sanatosi papaciosi, mergareti!!!!
noi ieri am plecat la 15 de acasa in parcul moghioros si apoi am dat o fuga si in herastrau , plazza ,apoi la bunici si am aterizat la 21.30 acasa. am facut baitza si nani pana la 8 dimi.
ne-au iesit analizele bune la urina , exudat si copro. tre sa rezolvam deficitul de D. azi o sun pe pediatra sa ne zica ce sa facem.
eu sunt la munca. imi e somn si nu am chef de nimic. dupa ziua de ieri cand am umblat de nu mai puteam sa merg.
va pup si intru mai tarziu.
bubu05 spune:
Zoze, imi place cum ai scris Stelutei 
Tare faza cu mama-omida-barbat ![]()
Tonic, hai ca am ras si eu de fata ta, care ne stie pe toate si vede toate pozele inaintea ta 
Am terminat curatenia
si ma duc sa termin si spaghetele si fug la gradi dupa pui 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
buna mamici si LA MULTI ANI INCA O DATA SARBATORITILOR DE AZI
eu bucataresc o mancarica de ciuperci pt noi si ciorbita de pui pentru andrei...
am vazut pe mami blankar si eric la 1 anisor...sunteti frumosi amnadoi si vreau sa-ti zic ca e puiul tau,cu tine seamana...
tonic si eu urasca tot ce este aruncat pe jos...dar traim in romania...
luny mutumim pentru ospat
maria
zoze
mama omida esti nebna rau...
myky ma bucur ca v-au iesit analizele bune
fug si eu la bucatareala...dar mai arunc cate un ochi si pe aici sa vad ce mai ciripiti va puuuuuuuuupppppppppppp
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
natynic spune:
LA MULTI, MULTI ANI!!!

Amira
Matei-Mufarin
Alexia
Sean
Iulian
Azi e chef mare pe crenguta...
Uf, eu am zi din aia cum sunt toate cand avem kineto...Nebuna, nebuna, nebuna...
Am fugit, revin cand pot.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
Continuam ospatul, din partea cuscrei mele Roxana, cu tot dragul pentru randunime, poftiti si mai serviti cate ceva!![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!!!!
SA VA BUCURATI PARINTII IN FIECARE ZI!!!
SA FITI SANATOSI, VOIOSI, VOINICI!!!!
Valentina si Matei (10.04.2008)
aliceionescu spune:
La multi ani, Matei, Sean, Amira, Iulian, Alexia!!! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi si sa va bucurati parintii!!!

Noi am iesit afara si, cand am venit, in pana de idei fiind cu ce sa-i mai fac Theei de papa, ca nu mai vrea sa manance mai nimic, am facut rapid un piure de cartofi cu ficat pe care l-a mancat de m-a lasat masca, pana la ultima lingurita din castron.
Pt cine vrea sa incerce:
2 cartofi
un cub de unt
60 ml lapte (am pus l.praf)
un ficat
Mai vroiam sa spun ca singura fericire de la petrecerea Theei a fost pt ea ca a halit singura, cat a vrut, bucati din turta proprie.
Tot atunci i-am dat sa manance si o bucata de clatita cu spanac, pe care a mancat-o fara mofturi, o sa cer reteta sa-i fac si eu (clatitele erau facute fara ulei, in cratita de teflon). Am inceput si noi sa introducem albusul, mai intai in galuste, apoi in pasdispan, apoi in clatite. In rest, mofturi la greu la mancare, dar asta vad ca nu mai e o noutate pt nimeni, e mare greva pe crenguta.
Am o bucata de mesaj de ieri, o s-o postez si pe aia.
Zoze, cum e, ma, Dan, Mama-Omida?

Hi-hiiii, ce tare! Si ce m-ati distrat cu relatarile de la spatiul de joaca, vad ca Suflet blond e si el innebunit cu iesitul afara! Deh, dc e un rautacios!
Mihutza,
, eu am zis sa trimitem pozele pe mail-ul comun sa nu-ti bombardam lista de mess, ca suntem o groaza.
Nicol, f f f frumoase pozele voastre! Cu dorul de fete, te inteleg, cred ca eu as muri de dorul fii-mii dc as pleca un timp undeva.
Bubu, unde gasesc reteta lui Simo, pe Bucataras? Fasolea aia in paine arata cri-mi-nal!
Luny, am facut aseara cocoshul cu ghebe si ne-am lins pe dejte. Merci de idee. Sa aveti petrecere frumoasa astazi!
Naty, eu nu m-am stresat niciodata cu alde alea care-si tin copkii la distanta, nu le mai baga in seama!!! Incearca sa o ghidezi tu pe Iulia spre copii sociabili, cu parinti la fel. 
Bag si mesajul de ieri, ca dc tot am muncit la el...
Tonic, Simo, da, Thea e clar in categoria celor neiteresati de tava.
Oricum, cert e ca s-a suparat/enervat destul de rau si n-as fi vrut...
Zoze
, asa-i, ma, prea mult dulce...duce la orbire...

Bitza, Antonia e o dulce, k de obicei! Multam de tort si de capuccino, tare buuune!!!
Ramo, da' ce-ai mai bucatarit tu acolo!!! Tre' sa fie bune tare pulpele alea pe sare! Sa aveti pofta!
Bubu, faci fasole cu ciolan???

Vreau si euuuuu!!!
Nu mai sterg ce e expirat, ca n-am timp, intelegeti voi...
EvaF spune:
La Multi Ani, Sean!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------