Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burtici
andreea si blanca bafta la eco si sa veniti cu vesti bune
eu pe bebe il simt de la 16 sap si sunt la prima sarcina,dar asta nu inseamna ca toata lumea e la fel,poate bebe e mai lenes,spre exemplu bebe al meu are zile cand misca non stop si zile care il simt de 4_5 oro pe zii.eu zic sa nu va preocupati ca e totul bine

monica mamica in devenire+24denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Adriana, am intreb si acolo si fetel dragute mi-au raspuns. De fapt e vb de Graco si Hauk. La Graco sunt pareri mai bune dar nu gasesc decat pe albastru cu maro, parasolarul e pt amandoi, si are rotile mici.
Pooh, si eu stiu ca sunt carucioer cu spatarul ce se lasa perfect pe orizontala. Mai cauta ca nu cred ca merita sa dai banii pe landou pentu cateva luni.
Alinutza, la 19 sapt si 1 zi am simtit prima data niste gadilituri, in urmatoarele zile pauza si apoi ceva zvacnituri/lovituri care se tot repetau si m-am prins ca de fapt acelea sunt miscarile.
Blanca, tin si eu pumnii pentru astazi sa veniti cu vesti bune. Si sotul meu e prezent la fiecare eco
Giova, oricum vrem un shopping la Budapesta. Dar cam greu sa gasesc si acolo carucior de gemeni pe stoc si sa fie si pe gustul meu . Dar nu exclud prosibilitatea aceasta. Bine ca ma uit din timp la carucioare.
Grischa, poate durerile acelea sunt bb care se misca.
noce, cred ca sunt perioade si perioade cu luatul in greutate. Sa vezi cand ajungi sa pui kg/sapt de zici ca nu te mai opresti.
Patricia, cam da, adica simt si in stg si in dr in acelasi timp. Iar cand stau culcata pe stg simt lovituri in stg, si cand ma intoc pe dr. le simt pe dr. Eu presupun ca sunt amandoua fettite nu numai una.

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

fete...tocmai m-au sunat de la Sanador ca Herghelegiu anuleaza toata programarile de azi si ma pun pe o lista de asteptare.....

Ce ma fac? Unde ma duc eu acum?

21+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

HI AGAIN..eu una chiar ma gandesc de multe ori la muffinutza..nu a mai dat nici un semn de viata, chiar sper, imi doresc sa fie ok.
Vad ca vorbiti de al treilea copil ..sincer nu stiu, momentan nu prea ma mai vad cu al treilea..si asa ziceam ca nici pe al doilea nu o sa il fac decat dpa 30..dar in jur toate cunostintele..prietenele sunt trecute de 30 si nici una nu mai are curaj la al doilea bebe..si mi-am zis mai bine cu capul inainte si cu un pic de inconstienta specifica varstei..Daca ar fi sa ma gandesc si la al treilea..atunci sigur voi fi castigat la loto pana atunci...joking..dar macar sa am casa mea si un venit sigur lunar care sa imi permita nasterea si cresterea si celui de al treilea copil.Momentan spun PAS..hai sa fim sincere..in vremurile e destul de greu..nu mai e ca pe vremea bunicilor..unde mamanca unul mananca inca unul..acum te gandesti sa ai toate cele necesare cresterii si educarii copilului..HMMM..asta e parerea mea!!
Inca mai astept raspuns de la fatele din bucuresti in legatura cu spitalul cantacuzino
Cam atat pe moment..revin dupa pranza..merg sa-mi fac o salata bulgareasca, yummy..va pupik, pofta buna:)
Ylla 22+ si mami de 8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

BLANCA suna-i inapoi si spune-le ca eco era f. important pt tine si pt bebe..zile sa faca cumva si sa te programeze la alt medic..cum sa te puna sa astepti reprogramare cand aceasta e perioada optima pt aceasta eco.???..si incearca si suna si la alte clinice..le gasesti pe net pe toate..doar nu te supara..sau macar incearca sa te calmezi-linistesti ca ii faci rau lui bebe. o sa vezi ca o sa se rezolve totul curand..stiu cat de important era pt tine..incearca la alte clinici si explica-le situatia,poate se rezolva.
Ylla

Mergi la inceput

Incerc sa sun peste tot..cu tipa aia de la Sanador m-am certat bine de tot.
Incerc sa sun si la alte clinici si incerc sa dau si de dr. Iosup...sa vad pe unde.

21+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca ce nesimtiti...din ce cauza au anulat programarile? pai cand vor sa faci morfofetala? la sf. trim. 2?....of...of...
Moni , Lucialu mi-a dat un link de pe langa Budapesta www.babyoutlet.hu Poate gasesti aici carucior, daca nu ajungi pana in Viena...nu e asa departe de Budapesta.
Cornelia nasol ca ai dat tot de la ceilalti 2. acum iti erau super folositoare hainele lui Stefan. eu voi folosi de la marco, profit si nu mai cumpar ca la primul.
Miha eu nu prea vroiam nici bb2, dar m-am lasat induplecata de sot si speram eu sa am o fetita. Nu a fost sa fie....asa ca ma gandesc ca mai am o sansa cu bb3, dar tare mi-e frica sa devin soacra cu 3 nurori. Nu cred ca as trece asa usor, daca va fii tot baiat. asa ca mai am timp sa cuget si poate ma multumesc cu atat.

Am auzit ieri la stiri ce vor sa faca ordinarii astia din guvern.
Cica din luna iulie vor sa introduca si in spitalele de stat co-taxa. adica se vor plati unele consultatii, interventii, operatii. dupa ce ca platit atat la asigurari, dam spaga de rigoare la tot personalul medical...mai platim si interventiile/operatiile. Asa m-am enervat aseara....naiba sa-i ia de nesimtiti.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Vai, blanca, ai patit exact ca mine. exact cu o ora inainte de programarea pt eco morfofetala de trim 2 ma suna si-mi spune ca dr a anulat toate programarile. si m-au programat pt 26 martie, cand oricum voi fi in sapt 25....Dar am reusit cu ajutorul fetelor sa ma programez la dr. Iosup si mi-am facut eco mofofetala acolo.
Iti trimit un PM cu datele de contact, daca vrei.
Si eu m-am necajit f f f tare in ziua aia, nu eram buna de nimic.
Dar stai linistita, ca o sa se rezolve.

Iulia 23+

Mergi la inceput

Uliasi..trimite-mi..eu am gasit un nr de tel la dr Iosup dar suna si nu raspunde nimeni pana intra casuta postala.

Am sunat si la medsana si nimic..sa vad pe unde mai sun...

21+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bafta fetelor care merg astazi la eco. Sa veniti cu vesti bune

Blanca imi pare rau ca au anulat ecografia. ce tampenie. Dupa ce astepti atatea luni. Si eu ma la el dar in aprilie. sper sa nu am parte de aceleasi neplaceri. Imi pare tare rau.
Patricia te astept cu vesti bune. Stai in pat si odihnestete. Multa sanatate va doresc.

Pupici si sanatate multa tuturor

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput