Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Uliasi am reusit mi-a raspuns o tipa la tel..aproape ca ma apucat plansul cand i-am spus de programare..i-am zis adevarul...m-a programat maine dimineata la 11:00.

Multumesc din suflet.....

Nu imi vine sa cred ca neseriozitate la Sanador..eu inteleg ca se mai intampla sa anuleze dr toate programarile intr-o zi dar normal e sa te programeze in ziua imediat urmatoare cand e dl dr...chiar daca dureaza si asteptam la eco. Imi vine sa urlu ...dar incerc sa ma linistesc.
Maine ma duc la Iosup...stiu ca e un medic f bun.

Azi m-as duce la dr meu...dar nu stiu ce sa mai fac....caci si azi si maine eco..sa nu stesez bebelul.

21+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Blanca si Iosup e foarte bun
Bine ca ai reusit.
Bafta maine

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Elenada multumesc mult. Sper sa nu patesti si tu asa ceva...totusi cand am vb cu tipa care ma sunat de la Sanador imi zicea ca trebuie sa le reprogrameze si pe celelalte fete de martea trecuta ..sper sa nu fie un obicei.

Multumesc si fetelor ce mi-au raspuns pe PM.

Dariaioana am reusit sa fac programare la Iosup.

Ghisca eu am sunat si la Medsana de unde am aflat ca dl dr. si-a anulat toate zilele pana pe 26.03 si m-au trecut acolo pe o lista de asteptare..dar...desi m-am rugat de ele nu au avut cum sa imi confirme o zi.
La Euroclinic stiu ca e, eu acolo am fost la dansul pt eco trim I dar acolo nu mai primeste decat pacientele care nasc cu el si desi am o "cunostinta" acolo nu am reusit sa vb caci sunt super ocupati cu un audit ceva...si pana reusesc eu sa vb cu aceea cunostinta trece baba cu colacii....

Va multumesc..sunteti niste burtici minunate...

21+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

blanca000, tot raul spre bine, important e ca ai reusit sa te reprogramezi la un medic la fel de renumit.

fetelor, eu pe bebe il simt cam de pe la 16 saptamani ca misca, dar si acum il simt pe bebe mai jos de buric, cam cand ar trebui sa urce mai sus, aveti idee?
ne inscriem si noi pe lista cu multe kg +, am luat pana acum 6 kg, dar nu m-am abtinut de la absolut nimic (din ce este permis in sarcina), am macat ce am dorit si in cantitati industriale

20+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

alinutza78 pt rana foarte bun este si Panthenol spray, incearca-l in 2 zile esti ca noua

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh chesti aia ace se ataseaza la carucior pt un fratior mai mare am vazut la baby expo acum 1 an la standul celor de la litaf, e foarte misto si eu ma gandeam sa cumpar pt cezar dar inca nu sunt hotarata pt ca al meu are deja 4 ani si 25 kg si ma gandesc ca e deja destul de greu de impins, dar e pe lista de dorinte

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

blanca, ce ma bucur ca ai reusit sa obtii programare. Te asteptam cu vesti bune maine!!!!
criss_2081, eu am citit ca pe la 22 de saptamani uterul este la 2 cm desupra buricului. Daca tu esti in 20 de saptamani, inseamna ca trebuie sa mai astepti putin. Dar sa stii ca eu sunt in 23 de saptamani si cand loveste incerc si eu sa-mi dau seama daca a urcat mai sus de buric sau nu, si nu m-am elucidat inca...ca loveste bebe peste tot, ma zapaceste, dar e bine asa .
V-am pupat pe toate! Eu tocmai am mancat de pranz, acum o sa-mi fac siesta...in curand o sa ma scurg sub birou de somn....

Iulia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fete!
bafta astazi la eco, fetelor!
blanca, ma bucur ca ai reusit sa te programezi la iosup. eu cred ca tot raul spre bine.
alinutza, pt asemenea rani este f bun si revikenul. vindeca f repede.
e foarte interesenta chestia aia care se ataseaza la carucior, pentru fratiorii mai mari. o sa vad cum va dori Ana la vara. daca va vrea si ea in carut o sa-i cumpar si eu asa ceva.
va pup si va doresc o zi minunata!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, cam nasoala situatia, dar bine ca ai rezolvat. Eu zic sa nu anulezi totusi programarea la Hergeliu ca poate peste o luna iti prinde bine. Sau cine stie cand te reprogrameaza Deci maine la 11 tin pumnii. Sa vii cu poze.
Giova, sa ma vezi cum caut pe net "babakocsi ket" pana sa ma prind ca e "babakocsi testver". Chiar daca sunt din TgMs nu stiu prea bine ungureste, doar asa cat sa ma descurc. Noroc cu sotul meu care se descurca f. bine in lb maghiara. Dar nici pe site-urile unguresti nu apar alte modele de carucioare. Nu cred ca ajung chiar pana la Viena ca de abia voi reusi sa ajung la Budapest. Daca reusesc
Criss, mie mi-a fost rau la inceputul sarcinii pana in sapt 11 si nu puteam sa vad mancare. Ei bine, am ramas cu chestia asta: sa nu vad mancare. Cateodata ma fortez sa manac ceva dar parca nimic nu-mi trebuie. Iar cand mananc imediat ma si satur, cred ca din cauza uterului care a ajuns destul de sus, si ma simt umflata. Dar si eu imi imaginam ca in sarcina voi manca cat vreau, si ca mananc orice prostii ce-mi trec prin cap, dar la mine nu e asa. Poate din aceasta cauza am pus in 21 sapt de sarcina 4,5 kg cu doua fetite. Dar sunt convinsa ca recuperz . Simte-te bine si nu te mai gandi la kg. O sa-ti amintesti apoi ca in sarcina ai mancat cat ai vreut si ce ai vreut. Eu o sa-mi amintesc ca in timpul sarcinii nu-mi trebuia nimic de mancare.
Dar nici nu stiu de ce zic toate astea ca 6 kg nu e mult. Esti in grafic. 1 kg/luna in primul trimestru si apoi cate 1,5/luna pana la sfarsit. A, si din cate am tot citit cam sunt obligatorii cele 3 kg de grasimi puse in plus fata de copil, uter, placenta, lichid.... pentru ca te ajuta la alaptat.

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

ylla2009 ce vrei sa stii de spitalul cantacuzino?
eu acolo am nascut cu dr secara

Mamica mandra de Eliana 17 luni si 19+

Mergi la inceput