Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
Neatza!!!
Haideti la o
, sau capuccino, dupa preferinte
.
Nu m-am mai cantarit de acum o luna si am constat ca in loc de 3 kg in plus, am 4,5
. asa ca incep sa iau proportii....de vina e ciocolata, dar se si vede ca mananc mult mai bine ca in prima sarcina.
Micaalsa credeam ca stati in partea cu spitalul, voi stati in cealalta.
Poate o sa-i placa Iuliei, incerci program scurt si vei vedea ca ajunge sa se ceara ea sa doarma acolo cu copiii. Bb2 vine in iulie, gradi incepe doar in sept., asa ca e putin timp de acomodare cu schimbarea.
Sunt 2 gradi private catre Micesti, prima e Licurici, care nu e acreditata, nici nu mi-au prea placut conditiile, a 2-a e mortala, acreditata, dar si scumpa, 10 mil/luna pt. Alkba iulia mi se pare enorm.
Pooh e super chestia aia de agata la carucior, am mai vorbit de ea. E si scumpa, catre 80-90 euro, am vazut in Austria, si trebuie sa fii atenta caci nu se potriveste la orice tip de carucior. Sunt mai multe modele, in functie de carucioare.
Grishca super vestile. doamne ajuta tot dintr-astea sa auzim de la toate mamicile.
Moni imi pare asa de rau ca nu gasesti un carucior pe gustul tau....solutia ar fi sa mergi pe dincolo, doar ca e nasol ca nu te lasa dr., si-l inteleg. sau...faceti mai putin de 600 km pe zi, imbinati utilul cu placutul...va relaxati, vizitati orasul unde faceti popasul.....
Pooh daca iti vei lua cu landou, te rog sa ne zici parerea ta dupa...daca merita sau nu. Eu nu am avut la primul bb si ma bucur ca nu am luat. si al meu Chicco se lasa perfect, avea suport pt. sustinerea capului la nou nasacuti...zau daca merita sa dai banii pt. nici 3 luni de folosire. pe urma bb vrea in fundic, nu-i mai place culcat si adio landou..bani aruncati.
Alinutza bine ai revenit. ma bucur ca te-ai simtit bine, asta e cel mai important.
Andreea tinem pumnii, cum sa nu.
Blanca bafta la eco. te asteptam cu vesti bune.
Haine i-am cumparat puiului mic de cand am aflat ce este. Pana a venit pe lume avea de toate, mai bine i-am luat eu ce mi-a placut decat sa las pe altii. Sotul a fost la Chicco dupa ce am nascut, a luat cantar, vreo 2 caciulite, si a spart o groaza de bani
. mai rau am intrat in depresie cand am vazut
.
La bb2 nu i-am luat decat un costumas frumos (bluzica subtire si pantaloni de in) si vreo 5 body-uri.
Dar sambata asta vreau la Szeged la C&A si precis vin cu ceva acasa.
_
Gio
21+ si Marco(06.01.2006)
poze
uliiasi spune:
Buna dimineata, dragi mamici de zmeurici! 
Mai e putin si se face pranz, dar na, pana acum am citit sa recuperez ce-ati scris de aseara pana azi. ![]()
Eram ingrijorata ca bebe meu nu mai are atata forta la suturi...dar aseara mi-a demonstrat ca nu e asa...a avut un program artistic, mama-mama...abia am gasit o pozitie in care sa dorm...
blanca000, Andreea, multa bafta la ecografii! Va tin pumnii si abia astept sa veniti cu vesti bune!!
Grishca, ma bucur ca esti bine. Multa bafta la ecografia de saptamana viitoare!
De azi dimineata ma doare si pe mine spatele jos, mi-e cam greu sa-mi gasesc pozitia in scaun. E bine ca vineri si luni am liber, o sa stau mai mult in pat. Desi si in par dupa ce stau cateva ore parca incep sa ma doara altele....Nu e bine nici sa stai prea mult in pat. Si ma gandesc ca ziceam ca ma duc la sala...de 2 luni ma laud. Tot asteptam primavara...acum nu stiu ce mai astept, doar ca seara cand ajung acasa de la birou nu mai sunt buna de nimic. oare cand intram in prenatal o sa mai fim in stare sa ne miscam? In asa fel incat sa facem si gimnastica?
Eu nu am facut nicio cumparatura pentru bebe
. Doar un prosopel de baie, cu urechi
. Trebuie neaparat sa ma pun si eu pe treaba.
Va pupacesc cu drag, sa aveeti o zi minunata, cu vesti bune!

Iulia
23+ 
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Grishca, ma buvur pentru vestile bune!
Bafta la eco morfologica celor care merg zilele astea!
Ref. la cumparaturi pt. bebe si eu le-am luat de toate din timp si asa voi proceda si acum. Si asa atunci or sa apara diverse cumparaturi neprevazute si oricum tati va fi alergat pentru una-alta
. Mi-am propus totusi sa nu ma arunc la cine stie ce cumparaturi exorbitante. Eu am dat aproape tot ce aveam de la ceilalti copii, ca deh, cine se mai gandea la un bb si acum va trebui sa o iau de la inceput.
In privinta numelui suntem hotarati si noi in proportie de 80%. Pentru ca Maria ne-a spus clar: "Eu vreau sa il cheme Vladimir si nu accept alt nume!"
. Intai nu prea mi-a sunat bine, mai ales langa numele de familie, dar usor-usor ne-am obsnuit. Asa ca probabil Vladimir va ramane. Alina, pana va intra la scoala, sper eu
ca va disparea si Vladimir Putin de pe scena politica.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Cornelia spune:
Azi noapte la ora 3 nu dormea nici unul dintre copiii mei
. Maria si Stefan navalisera la noi in pat si nu se mai lasau dusi si nici adormiti, iar bb fracea de zor tumbein burtica. Oare ce ma asteapta peste cateva luni?
mihaStroescu spune:
Buna Fetelor!
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri, m-ati convins: n-o duc pe Eliana la cresa la toamna, in primul rand sa n-o traumatizez cu dusul de acasa din cauza surioarei (va fi doar o luna de cand nasc si nu cred ca va trece "socul"), al doilea motiv e ca e prea mica (daca ar fi gradinita si ar avea si ea peste 3 ani poate) si in al treilea rand chiar nu vreau sa se imbolnaveasca, pentru ca stiu ca e aproape regula sa vina din colectiv cu toate bolile (ceea ce nu e rau, dar in conditiile unui bebe de 1 luna...).
Si in plus de toate lui tati nu i-a suras deloc ideea!
Sunt mamica si nu ma deranjeaza sa ma sacrific pentru comorile mele (zis eu acum..
)
Ce parere aveti de familiile cu 3 copii? Si eu si sotul suntem din familii cu 3 copii si nu concep sa nu fac si eu la fel. Cam peste 3 ani imi doresc si un fratior la fete.![]()
Va pup
O zi excelenta!
Mamica mandra de
Eliana 17 luni si
19+
Grishca spune:
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune.
Nici eu nu-l simt prea mult pe bebe, sunt la prima sarcina, dar am 20 de saptamani si stratul adipos lipsa. Chiar sper sa iau suficiente kg in sarcina. Si uneori ma mai inteapa cate ceva prin burtica, ma mai doare, ba in stanga, ba in dreapta, dar nu e o durere continua si nici intensa. Mai pateste cineva asa la 19-20 de saptamani?
Bafta multa la eco de morfologie fetala!
20+
noce spune:
Alinutza78,
si eu sunt in aceeasi situatie. Nu il simt pe bb. Nu esti singura, iar acum citesc ca nici eu. Si eu sunt un munte de griji, abia astept echo de vineri, cred ca a fost cea mai lunga saptamana. Eu cred ca l-am simtit prin sapt 16-17 (eram chiar sigura atunci) dar de atunci nu stiu daca am simtit mai mult de 2 ori. Nu stiu nimic despre el, nu intuiesc in care parte a burticii sta, ma rog sa fie bine. Mai nou, de vreo 2 sapt, nici nu iau in greutate, ba chiar am pierdut 100g.
Cu Dumnezeu inainte!
21+ 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pooh spune:
Neata!Ce greu ma trezesc....azi iar' n-am fost in stare sa ma trezesc si s-o trimit la gradi pe Timea
.Noroc cu cafeluta!
Succes,Balanca,la eco!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
24+
mihaStroescu spune:
danielle02 fetita ta e nascuta in aceeasi zi cu mine
ideea cu datul Elianei de acasa la cresa dupa ce nasc mi-a dat-o cumnata-mea care e tot din UK, doar ca la ea diferenta dintre copii e de 1 an si 2 luni iar baietelul cel mare e un mare zvapaiat. A gasit o tanti care tine cate 4 copii si doar o zi pe saptamana ca sa poata sa mai faca si ea ceva ca altfel zice ca nu are timp nici sa puna o masina de spalat...
Mamica mandra de
Eliana 17 luni si
19+
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
Alinuta, bine ai revenit!
eu sint tot acasa, cumintitica la pat (dar nu mai rezist). Trebuia sa ma intorc de ieri la servici insa luni seara am avut o mica singerare si m-am speritat cumplit, asa ca am stat aproape numai in pat cu no-spa si supozitoare. azi ma simt mult mai bine si astept rezultatele dupa ora 14...
pt ranile tale, incearca niste bephantene, este foarte bun pt iritatii, o sa vezi si la bb ce bun e, si pudra sanosan.
si stai cu ....gol
cit poti.
eu cred ca e normal sa nu simti inca, stai linistita, doar la echo ai vazut ce activitate are. poate se aplica vorba aia din batrini la tine ca "misca la 4 luni jumate". asa ca, de acum incepi sa simti mai clar.
eu foarte clar simt exact din ziua amniocentezei, dar sint si la a 2-a sarcina.
Moni, tu simti ambele fetite deodata?
Elena, felicitari pentru vestile bune de la echo!
Blanca, succes astazi!!
Grisca, ma bucur mult de vestile bune!
si pe mine m-au omorit gazele, acum au cam disparut. dar in primul trimestru era ceva de groaza, ma simteam umflata cu pompa si o stare f nasoala.
Miha, eu citisem pe undeva ca familiile cu 3 copii sint cele mai reusite.
nici eu nu cred ca e o idee buna sa inceapa copilul cel "mare" cresa sau gradinita in acelasi timp cu venirea pe lume e bbelusului, oricit de greu ar fi.
eu am noroc ca rebecca deja e de mai bine de 2 ani in colectvitate, deja s-a imunizat bine (am trecut toata iarna fara boli), dar asta nu inseamna ca nu poate aduce doar microbii acasa...
eu am avut noroc cu ea, nu a fost f bolnavicioasa, dar alti copii pot reactiona f urit la integrarea in colectiv.
De muffi chiar nu mai stie nimeni nimic???
Patricia
s19 si Rebecca
05.02.2005