Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)
Raspunsuri - Pagina 13
Nix spune:
clauf si pogos de la dr. mea stiu ca sunt permise anti-inflamatoare nesteroidiene pana in saptamana 28 de sarcina.
(asta include diclfenac, ibuprofen, ketonal... si altele)
acum verificati cu dr. vostri si luati doar la nevoie.
23+ 
pogos spune:
multumesc Nix si Giova. este bine de stiut despre antiinflamatoare.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
pooh spune:
Moni,multumesc!
Eu vreau caruciorul neaparat cu landou,cele pe care le-am vazut fara nu se lasau perfect in spate,si chiar nu stiu cum ar sta
acolo fara probleme,mai ales ca va i vara si o sa stau ff. mult cu el afa.Dar caucior cu landou sub 1000 roni nu prea am vazut
,si nici nu erau cine stie ce....bine,la noi in oras si oferta e mica.
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
24+
pooh spune:
Fetelor,cum se numeste chestia asta?http://babyfun.axiomarket.hu/images/item_image/original/8520.jpgMi se pare f interesant si util,mai ales unde este un frate/o sora mai mare....se monteaza pe carucior si se pot transporta doi copii deodata
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
24+
Rallu spune:
Pooh,caruciorul pe care l-am luat noi: Chicco Fuego se lasa la orizontala. De tot.
Daca montezi si aparatoarea de desupra seamana perfect cu un landou.
Dupa ce l-am asamblat acasa si l-a aranjat sotul pt. nou-nascut chiar nu as mai vedea rostul landoului separat.
Mie mi se pare perfect asa , sa nu mai dau bani in plus pt. ceva ce se foloseste numai cateva luni.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica 24+

Asa arat eu acum
alinutza78 spune:
I'm back!!!!!!!
Am revenit ieri in Bucuresti si sunt tehuie de cap
...nu am pus strop de alcool in gura de ziua mea dar ma simt ca si cum as fi baut non stop. Crunt drumul de 6 ore (pe care inainte il faceam in 4 ore si juma)..dar deh acum suntem gravide si facem nazuri. Dar simteam ca explodez cand am ajuns la destinatie...mi se intarise burta, ma intepa...ma durea spatele. Oricum nu cred ca mai repet figura asta curand![]()
Multumesc foarte mult gravidutzelor care mi-au trimis urari de ziua mea...m-am simtit foarte emotionata (cred ca si de la sarcina
). Ati fost primele cu urari

Am petrecut super bine...dar extrem de obositor. Si acum sunt zombi, dar imi revin eu in week-end.
Alina felicitari pentru baietel
. Imi pare rau ca nu am fost pocita, ca eu asa am prezis ca o sa ai fetita. Dar ai sa vezi ce bucurii o sa-ti aduca...zic si eu ca fetele de aici, si ca si cei de acasa, ca o sa stea dupa fustele noastre tot timpul..si or sa fie gelosi pe soti.
Eu nu pot decat sa ma bucur pentru atata atentie!!
mama, ce de asemanari intre noi: ne cheama la fel, avem cam aceeasi varsta a sarcinii, avem baietei, care apropo sunt mari amatori de parfumuri (ce ravagii or sa faca ei printre fete
)..si numele baietelului meu (in urma dezbaterilor intrafamiliale...adica mai mult eu
) va fi Eric.![]()
Patricia cum te mai simti? Totul e bine? Stai cumintica in pat? Ce face bebelusha?

am si eu 2 problemute
:
1. am 19 saptamani si 2 zile (ecografic 20 saptamani si 1 zi) si nu simt miscarile strumfului. Am simtit lovituri o singura data acum cateva saptamani..si gata. Acum incep sa-mi pun probleme ca nici alea nu au fost lovituri...
. Inteleg ca sunt la prima sarcina...ca aveam colacei pe burtica...dar parca incep sa ma ingrijorez...
Mai e cineva in situatia mea??
2. saptamana trecuta m-am epilat inghinal, si apoi toata ziua am purtat pantaloni care se pare ca erau cam stramti si m-au ros intre picioare de am facut carne vie. Acum ma jeneaza orice: chiloti bumbac..fie tanga, fie tetra..dressul..pantaloni...Incerc noaptea sa dorm fara chiloti si fara pantaloni..m-am dat cu crema de galbenele, cu Baneocin crema...cu pudra de talc..dar vad ca nu e nici un semn de imbunatatire. Am ajuns in cursul zilei sa merg ca o rata, cracanata, ca ma jeneaza de mor. Ce sa fac? Doamnee..si cand ma gandesc la caldurile din vara, mi se face rau. Va trebui sa port "gogosari a la bunica"
Revin dupa amiaza...dupa ce termin de recuperat din urma.
Pup burticile
Alinutza
19+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetela ! Blanca si eu as manca non-stpo si mi-e ff pofta de dulciuri
. Saptamana viitoare ma duc si eu la eco , tineti-mi pumnii sa fie bebele meu bine ! Si eu mai am probleme cu gazele ,insa la mine si-a facut ff bine efectul laptele , o cana dimineata , o cana seara , e ff bun si pentru digestie ! 
21+
http://family.webshots.com/album/570401353GKJXEn
http://family.webshots.com/album/570410368TBPnlD
ylla2009 spune:
Neatza la burtici!!
ANDREEA bafta la eco..bineinteles ca iti tinem pumnii si tie..cum pt noi ne dorim bebici sanatosi si pt tine ne dorim la fel !
Noi suntem bine..bebe s-a trezit si el ..merci pt tip..o sa merg si eu la mall vitan
.
Saptamana viitoare o sa mergem si noi la medic pentru controlul general,lunar..cam atat ..ufff cu carucioarle sunt in ceata..cred ca nu iau nimik de pe net..o sa vad ce gasesc in magazine.
de la YLLA pt voi toate si pt bebici
22+
si mami de
8.10.2003
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Fetelor,cum se numeste chestia asta?http://babyfun.axiomarket.hu/images/item_image/original/8520.jpg Mi se pare f interesant si util,mai ales unde este un frate/o sora mai mare....se monteaza pe carucior si se pot transporta doi copii deodata Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+![]() |
Aici am vazut asa ceva:
http://www.b e b elusultau.ro/detalii.php?cod=LF06
Copiaza link-ul dar fara spatii intre bebelusul
Bubulina mishelina
Nasterea printesei

Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
21+ cu 
BB-lina noastra 
blanca000 spune:
Buna dimineata fetele,
Noi azi avem ecografia morfofetala de trim II la dl. dr. Herghelegiu. O astept de aproape 4 luni..am facut programarea in noiembrie cand am aflat ca sunt insarcinta..va dati seama de cand astept ziua de azi..si....a venit !
O sa ne vedem puiul dupa o luna, caci vine si sotul (el e prezent la fiecare eco) si suntem zapaciti azi.
La ora 14:40 am programarea...sa ne tineti pumnii plss...sa fim perfecti si sanatosi..si acum vedem sigur daca suntem fetita sau ne-am sucit intre timp.
Bebe e si el nerabdator caci misca si se joaca in burtica de zor de azidimineata.
Va pup 
21+ 
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004