Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Blanca...nu esti singura la capitolul "purcelissima"

Eu experimentez de ceva timp aceste senzatii, din pacate uneori sunt combinate cu gaze cu alt orificiu de eliminare pe care nu pot sa le retin in interior oricat as incerca.

Ata ete, sper sa ne revenim la starea initiala dupa ce vine bebe, ca doar suntem niste doamne si nu se face sa "gazuim" in public.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 24+
Asa arat eu acum

si eu de cateva timp em asemena probleme cam penibil,dar asta este.... ce sa facem
durerile de mijloc din zona bazinului ma omoara si pe mine...cateodata raman intepenita,nici nu ma mai pot misca de durere....si daca ma odihnesc mai mult e mai bine

vally 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

Hello
Fete am si eu o curiozitate..cele din bucuresti..cam care nasteti la cantacuzino??..Poate ne trezim ca ne intalnim prin salon fara sa stim:)
Away..salutari si de la zmeuricul meu..imi trage una sa nu uit sa va transmit toate bune si din partea lui.
Felicitari pt fetele cu rezultate bune la eco ..SIACOB va fi totul bine, o sa vezi.
Bebicul meu aseara m-a obosit atat de agitat a fost..cum a venit tati acasa si i-am zis sa puna mana pe burtica sa-l potoleasca pe fi-su..parca s-a mai cumintit.
La noi cu gradi..Printesa e mare deja si va fi in al treilea an de gradi..si ultimul..deci sper sa nu am probleme cu asta.Oricum va sfatuiesc sa incercati la program scurt si sa vedeti cum se obisnuiesc printisorii/printesicile.S-ar putea chiar sa le placa.
Chiar ar fi super sa dam un party la sfarsit si sa cunoastem toata gasca cu bebici cu tot..Va dati seama ce oracaiala ar fi.
In legatura cu analizele eu am facut doar la inceput si eco ,in rest nimik..mai vedem ce mai urmeaza...
Cu mancarea..inca nu pot suferi ceapa..dar nu e o problema majora..nu eram big fan nici inainte,nu stiu cum mai stau cu greutatea..cert e ca burtica creste vazand cu ochii..vechii pantaloni inca imi mai vin..bluzele au devenit stramte pe burtica si deci insuportabile...Offffffff hai odata primavara..azi a fost super urat afara..yuck..am avut o stare de plictiseala si somn..
Gata ..mi-am facut norma..desi am citit tot sa va recuperez ati avut o viteza incredibila in 2 zile.
pe voi si pe bebici.
Ylla22+si mami de8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cunosc parinti care se laudau ca copilul lor nu a racit defel, ca are imunitate...pana l-au dus in colectivitate si de acolo a urmat sirul bolilor.
Degeaba incercam noi sa-i ferim, sa nu-i ducem...pana nu se imunizeaza ei, luand ce e de luat din colectivitate, nu avem ce face.

Eu nu am probleme cu gazele, de niciun fel ... insa vad ca sunt dim. in care ma trezesc la 6-7 si nu mai pot dormi. bine, sunt putine, dar sper sa nu devina mai dese.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grishca spune:

Salutare!
Acum sunt bine. Rezultatul la amniocenteza a fost foarte bun. Luptatorul meu e bine, lichidul e suficient, arterele functioneaza, placenta asta nu e perfecta, dar cum ea e trecatoare, sper sa ma tina pana la capat.
Dupa 15 saptamani de griji si nopti nedormite in sfarsit a venit si la noi linistea... Mai astept eco de trim II, care s-a amanat de pe 23 pe 27 martie si dupa aceea abia astept sa vorbesc si eu cu voi despre scoici, desene, mese de infasat, landouri etc.
Va doresc tuturor sa primiti numai vesti bune.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Giova, eu la nr. 9 am inscris-o, e pe Vasile Goldis. E ff aproape de noi si m-am gandit sa-mi fie si usor sa merg dupa ea sau la nevoie sa mearga buni.
Anul trecut, imediat dupa ce a implinit 2 ani, am dus-o la o gradi particulara ... este una la iesirea catre Micesti. Dupa 3 zile mi s-a imbolnavit ff rau, am stat in spital cu ea cateva zile, facuse o laringita, faringita, puroi ... naiba stie, ca de-abia au pus-o pe picioare. Atunci medicul m-a sfatuit s-o mai tin acasa, ea are si o sensibilitate la gat, de mica facea des rosu in gat si puroi. Asa ca n-am mai dus-o ... doctorul a zis ca odata cu varsta si imbolnavirile sunt mai usoare, nu mai fac forme asa urate. Am inceput sa o duc la Praid, la salina si de atunci n-am mai avut probleme mari.

Si eu ma gandesc la faptul ca se va simti "aruncata de acasa" si va vedea ca asta mica sta tot timpul cu mine ... chiar nu stiu cum sa fac. Mi-ar fi greu si cu amandoua, dar ... Nu stiu, ma mai gandesc. ea asa pare tare entuziasmata de mersul la gradi, mai ales ca e in grupa cu prietena ei cea mai buna si tot timpul spune ca va merge cu Gia la gradi . II povestesc des despre gradi, de cum e acolo, ce fac, ce invata ... nu zice niciodata ca nu vrea, ba din contra. Sa vedem, mai e pana atunci ...

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 21+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Grishca, ma bucur de vestile bune . Asa sa fie la toata lumea, numai de bine sa auzim.

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 21+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In sfarsit am net.
Elena, bravo puiutilor tai ca au crescut asa mari. Bine ca ai mei sunt in grafic caci altfel ma ingrijoram.

Si eu simt zilnic fetitele. Asa sunt de dragalase, dar ce sa va spun ca stiti si voi senzatia. Ale mele au deja program . Dimineata cand ma trezesc, cred ca ma simt si incep si ele sa miste. Asta inainte sa ma dau jos din pat ca dupa ce ma dau jos nu mai misca, cred ca adorm la loc. Mai au momente la pranz pe la 13-14, dupa masa la 17-18 si bineinteles seara cand ma pun in pat. Am trait si eu senzatia cand se misca pe acolo, dar fara sa ma loveasca. Super!!! Singura chestie mai "naspa" e ca daca pun mana se opresc din miscat. Cred ca le place sa fie mangaiate. Oricum asta e semn bun ca s-ar putea sa se cuminteasca cand pun mana pe ele. Interpretari si interpretari

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am fost azi prin magazine pentru carucioare. Naspa rau de tot. Sunt si mai in ceata. Dar ma linistesc ca sigur fetitele vor avea un carucior pana la urma.

Asadar, pooh, am fost in zona Tudor. Slaba oferta, eventual la Universul Copiilor aproape de sensul giratoriu de la iesire din oras spre Sighisoara. Dar pt gemeni nu aveau niciunul.
Am fost la www.puimic.ro/" target="_blank">puimic. Siteul arata mai bine decat asa zisul magazin. De fapt e o incapere unde sunt cateva carucioare si scaune auto. Noroc cu tipul ca stie sa-si vanda marfa. Dar ce variante mi-a oferit nu sunt multumita de loc. Mi-a zis ca rotile mari sunt foarte bune si nici nu se compara cu cele mici. Apoi Peg perego Aria twins e un carucior f. mic aproape de jucarie si ca nu stie cum incap doi copii in el cand vor creste mari. Elena, te rog frumos sa verifici tu chestia asta cand mergi la expo. Si daca tot te duci, nu intrebi daca se pot pune scoicile in el?
Mi-a oferit totusi www.puimic.ro/produse/carucioare/peg-perego-gemeni-duette-sw.htm" target="_blank">acesta la care se lasa scaunele perfect la orizontala. Eu vad ca dezavantaj faptul ca e lung si cand cresc mari cea din spate cum vede de cea din fata? Nu-mi place stilul acesta. Si varianta www.puimic.ro/produse/carucioare/tfk-twinner-twist.htm" target="_blank">asta dar aici mai vin landourile si apoi imi trebuie si scoici si deja am prea multe prostii ce nu le folosesc decat pana la cateva luni.
Prin urmare sunt din nou in ceata. Bertoni nu se lasa complet pe spate si nici Cangaroo. Cele duble de Chicco care mi le-ai aratat tu Micaalsa, nu se lasa complet pe spate. Ca sa leg doua carucioare Chicco acestea trebuie sa fie cu scheletul model rotund si nu oval ca www.bebecarucior.ro/produs331/CHICCO---CLAME-PENTRU-CARUCIOR-GEMENI.htm" target="_blank">clamele sunt mici.
Prin urmare inca nimic.

Si faza cu sa nu-ti iei nimic inainte de a se naste, o prostie cat China. Pai de abia acum pot sa ma misc, cand ma apropiu de termen nu o sa ma pot plimba sa aleg ce vreau. Astept sa vina sotul de la ski si sa facem un plan in privinta shoppingului. Daca acum mi-a interzis dr. o deplasare de ~ 660 km intr-o zi, ce o sa fac mai tarziu.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland sigur intreb. Sper sa gasesc carucioare de gemeni. Eu am intrat in vreo doua magazine de copii si nici neam de carucioare de gemeni. Mi-au zis ca nu se cauta astfel de carucioare si in consecinta nu le aduc. Sunt tare curioasa ce voi gasi la targ.
Ca despre cumparatul inainte si eu sunt de parere ca e o nebunie. Cand o sa cumpar dupa cu doi bebelusi si cu o operatie de cezariana. Sa trimit pe sot sau pe parinti sa cumpere lucrusoare pt bebei nu concep asa ceva. Mi-am dorit atat de mult sa ajung sa le cumpar lucrusoare. Eu cumpar tot. Pacat ca nu am voie sa ma misc prea mult dar asa incetul cu incetul sper sa reusesc sa cumpar tot pt bebei.

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

moni, elena la topicul cu gemeni ati intrebat de carucioare acre sunt mai bune, utile, comode, usoare..etc pt geemni??? poate fetele de acolo va pot da mai multe detalii

eu la prima sarcina n-am cumparat nimic pana la 35 de saptamani ca mi-a fost tare frica ...deh sunt mai superstitioasa, abia la 35 de saptamani am prins curaj, mi-a fost cam greu sa car burtoiul dupa mine dar pana am nascut am reusit sa le cumpar pe toate, acum mi se pare o prostie , deci cand aveti timp sau vedeti ceva care va place lasati superstitiile la o parte
aaa pt fetele din bucurestisa va dau un pont la mallul din vitan la debenhams au bodyuri super misto, pretul foarte bun, 50 60 lei maxim 7 bucati, la mother care sau marks and spencer aceleasi bodyuri la pret triplu aproape

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput