Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna ziua albinutelor!
Am lipsit motivat, simtindu-ma groaznic in ultimele zile. Indigestia mea a devenit chiar enervanta, asa ca m-am dus in week-end la un control de urgenta ca sa fiu sigura ca BB e bine. Deocamdata tin situatia sub (cat de cat) control cu Smecta
Acum m-am intors de la ecografia de 32 de saptamani. Maimutoiul plutitor e grasut, are aproape 1800 grame, placenta e grad I (ciudat, data trecuta era II si nu cred ca poate intineri), BB are falcute, a cascat si statea cu mana in gurita.
M-am enervat pentru ca i-am spus dr de dorinta mea de a naste natural. Cu toate ca bebe e deja cu capul in jos, placenta e centrala si fundica, bebe nu are cordonul in jurul gatului.... dr mi-a spus ca este o optiune mult mai "eleganta" cazariana... ca dureaza mai putin, e nedureroasa, ca nu o sa mai fiu "jos" la fel dupa nastere, ca bebe nu e asa de chinuit .... blablabla
Nu stiu ce sa cred!!! Peste tot am citit ca este mai bine pentru BB sa il nasti natural, ca recuperarea dupa naturala e mai usoara, lactatia vine mai rapid, ca iese cand e el pregatit, nu cand vrei tu. Oare vrea dr. sa scape mai usor? Sa nu riste sa o deranjez daca nasc noaptea?? Nu sunt Simona Sensual sau Sexy Braileanca sa ma intereseze cum o sa arat jos dupa nastere. Vreau ca bebe sa fie bine!
Am vrut neaparat sa va povestesc ce si cum. Acum merg sa citesc paginile restante.
Va pup pe toate!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
32+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 8 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

David nu a tinut suzeta! Daca ai vostri o accepta, nu cred ca e bai! Ideia e sa nu devina dependenti si la 2 ani sa nu-l puteti dezvata, dar daca se alina cu ea... Forma preferata difera de la copil la copil! Cred ca cele mai bune sunt din silicon!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana Du lasa-ma sa te ! Imi place cum pui problema! E adevarat ca nu e usor, dar cum ai zis si tu bebe se naste un luptator si lapticul si recuperarea sunt mai rapide! Dpdv al medicului e mult mai comoda o cezariana- nu asista la un travaliu de 3-12 ore, nu e trezita noaptea, deranjata la orice ora! Eu zic raspicat ca daca se cere cezariana din motive de sanatate a mamei sau din cauza lui bb sa se faca, dar daca nu e necesar...
Relusha fii puternica si optimista! E o situatie care poate fi controlata si medicii au destula experienta in privinta asta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Kiralina..bine ca ai mers la medic si te-ai linistit!!
Ramona..dormi si la pranz?Eu "am scos" din program somnul de pranz si dorm mult mai bine noaptea..ma ia somnul tarziu,nu zic nu,dar ma odihnesc mai bine!!
Mamica_Oana..te inteleg perfect cu treburile!
Oana_du...dupa cum explici tu situatia,se pare ca medicul tau alege cezariana mai mult pt confortul lui sau pt bani,ca altfel nu pot interpreta,atata timp cat probleme nu sunt pt nasterea naturala!Cam asa a patit si sora cumnatei mele,totul era perfect pt nastere naturala si medicul ii tot recomanda cezariana,care o costa 15 milioane,in Braila nu in Bucuresti..Dar pana la urma a nascut natural,chiar daca din explicatiile medicului era speriata de moarte...si a nascut foarte repede si usor ,in doua ore s-a terminat totul!!Felicitari pt vestile bune de la eco!!

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetili!

Am ajuns si noi acasa de la......stomatolog.La 4 dimineatza eram cu nos-pa-ul in masea si spirtul cat cuprinde...daca m-ati fi vazut; am fost la dr, mi-a pus un pansament si daca nu ma mai doare ma duc joi iar, dar daca doare o sun si ma duc maine iar.Credeti-ma fetelor, de stomatolog mi-e cel mai teama.Multumesc lui Dzeu ca am dantura cat de cat, dar acum e...."la pamant". Dupa nastere ma "enervez" eu si ma duc si o rezolv.
Bebelina la fel de lenesa.....

kiralina, stiu ca sunt normale secretiile de care zici; si le am si nu m-am panicat si crede-ma desi nu sunt o panicoasa din fire, cu sarcina asta pot sa-mi dau doctoratul in panica

philip, nu am auzit niciodata de numele Zane; e...interesant si cu rezonanta germana; mie asa mi se pare; super hainutzele iar philip super dulce cu caruselul

alynta, imediat intru si fac modificari

ely, deci,(incepem cu concluzia): pe prima pagina unde e mailul comun ai scris "cont comun poze"; intri acolo si se acceseza picassa pentru poze. Pentru a te loga scrii la user mai.iunie09@gmail.com si la parola, parola noastra care o stii de la mailul comun. Apoi dai click pe albumul cu "burtici", cu poza cu burtica si apoi "upload", click pe albumul unde "upload" si adaugi poza. Daca mai ai intrebari, imi zici.Sub poza scrii nik-ul , numele si saptamana de sarcina; astept intrebari daca mai ai

mada, cum sa te uitam? Puteam sa-ti fiu "ghid" in Iasi, de ce n-ai zis ca ma vizitezi

alynutza, continua cu utrogestanul; poate ai deficienta de progesteron si de aceea ai contractii si nos-pa

BebeBeca, sanatate multa fetitei

anda, nastere usoara prietenei tale

clodyac, multa sanatate tatalui in continuare

maria, la fel si eu sunt cu vremea; cand e cald si frumos parca renasc.Abia astept primavara

strunfita

Ela, te astept cu poza cand vrei tu, nu e bai

hmmmmm, nu mai retin daca trebuia sa mai zic cuiva ceva.Relushei parca cu calciu sa aiba grija; neuronul sper sa nu ma fi lasat sa fi gresit

pupici ca mai am oleak si scriu articol

29 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

BebeBeca, de batai nu stiu ce sa zic; daca dr nu te-a alertat, inseamna ca tbuie sa stai linistita.

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Relusha, tinem pumnii sa fie bine

oana_du, chiar vroiam sa intreb de tine; felicitari pt bebe mumos si grasun; chiar am observat la noi in Romania ca cezariana e in "tendinte" sau unii dr o considera "modernism" din comodita, dar nu te lasa daca nu sunt motive medicale; si al meu dr pe motivul ca sarcina mea e cum e tot spre cezariana tinde, dar nu ma las eu cu una cu doua; daca vad ca e bebe ok si nu sunt motive medicale nici nu ma gandesc sa nu nasc natural

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

alynta, ai pus poza pe picasa? ca nu o gasesc.Pe contul nostru comun de poze?

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

alynta, despre acest album e vb
http://picasaweb.google.com/mai.iunie09/BurticiDeAlbinutze#

pupici

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laurraa..off,imi pare rau pt durerea de masea..stiu cum e..Sper sa nu mai apara probleme...La fel si eu,am frica de stomatolog..

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput