Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

multa sanatate tuturor celor care au pb si sa DD sa aungem toate cu bine la termen

se pare ca e sezonul dintilor , acum m-am intors si eu de la dentist, mi-a pus o plomba care-mi cazuse si trb sa mai merg pe 31 iarasi

31 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Felicitari pt bebei grasunei!
Maria...nu...nu dorm nici la pranz ca asa mi-a fost felul de mica...acum tare mi-as dori sa pot dormi macar la pranz,dar nu pot.Parca sunt zombi...

Ramona 27+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

laura, imi pare rau ca te supara maseaua. a, n-am mai fost in iasi din mai 2005.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

laura, imi pare rau ca te supara maseaua. a, n-am mai fost in iasi din mai 2005.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna seara

Sunt asa de obosita dar vroiam sa pun pozele pe care le-am gasit cu catelusii mei imi e asa dor de ei ca stau la tara cu parintii dar lasa ca ma revansez eu

Maria sa dea Dumnezeu sa te auda si tata sa se faca bine ma rog si eu pt el se pare ca ii va da drumul vineri

Ramona offfff imi pare asa rau ca nu te poti odihni stiu cum e nici nu am dormi tot vreo 4 zile si simteam ca nu mai rezist cred ca nu mai e nimic ca somnul nu pot sa rezist fara odihna iti doresc faci nani si daca nu ai incercat deja sa bei lapte caldut am citit ca baut la culcare declanseaza in creier eliberarea de serotonina (hormon care te ajuta sa te odihnesti sper sa nu spun prostii ca nu sunt sigura daca asta era denumirea )

Bebe Beca mersi pt informatie o sa fac si o secretie ca sa fiu sigura ca nu e nimic te pup si sa ai grija de tine sa nu te obosesti multa sanatate

Relusha iti tin pumnii sa iti iasa bine analiza si daca nu va fi fii optimista ca toate au o rezolvare cu ajutorul lui Dumnezeu

Kiralina te pup si ma bucur din suflet ca analiza este ok sper si a mea sa iasa bine

Oana_du offffff imi pare rau de indigestia ta stii ce am citit ca ceaiul de menta ajuta in indigestii poate incerci sa vezi daca te ajuta eu iti doresc multa sanatate

Lauraa imi pare tare rau ca a trebuit sa ajungi la stomatolog eu am o oroare de ei (sper sa nu arunce nimeni cu rosii ) daca vrei sa vezi cum se dubleaza un puls sa ma duci la stomatolog stiu ca sunt un copil si ca nu e bine asa dar am ajuns la concluzia ca nu imi pot controla frica de ei
In legatura cu poza de pe mail-ul comun eu am sa mai intarzii putin ca trebuie sa imi faca sotul poza si e plecat in delegatie

DanaMi te pup si imi pare rau si de tine cu stomatologul dar asta e daca trebuie nu? Iti urez sanatate si sa scapi cu cate mai putine vizite

Burticilor eu saptamana asta am avut parte de senzatii noi : bebe parca imi intinde tot ce am eu inauntru si se face asa ghem ba in stanga ba in dreapta si parca asa ma strange ceva nu stiu cum sa explic voi ati trecut prin asta si aaaaaaaa burtica face valuri

De abia astept sa il vad si sa ma linistesc ca parca intra iar paranoia in neuronul meu

Cam atat va pup si va urez o seara placuta odihnitoare si sa ne citim maine cu vesti bune

V-am scris romane asa ca sa recuperez si daca aveti chef sa ii vedeti pe mumosii mei dupa ce scriu mesajul asta pun pozele

28 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

sper sa fi reusit

28 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
29 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_du

Buna ziua albinutelor!
Am lipsit motivat, simtindu-ma groaznic in ultimele zile. Indigestia mea a devenit chiar enervanta, asa ca m-am dus in week-end la un control de urgenta ca sa fiu sigura ca BB e bine. Deocamdata tin situatia sub (cat de cat) control cu Smecta
Acum m-am intors de la ecografia de 32 de saptamani. Maimutoiul plutitor e grasut, are aproape 1800 grame, placenta e grad I (ciudat, data trecuta era II si nu cred ca poate intineri), BB are falcute, a cascat si statea cu mana in gurita.
M-am enervat pentru ca i-am spus dr de dorinta mea de a naste natural. Cu toate ca bebe e deja cu capul in jos, placenta e centrala si fundica, bebe nu are cordonul in jurul gatului.... dr mi-a spus ca este o optiune mult mai "eleganta" cazariana... ca dureaza mai putin, e nedureroasa, ca nu o sa mai fiu "jos" la fel dupa nastere, ca bebe nu e asa de chinuit .... blablabla
Nu stiu ce sa cred!!! Peste tot am citit ca este mai bine pentru BB sa il nasti natural, ca recuperarea dupa naturala e mai usoara, lactatia vine mai rapid, ca iese cand e el pregatit, nu cand vrei tu. Oare vrea dr. sa scape mai usor? Sa nu riste sa o deranjez daca nasc noaptea?? Nu sunt Simona Sensual sau Sexy Braileanca sa ma intereseze cum o sa arat jos dupa nastere. Vreau ca bebe sa fie bine!
Am vrut neaparat sa va povestesc ce si cum. Acum merg sa citesc paginile restante.
Va pup pe toate!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
32+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 8 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Buna, fetelor, am lipsit motivat, n-am rabdare sa citesc tot pentru ca ma mananca limba.
Oana, schimba doctorul!!!!!!!!
Cum naiba sa nu mai fii ca inainte, poate doar daca te naste ea. Optiune "mai eleganta" bleah! Cu muschii si uterul taiati, cu perfuzii, fara sa-ti poti alapta copilul in prima zi, cu dureri care mai de care... mai elegant??? Sa fim seriosi, mi se pare ca vrea sa scape mai repede, ca scoate copilul in 10 minute si gata.
Nu-mi place sa ma repet, dar eu am ramas "jos" la fel ca inainte, cum naiba sa nu mai fiu la fel? Adica daca am taietura pe burta se cheama ca sunt la fel, dar daca iese copilul pe acolo nu mai sunt?

Daca vrei te duc la dr. mea, o sa vezi cel putin un alt mod de abordare a problemei.

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

alynta27, Maria, Laura
Va multumesc pentru opiniile legate de cezariana. Mi s-a parut ciudat ca dr (nu eu) aduce in discutie problema durerii, a esteticii, a faptului ca e "procedura moderna". I-am explicat ca durerea e ultima mea grija, pana la urma cat poate dura? Merita sa rabd cateva ore de durere pentru puiul meu, in plus vreau sa ii fiu alaturi inca din primele momente de viata, nu sa dorm anesteziata sau sa nu pot sa il iau in brate, sau sa ii dau sa manance. Azi noapte a nascut natural o colega la Filantropia in trei ore primul copil Vreau si eu asa de repede!!
Important este sa fie bebeii nostri sanatosi!!!! Mai avem unele dintre noi mai putin de doua luni. Doamne, cum trece timpul!
Philip, ai cumparat niste hainute mama-mama! Sunt superbe!
Clodyac, multa sanatate si din partea mea tatalui tau! Am vazut ca intrebai de examenul de secretie din col. Pe mine ma asteapta in saptamana 36 sa imi preleveze secretie din col (pana acum cand faceam Papanicolau ma duceam direct la prelevare in laborator, dar acum imi este frica sa nu cumva sa faca asistenta o manevra gresita) si mi-a dat o serie de analize pe care trebuie sa le fac pana in saptamana 36:
- hemoleucograma,
- timp Quick + INR,
- APTT,
- Sumar urina + sediment,
- Acid uric,
- Urocultura.
Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti aici!

Oana D.
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Carla ai perfecta dreptate! Fina mea a nascut doi gemeni natural, fara probleme, dupa nastere mergea pe picioarele ei, s-a refacut rapid... Imi dau seama ca daca era mai "elegant", era o candidata mai buna la cezariana decat mine, mai ales avand doi! O sa merg si eu la dr. ei, deja m-am programat (de nervi, inca inainte de a iesi din spital dupa controlul de azi).
Daca ai sughitat azi, era din cauza mea! Te-am pomenit! Cezariana iese absolut din discutie. Chiar daca ma voi da cu capul de pereti, eu tot natural nasc (mai ales ca, repet, bebe, placenta si cordonul sunt perfect plasate pentru nastere naturala).

Oana D.
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Oana_du, si eu vroiam sa zic la fel: de ce nu te duci si la Polizu,nu are importanta ca esti pe ultima suta de metri,nu cred ca se supara noul doctor ( apropo,si eu merg in paralel).

Si cezariana nu e deloc nedureroasa...macar fostul meu dr a avut imaginatia sa gaseasca un motiv cat de cat plauzibil:ca am bazinul destul de mic pentru nastere normala si lipsa de lichid amniotic face bebelusul sa nu mai aiba putere pentru travaliu.

Bafta!

elena,26 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput