Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Oanaalex..tare faza cu sotul tau..
Philip..superbe pozele cu tine si Philip...arati super bine..doar burtica e de tine..Si hainutele lui bebe sunt foarte frumoase,sa le folositi cu placere si sanatate!!Nu am mai auzit de numele Zane..
Relusha..felicitari pt vestile bune de la control,pt putinele kg..Ai grija cu calciul,ca provoaca contractii...mai bine incearca sa il asimilezi din alimente..Tinem pumnii sa iasa bine si testul pt glicemie!!
Deea..ma bucur ca esti mai bine si te-ai odihnit!Bine ca te-a ingrijit sotul..
Mada..bine ati revenit cu bine..te asteptam la povesti!!
Anda_Magda...sa dea DD sa fie totul bine pt finuta ta si sa aiba o nastere usoara si un bebe sanatos!!
Bebe_Beca..ma rog din tot sufletul,ca puiul mic sa nu sufere de nimic si sa primeasca vesti bune de la medic..Offf,e asa de trist sa se naruie totul la numai 12 ani..Doamne Ajuta!!Sa ne tii la curent cand ai vesti!!Multa putere Teodora!!
Strunfita..sa ai parte de o sedinta usoara..

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Mamica_Oana..ai grija de tine daca ai contractii si nu te obosi prea tare,sa stea bebelina pana pe 5 mai acolo,in burtica..
Clodyac..multumesc de grija!!Ma bucur ca tatal tau este mai bine...fiind un om activ ii este greu sa stea in spital si probabil de aici si depresia,dar cu ajutorul vostru va trece si peste asta!!Trebuie sa fie sanatos tun cand apare nepotelul..sa se poata tine dupa el prin parc!!
Relusha..intre timp vad ca ai spus de rezultatul la test..incearca sa nu intri in panica..pana vineri,poate va iesi bine!!
Alynutza...imi pare rau ca nu e burtica bine..sa ii spui medicului cand mergi la control si poate iti da in continuare Utrogestan!!
Ankkaa..la cat mai multe saptamani inainte!!
Dici...hai,capul sus..nu te afunda in butoi!!

29+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna ziua buritcute!
Am intrat doar sa va salutam ca noutati nu avem....doar aceleasi dureri groaznice de spate si insomnii crunte...e deja a 1 4-a noapte in care nu dorm...offf
Cred ca incepe un fel de numaratoare inversa...mai avem 90 de zile...asta daca ma iau dupa DPN
Cam atat...ma duc sa ma lungesc la tv...
multi

Ramona 27+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Ela2001,Strunfita,Bebe_Beca,multumesc mult pentru sfaturile despre suzeta.Cred ca voi cumpara mai multe modele si sa vedem ce accepta bebelina.Si voi incerca sa i-o dau cat mai devreme.Baietelului i-am dat-o destul de tarziu,pe la 4 luni,iar atunci n-a mai acceptat-o.
Maria_bunica,multumesc pentru sfat.Of,e tare greu cu contractiile astea,mai ales ca am multa treaba si trebuie sa o fac musai.Am observat ca in momentul in care fac efort,contractiile se tin lant,iar burta e "tare ca piatra,iute ca sageata",cum zicea Bebe_Beca(Ioana,mi-a placut descrierea,se potriveste super!).Norocul meu ca am colul inca inchis si lung.

Oana,mamica de Robert Darius (27.10.2004) si 31+cu Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">

"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Buna dimineata,

Vad sa seara sunteti mult mai active decat in timpul zilei :) Eu aseara m-am culcat super devreme - la 9. :D

Am si eu o intrebare un pic mai jenanta: dimineata am avut o mica scurgere albicioasa, fara miros. E oare normal? Ce ar putea fi?
Am mai patit o data si saptamana trecuta.
O sa il intreb si pe medic, dar pana ajung la el, poate stiti voi ceva.

27 saptamani

Albicios si fata miros ca la ovulatie e ok!
In ziua in care am nascut am avut o scurgere albicioasa-gelatinoasa. Era dopul gelatinos ce se elimina inaintea nasterii! Acesta poate prezenta firicele de sange! Chiar daca il elimini in ziua respectiva nu e neaparat sa nasti! Sunt mamici la care se "reface"! In trimestrul 3 de sarcina scurgerile nemirositoare sunt normale! iti faci griji daca aspectul si mirosul e urat, dar mai ales daca ai dureri repetate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 31+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Philip faine hainutele! Si mamica e draguta!
Lauraa am trimis poze!
Acusica fetelor ne pregatim de intampinat minunile! Unele dintre noi in mai putin de 2 luni!

Va faceti program de plecat departe la Paste?! Eu una nu prea m-as risca- am o grupa rara de sange- A2 negativ si dupa nastere imi trebuie vaccinul anti Rh, cu gama globulina D!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Multumesc frumos pentru incurajari

Am tot citit pe net si asta este....daca este diabet oricum nu mai am ce face ca sa pot schimba....pot doar sa tin regim, dar pentru BB ORICE!!!!

Incerc sa nu ma stresez prea tare ca stiu ca nu-mi face bine nici mie, nici la BB...

Revin vineri dimineata cu vestile de la medic, sper sa fie bune....

Ma mai consolez cu ideea ca ieri am avut pofta de ciocolata si am cam exagerat cu mancatul, am mancat ca nebuna vreo 150 grame de ciocolata....asa ca pana vineri nici zahar sau miere nu mai pun in gura....

Va multumesc inca odata ca sunteti alaturi de noi

O zi buna sa aveti!!!

Noi mergem la somnic ca trezita de dimineata, acuma abia imi tin ochii deschisi si la noi este deja ora 22...

28+

AMR 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

clodyac Tocmai am venit de la medic si mi-a spus ca secretia alba, gelatinoasa fara miros e ok. Atata timp cat nu e foarte abundenta (nu stiu exact cat insemana abundent).

Mie data trecuta imi recoltase si scretie din col si e totul ok.

Acum mi-a facut iar o ecografie, si se pare ca colul meu si-a mai revenit. Inca trebuie sa stau in pat, dar macar nu mai stau cu morcovul, ca tare eram stresata. :)

Saptamana viitoare avem programare pentru ecografie 3D. Abia astept! :)

alynta27multumesc de lamuriri. Totusi cum deosebesti dopul de aceasta secretie alba "normala" ?

27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

relusha, testul de o ora da de multe ori rateuri. eu l-am facut pe stomacul gol si pt ca rezultatul a fost nasol, asistenta mi-a si spus ca probabil am diabet gestational. lucru care s-a confirmat la testul de 3 ore. pe asta il faci si tu? si eu mancasem o ciocolata intreaga cu o zi inaintea testului si-am zis ca de-aia mi-a iesit prost, mi-a explicat insa dr ca tocmai de aia ai diabet, pt ca nu a reusit corpul tau sa produca insulina necesara. asta e. eu tin regim si ma rog sa fie totul bine.

va multumesc mult de complimente tuturor. pai philip primeste si el cadouri, el nu-i interesat de haine, vrea, evident, jucarii, de care cam are cu nemiluita. am mai fost la cumparaturi si cu el insa majoritatea le-am luat singura asa ca aseara a vazut si el tot ce luasem pt bebe. il pup si-l dragalesc si ma joc cu el ca sa nu fie gelos.
elena, da, e un copil zambaret, mai mereu e vesel.
clody, are gropite in amandoi obrajorii, nu stiu de unde le-a mostenit.
azi s-a trezit cu noaptea in cap sa-mi spuna ca e st patrick's day si trebuie sa mearga imbracat in verde. noroc ca am gasit un tricou ca eu nu-i cumpar verde pt ca nu-mi prea place :)

eu n-am folosit suzeta la philip pt ca n-a vrut-o, in schimb si-a supt degetelul si era atat de dragalas (mama nebuna). a incetat singurel inainte de 3 anisori. recunosc ca as vrea si fratiorul sa-si suga degetul :)
cu secretiile, eu stiu ca se ia proba in trimestrul 3, trebuie intrebat medicul, de regula sunt doar secretiile normale din tipul nasterii.

m-am intins...va pup, o seara (zi) frumoasa
ps mi s-a pus pata pe zane, e un nume mai rar.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiralina
alynta27multumesc de lamuriri. Totusi cum deosebesti dopul de aceasta secretie alba "normala" ?

27 saptamani

Ma bucur ca te-ai linistit! Stai cumintica in pat cum ti-a zis nenea doctorul!
O deosebesti foarte usor- are aspect de gelatina- "tremura" sa zic asa!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput