America (155)
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
Ramona, fi atenta la astia http://www.tfn.org/site/PageServer
In doua saptamani se voteaza daca sa introduca creationismul in scoli sau nu in TX. Daca te opui semneaza petitia Stand Up for Science.
Eu una nu stiu de ce se zbat astia sa introduca creationismul in scoli, deja e prezentat la bisericile lor, deci se presupune ca pruncii lor cred in D-zeu & Co.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
blackpanterro spune:
Lisa, va gasirati inele?
Corina, tu cum mai esti? Cate saptamani ai acum? Nu spui nimic despre sarcina, parca vad ca scrii odata ca ai nascut :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
IoanaN spune:
Cori, ti-au raspuns fetele...par uscat, regleaza temp sa nu fie foarte mare ca sunt puternice placile echipate si pentru par afro...si intinde-i fatei parul ca nu pateste nimic :) prinde-l cu un clestisor in varful capului si intinde-l pe trepte...intai la spate...apoi scoti parul din parti si-l intinzi si apoi restul...
eu tratamente de par folosesc de la Neutrogena - Neutrogena Triple moisture deep recovery hair mask si pt luciu folosesc biosilk serum sau de la garnier shine serum...
...deci e cam innorata toata coasta de est si de sud ca noi venim din nord-est si era varza vremea si la noi e tot varza si vad ca la fete in sud se pune pe ploaie...
nu gasesc lumanareeeee.... cred ca o comand de pe net si gata dar mi0e frica ca nu ajunge si nu dau pe next day shipping...nimic ca nu mai fac nici o afacere atunci...
sinzi_ana spune:
Ioana, daca vrei iti tirmit eu lumanare pt botez de aici...doar ca trebuie sa o decorezi tu nu sunt ca cele din Romania, asa sculptate..dar sunt groase si albe...
edit: eu sunt din ce in ce mai dezamagita...corpul asta al meu nu mai produce nimic...sunt si speriata...pe 2 apr am programare la gineco...sper sa fiu in regula...ca la ultimul control nu prea eram... (na ca am rabufnit si eu)
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
josefine spune:
alintaroma: Nu stie inca sa deschida robinetul, ca e prea lenesa.
Philip: Nici mie nu mi-a placut atitudinea italienilor fata de romani. Bine ca in vacanta nu prea te lovesti de multe. Si intelegi si ce zic toti prin jurul tau si nu te fura nimeni.
Sanziana: Sunt curioasa cum va iesi excursia, daca va iesi ceva. Imi place Romania, dar sunt asa multe tari de vazut incat e pacat. Biletul de avion costa tot atat de aici pana in Romania sau orice alta tara. Asa ca.. nu ne ramane decat sa convingem pe cei din Romania sa ne intalnim asa.
Avem niste prieteni, un cuplu format dintr-un roman si o rusoaica, casatoriti de vreo 10 ani. Parintii lor nu s-au intalnit niciodata, insa anul asta au zis ca se intalnesc toti in Grecia. Fain asa, mai vezi si o tara, mai stai si cu familia.
Tre' sa ma duc sa ma fac frumoasa:-)) Astazi sarbatorim 2 ani de casatorie. Cand ne-am casatorit civil, a fost o zi frumoasa de primavara, cu soare si calda. Parca era prima zi de primavara. Astazi la fel, a venit primavara pentru prima oara in an, chiar am iesit in tricou.
alintaroma spune:
Josefine Happy anniversary !!!
Sinzi sanatate multa. Si nu mai fi ingrijorata asteapta sa vezi ce zice doctorul first .
corinadana spune:
Fetele va multumesc mult ptr sfaturi- cum sa folosesc placa ptr Ralu. Am citit/notat tot.
Alintaroma, Panteruta sunt in 18 saptamani acusi la sfarsitul asteia. Panteruto ai dreptate ca asa trece timpul asta de repede ca acusi ma trezesc cu bebe.
I am cumparat carucior si scoica (verde fistic)si Raluca a inceput deja antrenamentul la impins. , i am zis ca mai punem si hamul ala pe ea, bebe inauntru si gata aranjate suntem. Azi vroia sa iesim sa plimbam pe afara caruciorul, ha ha ha.
Sanziana la fel zic si eu, nu ti griji inainte! nu are rost...
Josefine aniversare frumoasa!
V a ciupit cineva azi?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Josefine, multi ani fericiti si plini de bucurii de acum inainte! Ce face pisoiasul?
IrinaN, o sa caut masca din asta de par. Mi-am cam nenorocit parul cu rosul meu turbat.
Despre lumanare nu stu ce sa iti spun. Noi am folosit una mai mica si am decorat-o ... de nota zece. A iesit super. Na ca ma laud si eu.
Corinadana, nu-mi vine sa cred ca trecura 18 saptamani. Esti cam la jumatatea drumului. Fuge timpul asta ceva de speriat. Cand ar trebui sa nasti? Vrei natural?
Philip, sunt intre si intre cu numele asta Zane. Nu ma pot pronunta. Sorry ca nu-s de mare ajutor. Dar Matthew nu va place?
Sanzi, tinem pumnii la gineco. Eu ma duc joi seara si am emotii cat casa. Niste scenarii pe mine de zici ca maine dau coltul. M-am subrezit toata. Parca totul imi functioneaza pe dos . Imi pare rau ca nu pot sa iti ridic moralul, dar vreau sa spun ca te inteleg perfect.
Pun pariu ca rosiile iti sunt gustoase.
Azi mi-am cumparat bulbi de margaritare si le plantai. Mi-am amintit cu mare placere ce mai plantam flori la bunica in curte.
In parc am intalnit o tipa diplomat, cica. Avea doua fetite dulci foc, cu parul rosu. A fost o incantare sa vorbesc cu tipa asta. Este de un an in Colorado si inca era incantata de cat de multe are de facut in statul asta. Timpul sa ii permita acest lux. Era o povestitoare cu har. Mi-a povestit despre Cracovia unde a stat vreo trei ani, Ecuador, Germania. Pacat ca a trebuit sa plecam acasa ... dar poate ne vom mai inatlni in parcul acela. Vremea a fost superba. Am stat ca o soparla la soare si am savurat o carte.
Sanzi, ce mai face Elena? Am vazut-o in pozele tale.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
IoanaN spune:
sanzi, manca-te-ar mama cum sare ea sa ajute... mi-a zis mie finuta ta ca esti o fata tare buna si saritoare... si uite ca o dovedesti! iubitico sa-ti dea Dumnezeu inzecit inapoi... ganduri bune si sanatate si prieteni buni...MULTUMESC dar nu vreau sa te incarc cu asa ceva, sincer...plangeam si eu la voi...lasa ca cica se rezolva, se ocupa nasa micutului meu inca o data merci din tot sufletul...
aaa si da! o decoram noi...
josefine, la multi ani! Dumnezeu sa fie cu voi mereu...in casa voastra, in suflete si sa va dea numai lucruri bune si curate...si tot ce va doriti!
mi-e foame...
IoanaN spune:
ciuf, e buna, chiar isi face treaba... si la sephora au si de la ojon...si mastile alea sunt bune... neutrogena o gasesti in orice magazin... si e la cutie masca... si eu bag vopsea in par...