America (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Adriana, sa verificati daca puteti sa luati unemployment, chiar daca ati fost pe H1B.Poate v-ati gandit deja si ati vazut ce puteti sa faceti si ce nu puteti. Am vrut doar sa make sure ca "ati batut la toate usile".

Alintaroma, am cumparat si eu placi din magazin. : )
Am par dificil, si mergeam o data pe saptamana la coafor si plateam cel putin 40$. Apoi am decis sa cumpar placi din astea normale si sa intind parul acasa. Si am cumparat una, doua, trei si nimic. N-am reusit sa-l intind bine, asa cum il fac la coafor. Dupa ce am cheltuit eu multi bani, m-am gandit sa imi intind parul permanent pentru cateva luni, la coreence. Dar m-a speriat cineva ca exista 1% sanse sa raman fara par si am renuntat. Am ales sa cumpar placa profesionala. Si o folosesc de trei ani. Am amortizat-o si pe ea si pe mama ei.

Si la pretul la care e astazi una profesionala($75), nu merita sa dai $35 pe una neprofesionala.
Am facut eu T account-ul. :)
Asta-i gluma de contabili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pumba...catelu e si pe masura de rasfatat

Ciuf, dulce tare Eva ta!!! Sa stii ca imi aduc aminte ca si eu cand eram mica (prin gradinita) imi placea sa vorbesc "alta limba"...Ce mai face Luca?? Mai canta la chitara? Cum ii place la gradinita acolo??

Corina, tinem pumnii sa fie fetita!!!

Azi schimbam AC...asa ca stau acasa ....

Ramona unde esti??? Ai inceput plantatul?

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Hello!

Tocmai am terminat un examen final - vine vacanta de primavara. Vacanta e impropriu scris ca mereu se gaseste ceva de facut la laborator.
Dar ne facem planuri de vacanta - vrem sa mergem in Portugalia ca i-am spus sotului ca nu mai vreau in Romania. Cand mergem toata lumea e ocupata, ba cu serviciul ba sunt plecati in concediu. Asa ca, sa faca bine sa isi cheme parintii si sa ne adunam prietenii in Portugalia. Am gasit vile superbe, pe malul marii, destul de ieftine (cam cu 1000 de euro) pe saptamana. Daca sunt multi, se reduce tare inchiriatul.
Sa vedem cum va iesi. Eu tare vreau sa lenevesc la plaja. Mi-e dor.

Pentru par folosesc produse din Romania - e o firma italieneasca, Vitality's. Pentru parul meu, produsele fac minuni. De aici, imi mai iau Wella de pe ebay. Altfel, nu prea ma inteleg bine cu nici un alt produs (le-am incercat pe toate). O vreme ma oprisem la Pantene.

Sa va arat ce face mitzi meu.
http://tinyurl.com/c5ro7v Asa a gasit ea de cuviinta ca se bea apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

josefine- pisica fara frica!

sanzi- cum sunt rosiile la gust?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Josefine deschide singura si robinetul ? oricum isteata pisica si mai ales frumoasa tare

Hilde normal ca atunci cind ai par dificil merita orice ca stiu si eu cum e sa ai a bad hair day Si ep tine te cred pe cuvint ca esti tare cumpatata!

Ciuf nu te necaji cu Eva . Sunt doar mici faze trecatoare nu cred ca e cazul de corecturi . Asta cu limbile cred ca e comuna ca si Bianca ne vorbea ingleza la 4 ani dar numai ea stia ce limba era aia Si la virsta asta la care e Eva acum, copiaza foarte mult si de cele mai multe ori nimic bun
Sunt convinsa ca-i va trece asta si va venii cu altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

josefine, asa am facut si noi in 2007 cand am mers numai in italia. o aveam deja pe mama acolo si am mai chemat socrii, niste prieteni buni de-ai mei, ba chiar si cumnatul a venit pt vreo cateva zile. numai pe tata nu l-am vazut. dar a fost tare frumos, s-a meritat. acum am vrea sa mergem iarasi dar vad ca romanii sunt vazuti tare nasol in italia si ne gandeam sa schimbam destinatia. poate grecia...dar nici portugalia nu suna rau. oricum vom mai astepta pana la primavara viitoare sa mergem asa ca-s interesata de detalii.

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hello fetele! Stau prost cu timpul, am citit pe sarite, imi cer scuze ca nu apuc sa raspund mai mult.
Copiii sint in vacanta, e cald, ma apuc si eu de plantat. Sinzi, mor de gelozie - tu culegi rosii si eu acum le plantez (cu emotii inca, sa nu mai vina frigul). Apoi nici nu apuca bine sa faca rosii ca se face prea cald si se opreste productia. Ca la nebuni!
V-am pupat, scriu eu mai tirziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- frumoasa si desteapta ,bravo ei!

chiar vine primavara....am vazut astazi varful lalelelor,abia astept.....sa le vad inflorite .....sper sa scape de furia caprioarelor.

si la noi e frumos ,dar mita mea cea mica nu e refacuta, maine mergem la strep test.

Mergi la inceput

Irina, norii de care pomeneai tu au ajuns si la noi

Ramona, eu stiam ca la rosii le place caldura...la noi deja e foarte cald...si vad ca le merge!!!

Josfine, buna idee!!!! Uite la asta nu ne-am gandit...si eu am rarit-o cu Romania...prefer alte destinatii noi!!! PAcat ca suntem asa departe de tot ce tine de Europa...

varsta

Mergi la inceput

Irina, norii de care pomeneai tu au ajuns si la noi

Ramona, eu stiam ca la rosii le place caldura...la noi deja e foarte cald...si vad ca le merge!!!

Josfine, buna idee!!!! Uite la asta nu ne-am gandit...si eu am rarit-o cu Romania...prefer alte destinatii noi!!! PAcat ca suntem asa departe de tot ce tine de Europa...

varsta

Mergi la inceput