America (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Noi am fost nasi (de cununie) acum 3 saptamani si lumanarile le-au luat finii de la biserica. Asa ca preotul trebuie sa stie fie unde se gasesc, fie sa aiba de vanzare. El ne-a spus ca si pentru botez se folosesc acelasi fel de lumanari.

Re. ce spuneai despre chimicale, e drept ca sunt peste tot, insa unele-s mai toxice decat altele si daca 'oi putea sa fac ceva pt copilul meu, e sa-l protejez cat pot, cand pot. Drept e ca uneori ma inspaimant citind stirile despre ce se mai gaseste in mancare, in produsele cosmetice, in apa si in aer...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Iri, si eu am folosit odata Nexus si nu stiu ce mi s-a parut mie ca nu-mi face bine...sunt obsedata de par oricum...si la cat bag placa in el, e cazul... mai stiam de keratsase ca e foooarte bun dar un pic mai scump... o sa ma uit dupa el la sephora

Alina, asa este si toate, ca mamici, ne straduim sa ne ferim puiutii de toate relele

...pai o sa intreb si eu la biserica de lumanarici

Irina, V8 e sucul ala de legume...mai multe legume intr-o sticluta...si bagi de-alea doua, 3 pe zi...plu so masa mai usoara sau deloc daca te tin balamalele si slabesti mai usor...fibre, vitamine...etc e adevarat ca sunt din concentrat...dar sunt bune
http://www.v8juice.com/ o sa ma bag sa beau in loc de masa dimineata si seara...si la pranz sa mananc ce ramane de la Mati

...gata a stricat si laptopul asta Matei :(...nu mai merg multe taste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ioana am vazut ca folosesti placa de par. Imi spui si mie cum se foloseste (pe par ud, uscat; mai pui pe par altceva sau simplu)? , nu ptr mine ca l am scurt dar vrea Raluca. Nu o sa o folosesc mult ptr ea, ca nu am inebunit de tot doar rar. Vrea sa vada cum ii sta cu par drept, ea l are ondulat.

Zane- suna bine!Andreea. Andreea pui te rog la prediction pe site ul asta sa vezi iese baietel? Mie mi iese fetita. Bucurie mare pe capul nostru mai putin pe al lui tati. http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/1-week-pregnant.html

, o zi buna!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Adriana, eu ma uit dupa joburi mereu. Ma uit sa vad ce mi s-ar potrivi mie, ce i s-ar potrivi sotului si acum ma gandesc si la tine cand vad un job de mecanic. : )
Pe la noi sunt multe joburi in contabilitate, IT, teaching. Si in health care bineinteles. Parca nici nu e recesiune.

In ceea ce priveste parul, eu am par mult si tare. Am incercat mii de produse. Si kerastase, Ioana. Era bunicel.

Pentru parul meu, solutia ideala este:
Biosilk -Silk Therapy shampoo.
Schwarzkopf –Bonacure smooth control conditioner( 1L).

Corinadana, eu folosesc placa cel putin o data pe saptamana. Placa profesionala este cea de la CHI. O gasesti acum la Sam`s cu 75 de dolari. Eu am cumparat-o acum trei ani cu 250$. Cele normale din magazine nu fac jobul, iti ard si parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Pana-ti raspunde Ioana, iti spun cum folosesc eu placa mea: pe par uscat. Daca are par mai fragil poate ar fi bine sa-i dai cu o solutie ca sa nu-i degradeze caldura parul. Eu folosesc din cand in cand Matrix - lissant thermo protector.
Mai folosesc si un ser inainte de placa ca sa aiba parul luciu si sa nu se electrizeze de la placa. Tot de la Biosilk - cure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Adriana multa bafta sotului ! eu as aplica peste tot, nu se stie niciodata de unde sare iepurele .
Corina eu am placa si o mai folosesc din cind in cind ... nu e profesionala ca eu sunt mai zgircita si nu dau bani pe mofturi ... sa si raspund la intrebarea ta, eu stiu de la tipa care ma tunde ca placa se foloseste doar pe parul uscat usor inainte nu pe parul ud ca asa il arzi. Si din hasti in pasti nu cred ca are ce rau sa-i faca Ralucai si Biancai i-a fost ondulat o data parul cu ondulatorul de o prietena si nu a patit nimic.
Cred ca parul se arde cind il folosesti zilnic si cum nu trebuie.
Cite saptamini ai acum Corina? noi tot asteptam poze cu burtica sa stii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana
[br
Zane- suna bine!. pui te rog la prediction pe site ul asta sa vezi iese baietel? Mie mi iese fetita. Bucurie mare pe capul nostru mai putin pe al lui tati. http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/1-week-pregnant.html

, o zi buna!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

corina, iese fetita...

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

philip
28weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata!
pt par, eu am revenit la clatirea cu otet.cea mai buna descoperire de la cafea, incoace. sampon balsam - TeaTrea,de la salon.

ioana- sunt sigura ca arati foarte bine pt o proaspata mamica

lucasmom- sa-ti traiasca finii,nasico!

sanzi- tu ai cel mai frumos catel!

azi dimineata am vazut la tvu- despre sampoanele-Johnson (in urma unui studiu ,au descoperit ca au nu stiu ce substanta cancerigena)- la stiri au zis ,ca au Urme de acea substaanta ,dar nu mai mult decat oRI ce alt produs de pe piata.studiu a fost facut de cei care vor numai si numai produse green .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu fac astazi corn beefsotului ii place foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Pentru par folosesc sampon Biolage si Nexus. Dar va intreb eu acum ce masti folositi voi pentru par?
Azi am program administrativ si apoi iesim in parc. Se anunta 22 de grade C azi.
Eva ne vine de la gradinita cu niste mofturi de copil rasfatat ceva de groaza . Aseara ne-a spus "stop it". Se matzaie, se face ca vorbeste in alta limba cand o intrebam ceva, nimic nu ii convine, nu ne asculta ... si toate astea se intampla cand vine de la gradinita. O vad tare schimbata in zilele cand merge acolo. Noroc ca se duce numai de doua ori pe saptamana ca sa apuc sa o corectez. Nu imi place deloc. Totul mi se pare fake, strain, la comportamentul ei.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput