America (155)
Raspunsuri - Pagina 5
miereamara spune:
Da, are si parabeni:((
Chiar acum studiam si eu lista de ingrediente si am ramas uimita.
Aveeno mi se par mai bune din punctul asta de vedere.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
BiancaM spune:
Eu de aici am luat samponul pentru cojite, cand a facut Amalia. L-am folosit de 2 sau de 3 ori si am scapat de ele.
http://www.dermstore.com/
Mi-a convenit ca nu plateam shipping.
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si
philip spune:
hop si eu la ceas de seara, am mai venit cu un nume. ce parere aveti de Zane?
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
AB spune:
io o rezolv natural ulei de amanda dulce si daca nu ulei de masline alimentar si apoi putin rom ca sa se duca...numai pe cap
adriana_m spune:
Hilde multumesc mult de informatii numai ca nu se potrivesc profilului sotului. Oricum multumesc mult de tot ca te-ai gandit la noi.
Voi vorbiti de cojite de piele pe pielea capului? Ca mi s-au facut si mie chiar aici in fata la breton si nu stiu cum sa scap de ele. Deci mereg cu ulei de masline sau de ricin?
Noi suntem cam la fel. Azi a fost prima zi a sotului acasa si a zis ca nu-i place deloc ca se plictiseste. Nu e obisnuit. Oferte inca nu au aparut dar deocamdata vad ca nu disperam. Vedem peste o luna, doua cand se mai ingroasa gluma cum este.
Adriana 10+ si Robert Cristian (08.26.2004)
IoanaN spune:
fetelor aveti idee unde gasesc un tall pillar candle?...am gasit ceva pe net dar nu stiu, poate aveti voi idei...imi trebuie la botez...o sa intreb si parintele maine ca ma duc cu formularele si cu cecul de donatie la biserica...
legat de crema si samponul pentru micuti...eu am tras mult cu Mati, bbe fiind...vad ca Lucas se tine mai bine, sau poate dor din pricina ca am pris eu experienta cu ei si mai ales ca stiu care produse le tolereaza frate-su si care nu si nu mai le testez...iau ce stiu ca le face bine...Mustela nu prea am folosit nici eu... nu am fost multumita sa ma dea pe spate asa...
dermatoloaga lui Mati mi-a recomandat aveeno toata gama...inclusiv aia mai grasa pt eczeme... si Aquaphor de la Baby Eucerin...la baieti folosesc mai mult astea, dar in general Aveeno si il tolereaza bine...cand era plin de eczeme Matei si se irita din orice...ii faceam baita doar...in tarate de grau de la Aveeno...alea l-au salvat...
si detergent nu suporta decat cel special de bebe Dreft...ca-l bagasem la un moment dat pe Tide si s-a umplut de bube...
ma duc la culcare, maine e o zi plina iar...
ma uit in oglinda si nu ma recunosc....sunt patrata...din profil, am o talie groasa inainte imi zicea kos biscuite ca dispar daca stau in profil...si ca ma transport cu vantul la nevoie...acum sunt mama tembo... mi-e ciuda ca nu ma incape fustita aia frumoasa acum la botez si nici nu-mi permit regim drastic cu V8 ca alaptez...asa ca o sa-mi iau un halter dress sa-mi ascund suncile si gata...arat ciudat oricum...picioare si brate subtiri si ditamai trunchiul si ditamai falcile
gata ies, va pup....
IoanaN spune:
apropos...ca mi-a placut parul Miericelei
eu ma spal pe cap cu: Neutrogena ...Coconut Milk de la Organix si am folosit si Ojon...voi cu ce va spalati ??
IoanaN spune:
...si nu mai puricati produsele ca sunt pline toate oricum de chimicale...chiar si cele "organice"... asta-i societatea in care traim...societate de viteza si consum...
cand aveti dubii, intrebati pediatrul voastru
uite la Sanzi, culege rosii...ce frumos si ce sanatos...ei, alea's rosii organice, ale ei...dar nici alea nu-s 100% curate ca mai ploua si pamantul ala se umple de tot plumbul din atmosfera si nu numai...cam trist, dar asta-i realitatea...
miereamara spune:
Ioana si eu folosesc Aveeno, sunt multumita, Aidan nu s-a iritat niciodata, pe nicaieri.
Pt par acum folosesc Nexus, sampon si balsam.
Ce e V8?
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery