America (155)
Raspunsuri - Pagina 9
miereamara spune:
Josephine, aniversare minunata va doresc! Frumos pisoiul foc! Tzitzi a mea bea apa din cada (ce ramane dupa dus) si la un moment dat bea si din vasul de WC:))))
Sanzi bafta la gine...sunt sigura ca o sa fie bine, o sa te sun zilele astea in legatura cu botezul,am vorbit cu Lucian si in mare ne-am gandit ce si cum:)) mai ramane sa vedem dc e preotul disponibil (si mai am niste intrebari pt tine).
Pupici si multa sanatate!
Ioana ti-am trimis si eu un roman:)))foileton!
Ruxi tu ce mai zici, nu ai mai intrat de multa vreme!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Ramona, fi atenta la astia http://www.tfn.org/site/PageServer In doua saptamani se voteaza daca sa introduca creationismul in scoli sau nu in TX. Daca te opui semneaza petitia Stand Up for Science. Eu una nu stiu de ce se zbat astia sa introduca creationismul in scoli, deja e prezentat la bisericile lor, deci se presupune ca pruncii lor cred in D-zeu & Co. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful. If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent. If he is both able and willing, then whence cometh evil? If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious |
Teoretic e scary, dar eu n-am gasit pe site-ul asta ceva concret despre introducerea creationismului.
Am gasit pe site-ul TEA schimbarile, mie nu-mi sare in ochi nimic dubios, dar recunosc ca nu am citit chiar tot. Daca tu ai rabdare sa citesti sau gasesti pe undeva vreo chestie clara cu creationismul asta zi-mi si mie. Si asa sint nervoasa ca school district vrea sa scoata homework la middle schools.
Edit ca m-a zapacit chestia asta si n-am pus link-ul:
http://ritter.tea.state.tx.us/sboe/schedule/2009/march/full_board/thur_5_ch112_a2.pdf
Ramona J spune:
Sanatate Sinzi, incearca sa nu-ti faci griji inainte sa fie cazul.
Josefine, multi ani fericiti, sa vi se implineasca toate dorintele.
corinadana spune:
Ciuf cam de ziua mea in mijlocul lui august ar trebui sa nasc. Da! eu sper din tot sufletul sa fie natural. Si pe Ralu am nascut o natural, fara epidurala si ea nu a fost chiar micuta (4kg 400g). Ma gandesc ca deja am antrenament...
Pai acusi le o scoate si studiul Ramona. Nimic nu ma mai mira! Noi asa niste lupte aveam cand Raluca avea de facut teme (health si social studies unde e de invatat) ptr ca pana acum le facea cu cartea deschisa. Dupa lupte si lupte acum invata, le face si nu se mai uita in carte. Ei nu stiu sa invete, nu au memorie antrenata cel putin nu inca in cl. a 4a ceea ce mi se pare destul de tarziu. In 4 ani de scoala nu stiu daca au invatat 3 poezii.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Asa multe poezii? Alexandru n-a avut niciuna! Da, m-au lasat masca - tocmai aflai si eu ca le-a trecut prin cap treaba cu homeworkul.
Corina, poate nasti de ziua mea.
arminad spune:
Corina,wow ce trece timpul!Hi,hi si io am cumparat tot felul de chestii ,hainute etc de culoare verde ca era asa neutru pt ambele sexe ,inainte de a-l avea pe Dan.Acuma zice la toata lumea ca verde e culoarea favorita ,saracu tot verde a vazut in fata ochilor de cind s-a nascut
Hilde si eu aveam par mult si greu ,niciodata n-a stat cum trebuie din cauza asta .Acum ca a mai cazut sta mai normal parca da incepe sa fie "gri"si caut vopsea buna ,sa ma tina mult .Fiecare cu ce-l doare ,v-as intreba pe voi da nu cred ca e cazul ,n-aveti nici una griji d-astea
Sinzi,o sa fie bine ,o sa vezi tu.Ai tu asa o pasa mai proasta ,le vezi mai intunecate decit sunt ca ai mai mult timp sa te gindesti.
Mirela ,acu te-am vazut si io ca esti bruneta ,iti sta mai bine.
Mi-a facut cu ochiul napolitana aia pe care ai facut-o tu ,zi-mi si mie reteta ,eu bucataresc d-astea simple care se fac la minut ,n-am rabdare sa coc , n-am avut niciodata
Carmenbr,cind mai dai p-aici poate iti faci timp sa imi spui cu ce agentie/firma sau ce sunt astea ti-ai echivalat diploma.Sper ca bine imi aduc aminte ca tu ai zis de asta odata .M-ar interesa mai mult cum ai facut cu documentele din Ro,ai dat telefon ,le-au trimis ei direct sau i le-au dat cuiva si ti le-a trimis tie aici?
Eu n-am reusit sa vorbesc cu ei ,la telefoanele alea de pe site-ul univ nu rasunde nimeni cu orele .
Corinadana tu stii ceva nr de la secretariat ,tu cum ai facut?
blackpanterro spune:
Ramona, am citit aici si m-a apucat groaza, daca astia conduc State Board of Education suntem in big trouble...stiu ca s-a votat acum ceva timp si incercarea de a introduce creationismul in scoli a fost respinsa, in doua saptamani aflam rezultatul final.
http://www.tfn.org/site/PageServer?pagename=SBOE_Extremism
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
mihutza11 spune:
Hello!
a trecut un pic de cand nu am mai dat pe aici.. dar acum va citesc de pe noul meu laptop ..
Ab pana la Canyon am mers cam 5 ore, ceea ce a fost mult pt pitici sa stea in scaune, dar pana la urma a fost bine..
Miere se schimba Aidan parca pe zi ce trece.. off ce repede mai cresc!
Lisa sa fie intr-un ceas bun! si o sa treaca si colicii astia.. eu nu pot sa vad pozele ca nu stiu parola..
Ciuf si noi am ajuns cam tarzior acolo, iar aparat mai ca lumea abia acum ne-am tras si noi .. probabil ca va exista un next time.. super cantaretul si ajutorul de bucatar!
Pantero mi se zburli si pe mine parul.. si mi-am adus aminte de unul din filmele mele preferate la care am plans de fiecare data: La vitta e bella!..
Sanziana m-au dat gata explicatiile! si apropo de victime.. i-am facut-o si eu odata mamei, cand eram mica.. pe vremea raposatului mama mergea cu colegii in lunca la facut straturi de flori, si ne lua si pe noi.. si odata eu am disparut de langa ea ca am dat peste niste copii care erau cu Crucea Rosie si mi-au zis sa fac pe victima, si mi-au pus atele la picior si nu mai stiu ce.. si dupa ce termin acolo vin eu voioasa la mama ca uite ce am facut.. mama bineinteles ca era disperata ca nu ma gasea si io nu aveam nicio treaba.. mi-am incasat-o atunci ..
Adriana_m noi ne-am luat bilete cu 2000$ cu Lufthansa, 2 adulti si un bebe: Phoenix-Buc, dus intors, perioada: 28 aprilie-11 mai. intra pe site-ul lor www.lufthansa.com si vezi ce gasesti.. si apropo de sarcina, noi cand am venit in USA eu eram gravi in 28 sapt si am trecut prin poarta.. dar stiu ca majoritatea companiilor te primesc pana ai 32 sapt fara scrisoare de la doctor..
off... acum am citit si de job , imi pare rau!
Ramona ce tare e Anuta cu perlele.. a ras si sotul cand i-am zis
Sanzi bv pt pian! si tare frumos acolo la voi, distractie in toi, copii, mamici, tatici si catel!
Cami tin pumnii pt CT! ati luat bine biletele si voi..
Ioana ce sa faci cu vacantele.. asta e.. o sa fie ele mai frumoase...
Josefine ce pisi isteata! si la multi si fericiti ani!
nu mai pot de ras.. ascult farsa zilei de la Radio Zu cu Buzdugan.. nu mai pot.. 2 tanti au fost "victimele" una profesoara de biologie din Timisoara si una medic de familie din Caracal.. cica "capitala Japoniei e Sushi", "imparatul Clavicula era catalan" si ca sa nu mai spun ca au primit premiu cartea "Cel mai iubit dintre columbeni/consateni" de Marin Preda..
si acum ca m-am binedispus ma duc si eu la nani..
noapte buna!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
corinadana spune:
Ramona te pomenesti ca avem aceeasi zi de nastere!!! a mea e n 16 aug. Am intalnit aici o chinezoica nascuta in aceeasi zi si an cu mine, singura persoana dealtfel cu aceeasi zi de nastere pe care o cunosc.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alintaroma spune:
Hi, hi Corinadana esti nascuta in aceeasi zi cu fratele meu (si Madonna ) sigur nu si acelasi an ... tu esti mai tinerica