America (155)
Raspunsuri - Pagina 13
pumba spune:
miha- o sa fie norocoasa in viata Andracopila mea ,cand prindea momentul,se juca cu apa din wc
sanzi- ce figura de catel ai
pt Aidan- treci direct la power weels
am inceput si noi pianu- cea mare e incantata.cat platiti voi pe luna? noi platim 56$ pt 30 minute.
v-am spus ca am fetele pe antibiotic?una cu strep ,una cu otita
arminad spune:
Multumesc pentru info,fetelor(Carmen si philip).Eu am hotarit in principiu ca le-as trimite la astia .facsusa.com ca sunt aproape de mine si de profil insa ce nu stiu este cum ati procedat voi concret cu trimisul documentelor de la facultatea din Ro ,adica a mers cineva dupa ele ,le-au trimis cei de la faculta din tara la adresa la care le-ati zis voi ,le-a solicitat oficial agentia asta .
Astia de care am zis eu spun ca le trebuie 'oficial transcript"in plic sigilat de la facultatea din RO ,da sunt traduse documentele alea sau nu?
Probabil ca sunt puerile intrebarile mele si poate ca s-a mai povestit p-aici in lipsa mea ,dar cine stie ,poate ma lamureste cineva.
Carmen,sper ca nu e decit "astenie de primavara",nimic grav de sanatate sau de suflet
Cu tarifele la karate si io m-am mirat de ce zise ciuf ,si p-aici e ieftin ca sunt pe toate strazile cluburi de karate plus ce ofera park district si YMCA.
Sinzi ,de ce sa-l trimiti bre in Ro in cls 1-4 ?Eu zic ca e tare greu pt un copil la scoala in clasele mici in Ro .Acuma nu prea sunt eu de acord cu principiul astora de p-aici "do your best" dar parca si sa copilareasca un pic mai mult nu le strica.
sinzi_ana spune:
Pumba, platesti $56 pe luna??? Super!!!
PE noi ne costa $216/luna 30 min/2 ori pe sapt...
Arminad, cred ca sunt mai stimulati copiii in cls 1-4 in Ro (oricum teoretic vorbesc, pt ca David nu va merge fara noi in Romania) si materiile sunt mai bine structurate...sau poate sunt speriata de scoala publica din US...oricum voi stii sigur la toamna...
Sigur voi fi pe aici plangandu-ma!!!
Am vazut Slumdog millionare...super filmul!!!!
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze
arminad spune:
Sinzi ,n-are de ce sa te sperie scoala publica din SUA ,David va avea fun si ii va place in mod sigur .E normal sa ai emotii ca orice mama de copil unic care trece intr-o alta etapa .Eu am avut cu amindoi ,mi se parea ca sunt cei mai mototoi si nepregatiti pt scoala dintre toti copiii din lume dar s-au descurcat pina la urma amindoi fara contributii majore din partea mea
In rest nu prea pot sa fac comparatii cit e de buna una sau alta fiindca Ioana a fost la germana in cls 1-2 in Ro iar Dan e "special".Ce am remarcat e ca se face mai multa mate in Ro si ca e mai ascutit spiritul de competitie in ro inca din cls mici ceea ce are si parti bune dar si rele dupa mine,depinde ..
Si noi avem mereu cereri pt catel ,la fiecare Craciun si paste e pe lista de cadouri chiar inainte de video games ceea ce in cazul lui Dan e mare lucru ,insa nu se poate ,nu ne lasa proprietarul.
Cel putin am ,deocamdata ,o scuza buna ...
AB spune:
Intrai si intre n-ape treburi si vremea mai buna care m-a pus pe iesit la aer.
Ciuf si fatuca mea o venit cu "stop it" ca era mai nabadaioasa decat o veveritza in cusca cat a invatat engleza. Acum e mult mai cool. I-a luat vreo sase luni...in care la un moment dat incepuse sa tipureasca la mine. Apoi nu mai tipa, dar cum o corectam cum plngea de zau ca mai bine tipa. Si ca da e si asta o faza si adaptarea la colectivitate e ceva pentru unii copii. Duc eu cupilu cel mic la scoala... nu plange sta tot programul de dimineata fara sa auda ca are mama, tata...si-l intreb ce ati facut ? Si el imi zambeste larg...: M-am asezat pe covoras cand o zis profesoara.
Carmen
Mihutza Andra-i super. Eu am lacatel la bai...la nivel adult.
Sanzi si sa fie bine. No cu scoala publica sunt doua chestii aiurea intr-un district scolar in care din n-spele mii impozite vreo 8-9k sunt numai scoala. Merg incetisor si iau pauze multe. Nu comentez masa sau altceva. Eu am ales private school macar primary +secondary eventual pana la junior high. Ideea e ca indiferent unde-i duci nu se va face treaba decat daca faci tu. Problema e de la ce varsta incepe sa coopereze.
Noi la universitate avem grupul de ruso-ucrainieni-romani-bulgari care suplimentam duminica dimineata cu matematica si fizica. Ne-am pus de acord ce sa se predea si facem cu schimbul. E solutia noatra.
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arminad Multumesc pentru info,fetelor(Carmen si philip).Eu am hotarit in principiu ca le-as trimite la astia .facsusa.com ca sunt aproape de mine si de profil insa ce nu stiu este cum ati procedat voi concret cu trimisul documentelor de la facultatea din Ro ,adica a mers cineva dupa ele ,le-au trimis cei de la faculta din tara la adresa la care le-ati zis voi ,le-a solicitat oficial agentia asta . Astia de care am zis eu spun ca le trebuie 'oficial transcript"in plic sigilat de la facultatea din RO ,da sunt traduse documentele alea sau nu? Probabil ca sunt puerile intrebarile mele si poate ca s-a mai povestit p-aici in lipsa mea ,dar cine stie ,poate ma lamureste cineva. |
Armina, si eu am facut echivalarile la FACS si am avut exact intrebarea ta pentru ei. Uite ce au raspuns:
We will accept the original documents that you were given in Romania at graduation along with official English language translations. We do not accept photocopies. We will return your original documents to you when the evaluation is completed. The transcripts from college/university in Canada can be sent directly to us or to you in a sealed envelope.
Asa ca am trimis originalele( foaia matricola si diploma) si le-am primit inapoi cand a fost gata traducerea.
Daca vrei sa trimiti un email inainte, adresa e facs@aol.com
mihutza11 spune:
Sanziana mi-e drag rau de tot Blaze al tau! daca il vede sotul il vrea si el..
Pumba sa ai gura aurita! m-as bucura!
AB stiu ca mai am timp pana incepe Andra scoala dar asa ne-am gandit si noi.. la o scoala particulara.. sa o duc pe Andra in RO nu cred ca pot sa o las sa stea acolo fara mine.. eh.. mai e pana atunci.. o sa vedem..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
haideti sa va arat si voua cadana mea
ma duc la somn..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
blackpanterro spune:
Mihaela, e super Andra, ce scumpa e cum da din fundic si aplauda la sfarsit!
Sinzi, eu zic sa nu te stresezi cu mersul la scoala, e diferit fata de Montessori dar va fi ok. Felicitari pt pian ca nu apucai sa zic ceva.
Azi a ales sotu ordine. 3 billets pt Hawaii si 2 pt Japonia. Sa ne tineti pumnii ca aflam rezultatele in cel mult 2 saptamani. Una de aici tot trebuie sa primim, eu sper sa fie Hawaii dar nici cu Japonia nu as fi trista. Ar mai fi Bahrain, Guam, San Diego, Florida daca nu primim nimic din ce a ales.Si bineinteles o sumedenie de Iraq si Afghanistan pe care sper din suflet sa nu ni le bage pe gat...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious