America (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bei...da ce nu aveti? Faci jogg de obicei?
Ce scaun de masa ai? (da, ma refer la cel de mancat)

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Multumesc fetelor de urari! Am petrecut frumos, am fost la un restaurant mexican cu mancare ieftinuta. O cina in doi - am mai incercat sa invitam doi prieteni, dar au spus ca au treaba si sarbatorim in weekend.

Ciuf, pisicul e o mare lenesa. Sta pe geam si se uita curioasa la pasarele, la lume.. Geamul pe care sta are vederea spre parcarea masinii. Cand m-am intors intr-o zi, m-a vazut smechera si ma urmarea cu privirea. Cand am ajuns la usa, se postase drept in usa, ca nu cumva sa rateze momentul. E simpatic cu un animalut, mai tine de urat. Mai am si eu cu cine sa vorbesc:-))

Anul trecut luasem un ghiveci cu lalele, margaritare si narcise. Mai mult de margaritare l-am luat, asa mult imi plac.. Si a fost fain ca florile au inflorit separat, adica 2-3 zile au tinut lalelele, alte doua zile lacramioarele si asa mai departe.

Nu mai tin minte new-yorkeza care a pus pozele cu ghioceii din Central Park. Asa frumosi erau! I-am trimis la toata lumea si m-am bucurat tare. Parca mergeam in paduricea din Romania, de langa oras si culegeam ghiocei si viorele.

Miere Am vazut baietel frumos imbracat in costum cu cravata! :-)) Si v-am vazut si la piscina. Ce bine de voi, stati acolo la soare.
Pisi a mea bea din cada de fiecare data cand prinde apa:-) Pisica mamei a descoperit wc-ul si apa:-)).

Ma duc sa mananc ca mi s-a facut foame. Leftoverurile de la mexicani.

Si la voi a venit primavara? Eu sper doar sa nu se strice iar vremea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanzi avem de toate, haha!
High chair-ul e graco, parca.
Jogging fac, da mai mult pe banda:)))

Ciuf ce bine pare ca s-a acomodat Luca! Cat sta in Romania? Pe Eva nu o trimiti? Sau ea e prea micuta?

Josefine, noi nu ne-am prins de la inceput de ce aveam urme de labute ude peste tot:)), pisi de abia astepta sa facem dus ca sa linga cada.
Si cu WC-ul ne-am speriat la inceput pt ca noi puneam o pastila din aia albastra ca sa dezinfecteze apa....si am crezut ca s-a intoxicat pisica...am renuntat pana la urma la pastila.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

loool, miere, bea apa albastra:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, saru'mana de linkuri. trasei la imprimanta sa ii flutur sub nas sotului ca uite ce preturi imi gasisi tu si cu ce scoruri mi-a venit el .
Aia cu $80 pentru 16 ore e buna rau de tot. Si e si la Centrul Olimpic. Celalalt link, cu $78/luna nu e in Colorado Springs, e in Monument.
Deja scaparam de frigiderul vechi. Sotul il pusese pe Craiglist sa il dam pe gratis (cei care ne fac delivery la frigider ni-l luau pe cel vechi pentru un penny, dar zisesem eu ca mai bine sa ajutam pe cineva) si deja a gasit un doritor, fratele unuui coleg caruia tocmai i s-a stricat frigiderul.
Edit: si noi am fost la Jason's Deli si am mancat pe saturate salatele lor organice.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciuf, l-as trimite si eu pe David la scoala in Romania...zau...macar pentru clasele 1-4!!!
Daca vrei costum de karate, am eu unul de la David (5-6 ani) (el nu mai face karate) dar stii cum sunt costumele la karate...merg si mai scurte in picioare. E foarte misto!!! Da-mi adresa pe PM si il trimit...doar centura tre sa faci rost, ca DAvid vrea sa o pastreze pe a lui (are si el ceva realizari pe ea) (sa il caut first...sa nu mai laud ca il am degeaba!!!)

Josefine, ce ati mancat la rest mexican? Mie imi plac taco's...
Dar nimic nu e mai bun ca Falafel!!!!!

Miere, cum e vremea la voi? La noi ploua in delir!!!! Cica toata sapt e asa!!!! Am vazut niste toalete misto de botez...cred ca sapt viitoare fac shopping cat Radu e in cruise (cu jobu, nu de placere...sau ma rog...o sa aiba si placere!!! sunt ofticata de mor ca nu pot merge si eu...de' copil la gradi in plina testare)

Blaze ne face sa ne gandim serios daca ne trebuie bebe2...sa pun mai tarziu niste filme cu el, cum facea azi prin curte pedepsit fiind ca a facut rele prin casa: inafara de no1/no2 (ploua afara si nu cred ca iese din cusca nici sa isi faca nevoile, iar cand il bagam in casa, prinde sansa vietii!!!) a luat un sul de hartie igienica si l-a facut bucati prin toata casa (am mai povestit asta??), mi-a furat lenejerie din cosu de rufe murdare si mi-a rupt-o, a desirat covorul, a tras fata de la masa cu farfuria de ciorba a lui DAvid pe ea...si tot asa...acum iar e pe afara mofturos!!!

Ah...si Blaze bea si el apa din...piscina...si are 2 castroane cu apa afara...si chiar sa ii fie sub nas, prefera piscina!!!!!!

varsta

Mergi la inceput

ciuf il am
asta e:
http://good-times.webshots.com/photo/2334704880087737923gwdRQj (nu stiu cat de bine se vede)

varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ciuf era mai scump.. acum noi nu avem prea multa experienta cu companiile ca nu am zburat decat cand am venit aici, dar pe parcurs vedem noi care e mai ok per total..
Sanziana si noi mai mancam la Sweet tomatoes si ne place!
am retinut si eu cu Jason's Deli..

apropo de apa din WC.. ieri si Andra a reusit performanta sa ridice capacul si sa-si bage putin manuta pe acolo.. noroc ca am fost pe faza si am intervenit la timp..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Ne-am luat cu monopoly si nu am mai ajuns la Jason's...o lasam pe maine...(Radu a dat faliment din prima)

Hai sa va amuz:
cainele care nu latra: http://good-times.webshots.com/video/3046905040087737923siraDd
Milogu: http://good-times.webshots.com/video/3060380560087737923PttGBc

Si oda bucuriei, varianta pianina noua buclucasa http://good-times.webshots.com/video/3006675500087737923XlNdab

varsta

Mergi la inceput

Sanzi, am mancat nu stiu ce specialitate a bucatarului - adica steak cu fasole batuta, de-a lor, cu orez si legume. Foarte buna.
De obicei, mancam quesedilla - asa se scrie?:-)

Fain cu catelul- pare tare activ si jucaus. Chiar, ce ati facut cu el cand ati plecat la ski? L-ati lasat la hotel? A fost OK?

Mergi la inceput