America (155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, cumva rest e :
sweet tomatoes???

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Ramona, cumva rest e :
sweet tomatoes???

varsta

Sinzi, jur ca n-am baut nimic - dar despre ce vorbesti?

Carmen

Mergi la inceput

ai spus ca ai fost la un rest cu salad bar...si noi avem unul aici care seamana cu ce ai spus tu:
http://www.sweettomatoes.com/default.asp
si ma gandeam ca e acelasi

varsta

Mergi la inceput

Ah, m-am dumirit! Auzisem despre ei, n-am ajuns ca inca n-au o locatie suficient de aproape pentru mine (new driver here!).
Cum functioneaza, ca nu m-am dumirit de pe site? Au si salad bar obisnuit, sau trebuie sa comanzi tu? Mie-mi place sa o fac singura.
Asta e http://jasonsdeli.com/location - vad ca este in Pembroke Pines, asta cred ca-i destul de aproape de tine, nu?
Dac-ai zis de sweet tomatoes eu m-am gindit la gradina ta. Sa ne pui poze cu rosiile alea, ca si asa-s geloasa...
Edit sa zic ca acolo Jr. salad bar e si mai ieftin, doar $3.29. Pentru adulti e tot $6.99. Avind in vedere faptul ca multe sint organice si totul e proaspat si gustos, mi se pare un deal foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nu mi-ati spus fetele mele dragi, v-a iesit loboda?
A

Mergi la inceput

Andrada, a mea n-a iesit ca-i pusa recent. Pina acum m-am tot caznit cu pamintul, ca-i al naibii de cleios. Am incercat un tratament recomandat de bunicul si vad ca la clei nu ajuta foarte mult. Chiar e mai rau pamintul decit anul trecut, pe cind mi-am dat seama ca tratamentele mele nu functioneaza foarte bine a venit vremea plantatului si l-am lasat asa. Sa vedem ce-o fi!

Ciuf, ma gindeam ca Ana vine de la gradi mai bine decit o trimit eu de acasa (de exemplu e mai rau decit americanii, zice "all the right things" gen excuse me, thank you si please de ne simtim rusinati cu totii ca sintem prost crescuti ). Poate ca gasesti alta gradi, daca aici sint probleme de disciplina.

Mergi la inceput

Mai la mine a rasarit dar doar cateva fire...tot astept sa rasara toate:)) Mi-e deja o pofta..le-as culege de pe acum!!!!

Ramona, in seara asta acolo mancam...e cam la 20 de min de noi!!! hihi
Rest de care spun eu, este bufet...au si salate facute si poti sa iti faci si tu ce vrei (au si bufet de paste, fainoase - paine facuta de ei, pizza, muffins) bufet de supe, care sunt super misto, si preferata lui David: inghetata din low fat youghurt...
Noi mancam des acolo!!!!

varsta

Mergi la inceput

Miere, ce tip de carucior ai??? Faci de obicei jogging?si sper ca nu ai high-chair inca

varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

armindad, eu mi-a echivalat cu ece.org. sotul, asemenea.
mey, eu am uitat complet de loboda, dar la noi e inca posibil sa mai ninga, cand trebuie plantata?

philip
29weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sanzi am un Saftey 1st cu trei roti ( e un travel system care are carut si car seat). Nu este pt jogging, chair scrie in instructiuni ca nu tb folosit la jogging. Pe asta il tin in masina pt cand ies in deplasari la magazin sau la scoala. Si mai am un chicco trevi, cu spatar complet rabatabil pe care il iau cand ma plimb prin cartier.

High chair...te referi la scaunelul pt mancat (de la 4=5 luni incolo)?
Avem si din acela, avem, avem.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput