America (155)
Raspunsuri - Pagina 14
josefine spune:
A aplicat cineva sa isi remove the conditions of residence? Adica, sa isi reinnoiasca GC temporar.
Cat a durat procesul? E mai bine sa aplici la inceputul celor 90 de zile, nu?
Ati adus dovezi? Ati avut interviu? Ca am citit ca e la discretia ofiterului care citeste aplicatia si daca e multumit de dovezi, nu mai e interviu.
Sotul trebuie sa aplice cam in vreo 2 luni sa isi reinnoiasca GC-ul. E mai complicat la noi, ca daca ne mutam de aici, pica exact in perioada in care trebuie sa facem si aplicatia. Daca o facem cu 90 de zile inainte, vom pune adresa de aici - si nu prea vreau, daca ne mutam in alt stat, probabil NY/NJ va fi mai complicat sa schimbam adresa, cred. In fine, asta decidem pe parcurs.
Pumba, multumim de urari! Nici nu stiu cand au trecut asa repede doi ani.
pumba spune:
pantero- eu as fi ales clar Japonia, multe de vazut /vizitat,o alta cultura ,mancarea buna si mai ales cola.
josefine- nu pot sa te ajut,dar bafta cu GC temporar.
miha- e totala fata, nu se rusineaza deloc,te vede ca filmezi si ea face, ce stie, bravo ei.
sanzi- o singura data pe saptamana facem pian. deci la voi e cam dublu
blackpanterro spune:
Pumba si mie imi place Japonia, COLA se da si in Hawaii, e singurul stat din US unde se da pt ca e un stat foarte scump.Sa vedem cum va fi.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
corinadana spune:
Sanziana nu baga toate scolile publice in aceeasi oala. Depinde de district, de teacher si de copil. Si sa stii ca am vazut si absolventi de scoli particulare prosti ca nuca...
Avem prieteni in Las Vegas care si au pus copila in prima scoala ce au vazut o cu ochii si fata a terminat prima in generatie acea midlle school cu diploma (pe vremea aceea) de la George Bush. Dar fata a vrut sa invete.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Mihutza, e scumpa rau de tot mica ta. Are niste miscari in ea ... si ce imi place la ea ca are simtul muzicii, are ritm.
Blackpanterro, tinem pumnii. Zilele trecute am fost cadorisita cu o colega in birou din Guam. M-a "terorizat" cu imagini din tara ei, ce flori au, cat e de calda apa, cum arata casa ei, cand mergea in jungla sa culeaga fructe...
Mai revin eu cand imi revin . Sunt cam ametita.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
philip spune:
josefine, cu intarziere, happy anniversary!
arminad, eu le-am trimis diploma si foaia matricola in original si o traducere in engleza pe care am facut-o eu. bafta.
sanzi, si eu am emotii cu scoala, v-am mai zis ca eu nu vreau la cea de cartier, deocamdata e singura de la care am primit paperwork, asa ca pe 22 aprilie merg sa-l inscriu :( apoi mai astept raspuns de la loteria de la charter school si pe 1 mai ma duc la scoala de care m-am atasat eu :) cica sa fiu acolo la prima ora, am primit recomandari de la o mamica, ea s-a postat in parcare la 4-5 dimineata, ca-i first come, first serve. no, 'om vedea.
philip
29weeksbabyboy
mommyandreea
ciuf spune:
Philip, si noi l-am inscris pe Luca tot la un charter school. Partea nasoala este ca primesc aplicatii in prostie si ei au numai cateva locuri. Acum ce-i drept aplicatiile sunt de la parinti din toate districtele, insa noi, care apartinem de districtul repsectiv, avem prioritate.
Chiar acum am trimis un e-mail sa aflu statutul copilului, ce numar are pe lista de asteptare si daca avem vreo sansa sa prindem anul asta K. Daca nu ... mergem la cea de cartier ca ne-am trezit cam tarziu sa cautam scoli , s-a inchis sesiunea aceea cand puteai sa alegi alta scoala din district.
Ce nu imi place la charterul asta e ca programul de K este numai de trei ore pe zi. Nu fac nici o branza. Sa nu zic ca ma incurca teribil cu ce am eu de facut. Acum astept sa vedem ce optiuni avem. Daca refuzam K la charter school ni-l pot inscrie in clasa I la ei? Sau trebuie sa asteptam pana cand se va inscrie Eva la scoala si automat Luca, ca sibling, va putea intra si el, ceea ce inseamna prin clasa a treia.
Astia si-au pus copiii pe lista de cand au iesit din spital. Nu am crezut asta pana cand nu am vorbit cu alte mamici .
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
blackpanterro spune:
Ciuf, nici Guam nu mi-ar displace :).
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
adriana_m spune:
Hilde multam' mult ca te gandesti la noi. Esti foarte draguta. Dar sotul nu e mecanic, este mechanical engeneer si lucreaza in ProE. Deci nu aveam cum sa aplicam la job-ul ala ca nu stie sa faca nimic din ce vroiau aia. Se pare ca la noi e mai greu si din cauza ca avem viza asta H1 si vad ca se cam feresc angajatorii sa te ia. Of Iar somaj nu ne incadram tot din cauza vizei asteia. Luam doar daca era dat afara pe o perioada bine stabilita. Dar asa, ca l-au dat cu totul afara nu se mai pune problema din pacate. Multumesc mult de tot pt eforturile tale.
As mai avea o intrebare pt cine a mai facut pasaport la copil in Romania. Daca eu merg sa-i fac alt pasaport copilului si sotul este aici, am nevoie de procura din partea lui cum ca este de acord sa-i fac pasaport copilului? Si unde se face asta?
Adriana 11+ si Robert Cristian (08.26.2004)
sinzi_ana spune:
Adriana, hai in Florida!!! Eu as opta pt Japonia oricum!!!!
Corinadana, nu pun toate scolile in aceiasi oala...doamne fereste...am spus ca nu stiu ce va fi...astept cu interes...probabil ca daca ma gandeam ca toate sunt proaste nici nu acceptam sa incerc si o scoala publica...Dar sper ca va fi bine, ca va avea noroc si va nimeri la o invatatoare buna si draga!!!! Am hotarat sa incercam sa vedem ce o fi...
Emotiile mele sunt mari pentru ca (si nu o spun ca pe o lauda) David e destul de avansat...lucreaza din manuale de clasa 2-a (si reading, si math si comprehension , doar cu scrisul e la nivelul de K cred)acum ca e in K, si sper din tot sufletul sa fie stimulat si in clasa 1, si sa nu simta ca repeta o clasa...
Philip si Ciuf, si noi am optat pentru un Charter din cartier, am fost acceptati anul trecut insa in K (dar am refuzat pentru ca am vrut sa prinda cat mai mult montessori) si anul asta am optat din nou pentru clasa 1, si a fost trecut pe lista de asteptare cu nr 25...nu stiu cat de bun/rau o fi numarul asta...Astept si voi vedea...
Apoi, vrem sa aplicam la alte 2 scoli (nu charter) de care nu apartinem, dar sunt tot foarte aproape, si sunt mai bune decat asta din cartier (doar pentru ca asta are 8% gifted si celelalte au 14% gifted in rest toate sunt A+ school, notate cu 10 si cu review bune) dar o putem face abia dupa luna mai, si doar daca le mai raman locuri in clasa 1...si va fi tot loterie...
Ce ma deranjeaza pe mine cel mai tare, este ca schimba colegii si invatatoarea in fiecare an...nu mi se pare potrivit pentru un copil si nici corect pentru invatatoare, care abia ce apuca sa ii cunoasca intr-un an si sa poata adopta o metoda de abordare a fiecarui copil in parte, ca trebuie sa se desparta de ei...
PS...
Am primit un bilet azi in geamul masinii in fata casei de la un vecin-il banuim pe el...ca altcinvea nu are cine (care are 2 caini) cica din partea lui Blaze "i am a indoor dog, please don't let me outside in this rainy day..."
Cat noi nu suntem acasa, il lasam in curte unde are cusca lui (in care nu ploua) si e o cusca mare cu jucarii si perna de dormit, are mancare si apa...Si da..ploua, dar nu il tin in ploaie...
Ce m-am enervat...
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze