Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Despre "scoruri" am intrebat si eu. Am rugat-o pe PISIK sa-mi trimita PM pentru ca ea a nascut la Giulesti natural cu epidurala.

Personal optez pentru DUPA (scuzata sa-mi fie expresia dar numai la curve se dau banii inainte ). La nasterea naturala, cred ca la moasa se da in timpul travaliului.
De restul se ocupa taticii dupa.

Sper ca n-am scandalizat pe nimeni dar a da banii inainte in sensul de "ma simt asigurata", simt ca v-a avea mai multa grija de mine daca recompensez medicul inainte suna a neincredere mare in medic. E ca si cum ar putea sa te lase balta oricand. Refuz sa gandesc asa! pe de alta parte sunt si medici care nu accepta inainte (chiar daca nu va vine sa credeti exista si astfel de medici!)
Pe de alta parte, a oferi DUPA suna a recunostinta, a da INAINTE suna a mita, conditionare ...

E doar opinia mea si stiu ca nu toata lumea o impartaseste.

37+ Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADA1974
Ayla, super site-ul, ma abonez si eu la tine pt stiker, ca eu nu prea stiu cum sa fac. Muuuulti si pentru idee.

Si noi pupam. Deocamdata am facut la care sunt in lista, cand mai apare unul il adaugam. Deocamdata ma bag la paginuta de la piczo, ca nu am reusit ieri, am adormit aseara inaintea lui Clau, si la 12 noaptea eram fresh, asta da viata.

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
a luat 170 gr saptamana trecuta

Mie mi se pare ok 170 g intr-o saptamana, noi am luat 200 intr-o saptamana, si dr a zis ca e ok.
Pofta buna la pisika mica! Ai idee cat papa la o masa?

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

buna seara mamici1, frumoasa zi pentru plimbare....cred ca ati profitat din plin, mai ales mamicile cu bebei, nu?
Plici, Maria, Pisik, Niko ( grasunel l-am vazut).
...........
Noi nu stim nimic nimic de MAYA...nicio fata nu a tinut legatura cu ea?...fetele din Arad...sau din zona..nimic nu stiti de ea?...cum putem afla?
...........
Fetele care ati nascut cu cezariana, cate persoane sunt in sala de operatie?
Eu am pregatit pentru: ginecolog (cel care face si operatia), anestezist, moasa, asistent medical si neonatolog.
Sunt mai multe moase sau asistente..asta nu stiu...daca ma puteti lamuri....
Maine la 8.05 ma internez...inaintea mea este o cezariana cu un prematur, apoi eu....sper sa nu am emotii mari si sa avem pe Dumnezeu aproape...si pana in ora 12 sa fim gata.

39+2

Florinela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna dimineata!!!
Azi am schibat semnatura

5+

Mariana

Felicitari iubita! Si mult inainte!!

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

BUNA!
va rog mult, dati-mi si mie PM cu "cotizatiile" pentru nastere prin cezariana; stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai stiu cand
n-am avut inspiratia sa salvez si cum se apropie momentul... habar n-am cum tb sa procedam: de regula se intreaba doctorul? inainte sau dupa? nu ma vad stand in fundu' gol in sala de operatie si cu plicurile in mana offffffff, ce momente penibile!!!!

Dorana 37+

eu am vb. cu doaman doctor, in sala de operatii nu intri nici cu tel, nici cu camasa de la tine...totul este de la ei steril, deci cu atat mai putin cu bani care sunt "cei mai plini de microbi"....mie mi-a zis ca dupa operatie, sunt cazuri in care poti da anestezistului inainte..caci vei avea in prealabil o discutie cu el.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

inainte... dupa... pt mine tot aia este
e adevarat ca nu merg la garda, cand o fi sa fie, sa nasc cu cine s-o nimeri, dar... totul mi se pare jenant
si mai auzi si tot felul de povesti, vezi tot felul de stiri urate si iti zici ca tb sa faci totul sa eviti asa ceva...
am dat un mesaj la clublul scutecelor, mamicilor de ian+febr; sper sa-mi raspunda cineva...

Dorana 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Mi-e ingrozitor de dor de el, ma simt pierduta. Iar el oscileaza intre dorinta sa-si revina, si dorinta sa se termina odata, intre curajul de-a lupta pt ca ne iubeste, si oboseala. Explicatia este ca e sub influenta medicamentelor, si e normal aceste stari, plus ca nu e bolnav cu somacul sau mai stiu eu ce. Fiind totul la cap, e de inteles.
Rezumatul? Azi mi-a spus ca nu se mai simte acelasi om, ca nu va mai fi acelasi, si pt mine va fi dureros ca nu mai este el.
I-am raspuns ca in acest caz il voi cunoste si voi iubi noua persoana care a devenit.
Ma simt singura, si ma doare. Nu prea e mult de povestit, si imi vine sa plang.

_
You grew in my heart

ayla, tinem pumnii sa fie bine! Incearca sa te tii de optimism cu dintii, nu ai voie sa cazi in depresie!! Si lasa paginile web, tu trebuie sa te odihnesti!!!

Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 12
Toulouse, la ville rose

Multumesc mult!
O sa fie bine, tineti-i pumnii pt maine dimineata, face RMN si in functie de rezultat o sa vedem cat de curand pleaca din spital. Curand sper.

Paginile web nu ma tin ocupata, stau in pat la laptop si fac si eu cate ceva. Nu va faceti griji, imi place ce fac, si imi place sa fac ceva si pt voi. V-am simtit de atatea ori alaturi de mine, si m-ati ajutat atat de mult, incat simt nevoia sa fac si eu ceva pt voi.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79
...........
Fetele care ati nascut cu cezariana, cate persoane sunt in sala de operatie?
Eu am pregatit pentru: ginecolog (cel care face si operatia), anestezist, moasa, asistent medical si neonatolog.
Sunt mai multe moase sau asistente..asta nu stiu...daca ma puteti lamuri....

39+2

Florinela

florinela,
tinem maine pumnii!!!!!

cat ai preg pt echipa?
si unde nasti?

Dorana 37+

Mergi la inceput

Eu nasc la Polizu....si am intrebat la "scutece de septembrie 2008"...acolo am gasit mamici care au nascut la Polizu, chiar cu medicul meu..le-am trimis PM si mi s-a raspuns, au fost foarte dragute. Numai ca niciuna din ele nu nascusera cu cezariana , dar orientativ m-au lamurit.

Florinela

Mergi la inceput