Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)
Raspunsuri - Pagina 10
florinela79 spune:
Poate fetele care se ocupa de listuta de inceput, si bineintele daca si restul sunt de acord, sa completeze spitalul si medicul la care nastem...asa putem fi de folos mamicilor care vin din urma si nu numai, chiar si celor din odiseea noastra (asa am vazut la mamicile de septembrie 2008, la care am apelat).
Florinela
Floric spune:
Seara buna. Din cate am reusit sa citescpot spune FELICITARI mama moasa (Simina). Se pare ca ti-au facut mareeeeeee pofta ghioceii. Sa iti fie de bine si de lunga durata (cam 9 luni).
Eu revin inca la ghiocei cu ultimele probleme ALAPTATUL. Desi am vazut ca s=a mai discutat despre aceasta problema, nu imi dau seama daca laptele este bun, calitativ. Ori mi se pare ori asa este...adica nu se satura. Ba suge 20 min si doarme 4 ore, ba suge 30 min nonstop si nu doarme si e scancit. Tot zic ca nu ia in greutate.
Dupa vizita la pediatru am ramas tare dezamagita in conditiile incare din maternitate am iesit cu 2.440 gr (marti) iar vineri pe cantarul medicului pediatru avea 2455 gr, inn conditiile incare el chiar a supt 3 zile destul de bine. De ce nu a luat mai mult in greutate nu pot sa imi dau seama. Sa fie doar o diferenta de cantar???? Merg din nou vinerea viitoare la medic. Refuz total ideea laptelui praf. Si nu stiu ce sa mai mananc sa am lapte bun.
Sunt tare debusolata. Caut acum pe net sa vad ce e de facut.
Cu somnul...am cam ramas in urma. De aici si lipsa mea de pe forum.
Va pup si va doresc numai bine, bebei sanantosi si fericiti la sanul mamei.
Cum fac sa atasez poze cu micutul Rares?
Mami de Rares
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 ayla,e super ideea ta cu site-ul,te admir ca inca mai ai energia si cheful de asa ceva...eu una as dormi non-stop...iar pentru intrebarea ta,eu consider ca trebuie sa fie si Alma pe pagina ghioceilor,numai ca tu decizi daca o vei pune ori nu,eu cred ca ar trebui sa fie .noi vom pune imediat pozele cu Strumful pe picassa... PS:aseara a dormit de la ora 1 pana dimineata la 6 fara sa se intoarca...f bun ceiutul,il linisteste imediat. pun poze si apoi iesim l plimbare ca avem carucior ...si e un soaree afaraaaa![]() Nikoleta 20 mamica de Mario Andrei A sosit minunea din viata noastra!!!![]() Site BB http://mario-andrei.go.ro/ |
Niko, asa te iubesc eu pe tine, ca dupa ce ai aparut in gasca nu am mai fost eu mezina familiei.

Daca ai stii cat dorm eu, ma simt o norocoasa. Luana a mea papa si doarme, mai obisesc cu fuga asta la spital, uneori la birou sa semnez ce mai e nevoie, sau la contabila. Nu de lipsa somnului ma plang, am o oboseala psihica incontinuu.
Noi inca papam la 3 ore, cel putin pana ajungem la 2,5 kg. Apoi incercam s-o las in ritmul ei, sa vad daca cere.
Cand ajung si la partea cu poze o sa va cer voie sa pot lua o poza sa o decorez pt site-ul nostru, ok?
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God,
please take care of my soul mate
georgiana310 spune:
Sunt inca aici, tot 2in1 - asta daca a intrebat cineva de mine...![]()
Mai am doua zile si ma mut, in sfatsit!!!
Pupici noii mamici si felicitari, Mihaela!
36+
Brisees
gia
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Ayla, ma rog la Doamne-Doamne sa iti pastrezi optimismul si sa arunce cateva raze de soare si pe strada ta! ![]() Am numarat care au ramas si mai suntem doar 85, asa ca mie una mi-au crescut si mai tare emotiile! Daca mai are cineva rabdare sa numere si am gresit, sa ma trageti de urechi sa modific! si o dupa-masa cat mai placuta! |
Eu abia astept sa fiti mamici sa am mai multe subiecte de discutie cu voi. Deocamdata doar daca sunt intrebata in ce priveste sarcina, evetula nasterea ma bag in discutie.
Multumesc
pt gandurile bune.
Maine te rugam sa ne fi aproape, daca consimti.

_
You grew in my heart
God,
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Floric Seara buna. Din cate am reusit sa citescpot spune FELICITARI mama moasa (Simina). Se pare ca ti-au facut mareeeeeee pofta ghioceii. Sa iti fie de bine si de lunga durata (cam 9 luni). Eu revin inca la ghiocei cu ultimele probleme ALAPTATUL. Desi am vazut ca s=a mai discutat despre aceasta problema, nu imi dau seama daca laptele este bun, calitativ. Ori mi se pare ori asa este...adica nu se satura. Ba suge 20 min si doarme 4 ore, ba suge 30 min nonstop si nu doarme si e scancit. Tot zic ca nu ia in greutate. Dupa vizita la pediatru am ramas tare dezamagita in conditiile incare din maternitate am iesit cu 2.440 gr (marti) iar vineri pe cantarul medicului pediatru avea 2455 gr, inn conditiile incare el chiar a supt 3 zile destul de bine. De ce nu a luat mai mult in greutate nu pot sa imi dau seama. Sa fie doar o diferenta de cantar???? Merg din nou vinerea viitoare la medic. Refuz total ideea laptelui praf. Si nu stiu ce sa mai mananc sa am lapte bun. Sunt tare debusolata. Caut acum pe net sa vad ce e de facut. Cu somnul...am cam ramas in urma. De aici si lipsa mea de pe forum. Va pup si va doresc numai bine, bebei sanantosi si fericiti la sanul mamei. Cum fac sa atasez poze cu micutul Rares? Mami de Rares |

poze pui pe picasa
baiatu
5+Mariana
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame numai frumuseti de ghiocei avem, peste cativa ani o sa participe toti cu succes la Miss si Mister ![]() |
He he, pune-ti voi la ingrasat, ca pt Miss trebuie gajici cu cracii lungi si slabe.
Stim noi ce stim.Anamariame, eu am observat ca marea parte de mamici sunt brunete.

_
You grew in my heart
God,
Ayla21 spune:
Eseea, te rog da-ne numele baietelului.
_
You grew in my heart