Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

fetele singurele de pe aici
am venit si noi de a plimbarica...gata k incepe sa fuga soarele...acum stam cumintei(nu prea cumintei...) in patut k lui mami ii e foame rau de tot...ati vazut pozcile cu grasunul meu?

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

5+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Novus chiar este fotogenica printesa ta, ce greutate are acum?

Tu cum esti?

35+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Asa e, au plecat sa se plimbe, si sa bronzeze bb-ii
Da o sa ies si eu intr-o ora cand imi vine soata.Cum stai cu simtomele?

35+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Innafara faptului ca nu am mai mancat nimik dulce de 2 sapt si ca ma trezesc mai devreme decat eram obisnuita , nu am nimik nimik

5+

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bun gasit!Am de facut atatea felicitari ca nici nu le mai stiu pe toate:Inapreda si Shasa, cu intarziere, sa aveti un sfarsit de sarcina cat mai usor si niste bebei frumosi, sanatosi si mancaciosi! Ayla, ma rog la Doamne-Doamne sa iti pastrezi optimismul si sa arunce cateva raze de soare si pe strada ta! Silvia, felicitari pentru bebe si scuze pentru intarzierea cu care te-am trecut pe listuta! Am numarat care au ramas si mai suntem doar 85, asa ca mie una mi-au crescut si mai tare emotiile! Daca mai are cineva rabdare sa numere si am gresit, sa ma trageti de urechi sa modific! si o dupa-masa cat mai placuta!Ana-Maria 34+AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

fetele singurele de pe aici
am venit si noi de a plimbarica...gata k incepe sa fuga soarele...acum stam cumintei(nu prea cumintei...) in patut k lui mami ii e foame rau de tot...ati vazut pozcile cu grasunul meu?

Nico vazut bb Mario e taaare strengar, ce draguta e poza de la baita

35+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Niko, bine ca mi-ai amintit de poze! Am vazut si minunea ta de baietel (adorabil si cand rade si cand plange, cu ochii asa expresivi si negri!) si minunea lui Pisik de fetita (asa gingasa si delicata, cum sta ea la tati in palma!)Si am vazut si mogaldeata lui Adirys, Doamne, numai frumuseti de ghiocei avem, peste cativa ani o sa participe toti cu succes la Miss si Mister Ana-Maria 34+AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

va multumim de complimente...
cred k ma bag putin la ca si bb face acelasi lucru...
va si revenim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

va dau si eu ceva vesti despre noi..copiez de la alt subiect

"....bb "mare" a mea a reactionat destul de bine ..pana acum Dupa ce 3 zile a plans f mult de dorul meu ( eu nici nu mi-am luat ramas bun de la ea cand am plecat de acasa- convinsa ca ma duc doar la control si ma intorc- ea dormea , nu a dormit deloc la pranz zilele alea, joi seara a plans o ora jumate la culcare pana a adormit-o sotul numai in brate )..vineri cand am venit acasa am intrat eu prima in casa cu ceva bagaje, parca era socata ca ma vede, pana s-a dezmeticit :(...apoi a sarit in brate la mine si acolo a rams tota ziua , si daca ma duceam la wc intreba de mine.. Sotul a intrat peste un min cu bb, i-am dat si jucaria de la el...la inceput nu prea l-a bagat in seama, apoi da...incerca sa-l ia de manuta, bb in sus, bb in jos.. E si putin geloasa, cand suge bb vrea si ea ba sa bea apa, ba sa pape, ba sa ma ia de mana de pe canapea sa ma ridic, azi i-a bagat un degetel un pic in gurita :( Dar per ansamblu se comporta bine

asta noapte insa a plans bb vreun sfert de ora de cred ca am disperat vecinii ( io cred ca deja il doare burtica uneori ), si din pacate s-a trezit si ea ( desi dormea cu tati in celallt dormitor)...si atunci sa vezi PLANSETE...ea acolo ca vroia sa o adorm io, bb in celallt dormitor, era ca la nebuni, eu cu tati faceam schimb cand la unul cand la altul offfffffff) E putin greu sa stiti!! In prima noapte bb s-a trezit din ora in ora, asta noapte a fost ceva mai bine dar pe la 2 a plans de am innebunit, azi a fost chiar mai bine..sa vedem la noapte...se cam chinuie sa prinda si sanul, inca nu si-a format destul de bine reflexul, eu am lapte de-s sanii prea plini si tre sa bag pompa inainte sa-i dau lui ca nu vina jet prea puternic si sa poata prinde........ma rog probleme de inceput , speram sa se rezolve in catva timp si sa nu aiba colici!!

am scris cam alandala si repede, mai revin io....."

va doresc numai bine, felicitari noilor mamici, bafta la urmatoarele!

Mami de fetita si de baietel 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

BUNA!
va rog mult, dati-mi si mie PM cu "cotizatiile" pentru nastere prin cezariana; stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai stiu cand
n-am avut inspiratia sa salvez si cum se apropie momentul... habar n-am cum tb sa procedam: de regula se intreaba doctorul? inainte sau dupa? nu ma vad stand in fundu' gol in sala de operatie si cu plicurile in mana offffffff, ce momente penibile!!!!

Dorana 37+

Mergi la inceput