Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Neata fetele

Urez si eu La multi ani cu intarziere pt. Inapreda si Sasha(super inspirat cadoul de la baietii tai)

Felicitari Mihaelei pentru bb Calin!
Eseea bun venit acasa,asteptam pozeeeee!!Ce face bb?

Fetele care ati pus poze pe album super fotomodele iar de bb-i ce sa mai zic copii fidele ai parintilor

Noi azi suntem singurele,lu tati i-am dat liber la fotbal si bing pong.
Ieri am bucatarit am facut spanac si placinta asa ca azi va fi zi de leneveala.

35+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Ayla super blogul, multumim esti o comoara

35+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O duminica frumoasa tuturor!
proaspetele mamici si ghiocei.
la multi ani !cu intarziere aniversatelor si bebei sanatosi si norocosi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Nikoleta, spune-mi si mie secretul cresterii in greutate a baietelului tau, ca noi ne luptam tare cu luatul in greutate, abia ave, 2640 gr, a luat 170 gr saptamana trecuta, iar in primele 2 nimic. Tu il alaptezi la san exclusiv?

[/url]

eu il alaptez la san,nu ii dau formula,iar intre mese,ii dau ceiut de chimen cu anason si tei...cat bea el...mesele nu sunt dupa program,ci la cerere...in rest...nu stiu...o avea pisicutza grija de silueta

Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!

Site BB http://mario-andrei.go.ro/

Mergi la inceput

simina,felicitari pentru cifra de la semnatura...asteptam sa ajungi la 40,ok?

ayla,e super ideea ta cu site-ul,te admir ca inca mai ai energia si cheful de asa ceva...eu una as dormi non-stop...iar pentru intrebarea ta,eu consider ca trebuie sa fie si Alma pe pagina ghioceilor,numai ca tu decizi daca o vei pune ori nu,eu cred ca ar trebui sa fie.

noi vom pune imediat pozele cu Strumful pe picassa...
PS:aseara a dormit de la ora 1 pana dimineata la 6 fara sa se intoarca...f bun ceiutul,il linisteste imediat.
pun poze si apoi iesim l plimbare ca avem carucior...si e un soaree afaraaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele vreau si eu niste site-uri cu hainute de gravidute mai haioase.Mi-a ramas gandul la bluza lui Maria_k aia cu "cucu" si vrea sa ma rasfat si eu....Am cautat eu pe gugu da sunt numai bluze normale da marimi mari..eu vreau cu desene pe ele!!....inca nu am burta de aratat , da si ce daca, vreau macar sa le vad!!!

5+

Mariana

Mergi la inceput

pentru cine vrea sa vada falcutele lui Mario...am pus pozici pe picassa...
va pupam si am plecat la plimbare...acum chiar am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Denisamada, cum se cheama in termeni medicali ''semnele de mama'' ?
Bebelina are de la nastere 2 mai mici pe spate , sunt ca niste pete maro ,plane dar ami are si pe ceafa sub par un semn mai mare cam cat o palma ; in spital mi-au zis ca or sa dispara de la sine dar parca m-as documenta un pic si sa merg cu ea si la un dermatolog

In afara de "semne din nastere" nu stiu sa aiba alta denumire "generica", denumirile "medicale' vin din natura acestor semne... dar pentru stabilirea acestei naturi e nevoie de un consult dermatologic.

Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus
Denisamada, cum se cheama in termeni medicali ''semnele de mama'' ?
Bebelina are de la nastere 2 mai mici pe spate , sunt ca niste pete maro ,plane dar ami are si pe ceafa sub par un semn mai mare cam cat o palma ; in spital mi-au zis ca or sa dispara de la sine dar parca m-as documenta un pic si sa merg cu ea si la un dermatolog

In afara de "semne din nastere" nu stiu sa aiba alta denumire "generica", denumirile "medicale' vin din natura acestor semne... dar pentru stabilirea acestei naturi e nevoie de un consult dermatologic.

Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani

Din ce am mai citit pare a fi nev congenital gigant maine o sa merg la un dermatolog pt control

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

ce mai faceti fetelor???

am intrat si eu sa felicit proaspetele mamici si sa le urez nastere usoara celor ce urmeaza!

noi suntem bine.....din ce in ce mai nerabdatori sa il cunoastem pe bebe..am fost la echo 4D de trim. 3 si totul era perfect, bebe avea 2002 gr. si circulara de cordon simpla..dar cum fac cezariana, nu ma ingrijoreaza acest aspect

in rest totul este bine!
pupam mamicile si bebeii

34+ cuRares

Mergi la inceput