LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Raul sa cresti mare sanatos ,frumos esti,asa ca sa fii la punga gros

Cu scuzele de rigoare si implorand iertare urez La multi ani Lauramar si Claudi@!

Acum pe rand in ordinea strigarii:
Propun sa o penalizam pe Absoluta ca a pus numa' 2 poze,pai se poate mai Diana vrem si noi sa ne clatim ochii si tu mai mult ne amagesti.

Rein vazut baiat mare si frumos cu ochi de ciocolata si pitic papacios,fumosi ,sa-ti traiasca sa fie sanatosi!

Crina mio tapetarea peretilor s-a facut cu desene realizate de Maria cu ajutorul calculatorului,cum ea e obsedata de cai,ponei ,inorogi scuze unicorni asa le spune,am lasat-o sa le afiseze in sufragerie pana ce ne apucam de renovat

Multumesc tuturor pt complimente si atribute,da am familia pe care mi-am dorit-o si m-am luptat pt ea cu ghearele si cu dintii,nu regret nici o secunda.
Laura sanatate lui Edutzu sa se faca bine repejor si aceeasi urare o am si pt micuta Lainei

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am apasat si s-a dus mesajul inainte sa apuc sa-i zic Ioanei ca la noi usa si inima is mereu deschise si deobicei nu se vine invitatasa ca....stii ce ai de facut.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

La muuuuuulti ani Raul!

Rein vazut puiutii tai

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Ziceati ceva de poze cu Maya a Arissei ...dar io nu am vazut unde ...poate sunt chioara nu degeaba port ochelari

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

La multi ani pentru albinutele si bondareii din ultimele zile !
La multi ani pentru Robert mai ales!

La multi ani Elyanne!!!

La multi ani Timeea !

Noi suntem bine. Vreau sa va arat o chestie draguta facuta de mamica care ne cerea poze cu bebei la san: http://www.youtube.com/watch?v=FXgZ9EHBEH0

Maria creste si e o scumpa (exceptie fac zilele nu f numeroase cand e ea suparata pe ceva- de obicei ca lumea nu-i face pe plac si urla si e agitata). Cu bona e super, am lasat-o cu ea si sambata dimineata 2 ore si jumatate si am fost cu sotul la cumparaturi si la condus.... ce bine a fost.... Vom mai repeta experienta.

Vorbeste tot mai multe si ne uimeste cu tot felul de replici. Tot incerc sa o filmez dar nicodata nu-mi iese- dc pana atunci vorbea sau se juca intr-un anumit fel cand apar cu camera gata.

LAINA- cand Maria a facut otita acum vreo 2 luni, nici nu mai stiu exact am patit exact ca voi. Treceau dozele 3, 4, 5 de antibiotic si febra crestea in loc sa scada. Eram disperata, nu stiam ce e, la spital nu m-as fi dus... Pana la urma a fost ok si febra a scazut dar dupa aproape 3 zile de antibiotic. Eu eram invatata ca pana atunci scadea imediat ce incepeam (cand avea puroi in gat).

ANDRA- am vazut pozele voastre- f dragute. Frumoasa familie!

KITTY-am ratat pozele. Imi mai dai o data linkul te rog?

LAURA- imi pare rau ca s-a imbolnavit Edi dar poate-i trece pana la sf saptamanii.

REIN- f dragute pozele

Cam asta e tot. Capitolul asta l-am citit. Mai erau cateva pagini din precedentul pe care l-am ratat dar nu mai am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani Timeea si Ian! Sa cresteti mari si sanatosi!

Vazut poze de la aniversarea Timeei ... cam putinele dar frumoase!

Am mai vazut frumoasa familie a Andrei ... fara cuvinte! Am remarcat ca Edy are deja trasaturile cam de Ursu asa si ca Maria a ramas o finuta si o delicata si ca Andra ... tu trebuie sa mai faci inca 3 copii ca sa arati a femeie cu bartai familia ... acum ... parca esti la inceputul casniciei ...

La Multi Ani Raul! sa cresti mare si sanatos .. sa ramai voinicul mamei cel intelept!

O seara buna tuturor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si DPN 28.06.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna seara, dragele mele!

RaisaFudulu, Kitty,
N-am mai scris de mult, partial din comoditate (astept urecheala), partial datorita faptului ca am avut un an ciudat si greu si n-as fi putut evita intru si sa ma plang ca o baba.
Citesc forumul mereu. De cand au inceput aniversarile, ma apuca bocitul des, mai ales cand vad cate un mesaj ca al ddanei dedicat frumoasei Giulia.
LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI NOROC! tuturor micutilor care au implinit deja doi ani, incepand cu Alexandru Eduard de Ancris si pana la sarbatoritul de azi, blondinul Raul de Ane.
Maine implineste doi ani si Maya Despre ea: e o lungana, bine dezvoltata, are 90-91 cm si 14 kg. Nu am avut probleme de sanatate cu ea deloc, lucru de care sunt tare bucuroasa. Toata iarna a avut doar 24 de ore de febra de la un gat rosu, peste care am trecut lejer. Vorbeste stalcit, spre deliciul nostru, dar face progrese de la o zi la alta. Ieri am auzit la ea prima propozitie din 4 cuvinte: "Mami ade ughii moashe"(ma dadusem si eu cu oja dupa un secol). In rest, face traznai ca toti cei de varsta ei, e draguta si in fiecare zi descoperim noi dimensiuni ale iubirii pentru ea.
Nu am prea multe poze recente cu ea, pentru ca nu mai avem aparat, dar pun totusi cateva http://picasaweb.google.com/arissa.tl/Maya2009?authkey=Gv1sRgCMW0rYPmxKCvWg# si un filmulet http://www.youtube.com/watch?v=7mM_VRYcMjk
Vai, nici nu mai stiu sa pun linkuri cum trebuie.
Va pup si sper sa revin cat de curand.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

In primul rand, cu scuzele de rigoare, as vrea sa urez si eu La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, atat pitici cat si mamici. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si un gram de noroc.

Va multumesc pentru urari, dragute ca intotdeauna. Eu sunt - din nou - intr-o perioada nu foarte buna, si cu agitatia din ultimele zile, nici nu am mai apucat sa intru pe forum.

Duminica am tinut petrecerea pentru ziua lui Raul, restrans, in familie. Au fost doar nasii lui Raul, sora mamei si socrii (ai mei, fosti). Una peste alta a iesit bine. Aici sunt cateva poze.

Sper sa ma adun zilele astea si sa citesc si paginile restante din celalalt capitol

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani fericiti cu sanatate, Raul! Frumoase tortulete ai avut si frumoasa mamicuta mai ai! Sa o tii fericita mereu!!!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani MAYA de ARISSA!! bine ai mai revenit printre noi mami!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput