LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (113)
Raspunsuri - Pagina 8
elyanne spune:
La muuuuuuuuuuulti ani, Maya!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
rein spune:
La multi ani sanatosi, Maya!!
Doamne, Ane, ce seamana Raul cu tine! e bucatica rupta! frumoase torturi si probabil tare bune.
Copiii nostri nu seamana cu noi deloc pana acum. (chiar daca socrela insista ca seamana amandoi cu Bogdan-sotul)
carmenefr spune:
La multi ani Maya ! 
Anne super torturile, si sarbatoritul Raul, un dragut! Si cum se chinuiau ei,nasica Alma si Raul sa sufle in lumanare!![]()
Iar tu, mamica lui Raul, arati de milioane!Mai ales cu fusta scurta
Rein, aveti o familie frumoasa,chiar daca piticii nu prea seamana cu voi
(momentan)
Sanatate multa bolnaviorilor!
Laina spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI Raul, cu intarziere, iarta-ma!!
LA MULTI ANI Maya!!!
LAURA, sanatate multa pentru Edy si sot, sa puteti sarbatori asa cum se cuvine!
Multumesc mult de ganduri bune si incurajari!
Noi...tot cam asa. Tot febra, avem acum si injectii cu gentamicina la 12 ore....Asta dimineata la ora 6 avea 39.3, i-am pus juam de supozitor cu Novocalmin si am continuat cu schema de febra, si la 11 avea 37.3...Are oscilatii mari de temperatura, speram sa fie bine cu atat si sa nu trebuiasca sa apelam iar la ampicilina cu gentamicina, ca asta vara.
In mod ciudat, sunt destul de linistita, am incredere ca Bunul Dumnezeu stie ce face si de ce se intampla asta, si am incredere ca va fi bine, numai sa am rabdare. Mai greu este cand ma gandesc ca maine trebuie sa ma duc la munca..si o las asa...as fi vrut macar sa o las in convalescenta... Dar ne descurcam noi. Pup.
ralualexandrei spune:
La multi ani Maya,sa-ti dea Deu sanatate si bucurii!
Anne arati super iar Alex ce sa zic cretulin frumos care seamana cu mami leit,Alma e o frumusica si ea.
Arissa m-am amuzat si eu si copiii cu poezia Mayei ce frumos a spus-o ea insa complicata limba noroc cu tati ca ne-a tradus-o.
Gaby macar un plod sa semene si cu mine cu toate ca tare-i greu,Maria e capoasa si voluntara ca mine asa ca vad si eu pe pielea mea ce dificil caracter am![]()
In cel priveste pe Edy chiar ca-i ta-su intreg si la mutenie seamana cu el,ca jumatatea mea a vorbit pe la 3 ani ,bine Edy vorbeste dar tare putin,si la gesturi tandre e retinut,ieri a facut o exceptie ca juma de zi a stat calare pe mine pupandu-ma si zambindu-mi.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
carla_lia spune:
Pentru ca inca suntem trecute pe lista imi permit sa urez si eu tuturor albinutelor si bondarasilor La multi ani fericiti!
Sanatate bolnaviorilor si o primavara frumoasa tuturor!
Pentru ca Bianca a inceput cresa, pot sa ma apropii de calculator
si sa pot scrie doua vorbe,cine stie...poate ne mai cunoaste cineva.
Despre Bianca...Este o fetita normala, cu bune si rele si este universul meu. Vorbeste binisor, leaga cateva cuvinte, nu vrea sa spuna poezii, in continuare are "doar 1 an" si e "bebe mic". Este ff mamoasa, a papat tzatzi pana la 1 si 6 luni, iar ieri mi-a zis "nu veau chesa, la mami butica veau" adica ea nu merge la cresa, vrea la mami in burtica.
Cu ajutorul lui mos craciun (care i-a adus o olita frumoasa)din ianuarie am scapat complet de pampers . Este un copil ascultator, are perioade cand mananca ff bine si perioade cand bea toata ziua doar lapte. Este bine dezvoltata si cine o vede nu-i da mai putin de 3 ani. ( are 95cm si 12,5kg).
Imi cer scuze daca am batut campii p-aici, dar m-a apucat nostalgia si m-am gandit sa va spun si voua cateva cuvinte.
Va pup si sper sa revin curand!
RaisaFudulu spune:
La multi ani fericiti Maya!
...sa ai parte de multa noroc si sanatate......Arissa ei hai ca asa e mai bine
...ce mare s-a facut si ce frumusica este
Anne am admirat frumosu de Raul cu zulufi lui bloduti..oricum e copie fidela dupa tine...iar tu mami arati super

Laina sanatate multa 
Edy sper ca ti-a trecut si esti bine acu
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
rein spune:
Andra, nici Petru nu se omora cu tandreturile cand eram toata ziua impreuna. De cand ne vedem numai in w-end, moaaama ce dragoste pe el! Cand ma prinde sta la mine in brate cate o ora si ma iubesteee de ma unge la suflet. Nu ne mai trebuie altceva.
Dar sa vedeti cum ii tin pe amandoi, pe Calin pe un picior mufat la tzitzi si Petrisor pe piciorul celalalt si cu capul pe umarul meu. Eu bineinteles il pup numai pe el, Calin nu se prinde ca e disperat sa manance. Dragoste mare. Toate mamaile

Ada, ce faci? Hai, mai scrie doo randuri, chiar daca esti trista, noi te asteptam si te pupam oricum.
Lia, te asteptam sa ne scrii mereu de printesa ta.
laura_oana spune:
buna feteleee cochetele 
La Multi Ani, Maya! 
Carla_lia ...bine ai revenit, te asteptam mai des!
am vazut poze( torturi, poezii cate si mai cate) toate foarte frumoase.
Laina...sanatate multa Antoniei
.
despre noi...pai ce sa zic..
edy...nu mai are muci curgatori( acu ii tine doar pt el!
) ..respira bine.. tuseste foarte rar( mai rar decat inainte), de ieri nu a mai facut febra.
in schimb ne confruntam cu o alergie de zile mari ( cum se fac la el alergiile ..bubitele se transforma in basici in cateva ore!) pe picioare pana la genunghi, talpi, si pe mana stanga are 3! si se scarpina si se pupa pe bube unde ajunge, ma pune si pe mine si noaptea s ail pup si sa il scarpin.
mananca rau spre foarte rau sau nimic!
dar isi va reveni el.
plus ca are scaune foarteeee apoase.cate 2 pe zi!atat.
ajunge nu??!!
e foarte matzait din cauza ca nu se odihneste noptile ..mama lor de bube care il mananca si din cauza maselelor!
eu cu nervii in pioneze...ma razbun pe sot!![]()
acum scriu si rescriu meniul pt sambata si duminica!...tai si adaug pe lista aperitive...de la o zi la alta aleg alte 2 torturi!
nebunie mare ce sa mai zic!
stefimic....da ..la noi e petrecere dubla! si eu si edy!
asa ca eu de acum 2 ani si pana la sfarsitul vietii mele mi-am primit cadoul cel mai de pret! EDUARD !
un copil, e cel mai de pret cadou pt orice parinte...dar sa il primesti si de ziua ta e frumos..foarte frumos....ce mi-as putea dori mai mult ? decat sanatate sa il pot creste si sa ii pot oferi tot ce are nevoie!! nu va pot spune in cuvinte ceea ce simt eu in ziua de 22 MARTIE! 
inchei aici ca incep sa o iau pe carari...

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!