*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny dixtractie maxima ....cu mufy-pufy in preajma nici nu ma indoiesc ca nu va fi veselie si actiune

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

luny dixtractie maxima ....cu mufy-pufy in preajma nici nu ma indoiesc ca nu va fi veselie si actiune

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

OSAFIUZEN, OSAFIUZEN!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny ESTIZEN ESTIZEN ESTIZEN

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

ms luny pt sfat. acum am vita pe foc. spanac am din ala congelat si il fac cu unt si putin lapte. o sa pun si cartof si morcov. fiert si amestecat tot nu? abia astept sa vad cum iese!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani ,CRISTIAN-italianu
Gecko,sa stii ca am si paturi normale,fara paie !da ,mai ce buna e Gova si feta
Luny,sa aveti o zi minunatasi sa fi ZEN
Blanka,pupicei lui Eric!
Ioana,o finuta de-a mea care are 1 an si 5 luni,inca o are pe Pia,asa ii zice ea suzetei!cand ii e somnic o cere si doar asa adoarme.sincer,nu mi se pare o asa pare problema!
si eu ca si Luny,as fi fost fericita ca Sam sa tina suzeta in gura..dar dupa ce 2 luni de la nastere a fost dependent de ea,cam pe la 4 luni nu o mai vroia deloc.zilele astea am gasit una din suzetele lui si i-am dat-o sa vad ce face:s-a distrat ,a cerectat-o pe toate partile si apoi a aruncat-o!daca David inca adoarme cu ea,eu zic sa mai astepti putin pana sa i-o iei ....asa cred!e inca micut!

Trebuie sa il duc pe David la ziua unui prieten de-a lui.ma duc sa il pregatesc si apoi revin la taclale

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

pe unde umblati,Fetelor???
am venit si nu ati ciripit nimic

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am fost in parc si pt prima data Iuliei i-a placut in tobogan la nebunie; si a mers muult pe alee (pe nisip nu vrea deloc, ridica cracii in sus) Prinde curaj tolomaca mea scumpa
Miky, nu am idee de unde sunt leucocitele alea mari, vezi tot cu urina...Desi la valoarea asta s-ar putea totusi sa nu semnifice neaparat o infectie. Mi-ai dat o super veste cu Medlife deschis la Favorit ca si de mine e aproape si mi-era si mie destul de greu sa bat drumul pana la grivita pt orice analiza...Mai ales ca e musai sa ma mai caut si eu la rinichi, habar n-am cu ce am ramas dupa marile probleme din sarcina...Tu unde iesi cu Alexia, in Moghioros? (in w-e ma refer)-ca poate ne intalnim si vin si Cleme cu Diana si Roxana cu Amira cand ii trece gatul rosu...
Luny, succes la party, safiicoolsizen, safiicoolsizen!
De Olgutza ce mai stiti?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, am vazut pozele ca am avut deschis link-ul toata ziua ieri si cand mai gaseam un moment mai aruncam un ochi. dar tot asa pe etape am scapat sa zic ca le-am vazut. mi-au trezit tare multe amintiri frumoase, de libertate si haladuiri pe munti

roxana, nu pot sa cred de zona zoster. tare multe conditii de indeplinit! sa fi facut anterior varicela, sa fie cu imunitatea la pamant. iar eu una consider zona zoster o somatizare, adica se declanseaza pe un fond de stres. ce sa-i faci, defect profesional in ceea ce ma priveste, poate doctoritele nu-s de acord cu mine.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

uite aici
http://good-times.webshots.com/photo/2329655270103392202uGTQBF
2 poze de St'Patrick in alte departate vremuri

la adoua imi place cum scrie... group therapy in stanga

la concert Collective Soul