*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (225)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira_roxana

Amira are doar "rosu-n gat"

Mama, ce m-am saturat de diagnosticul asta! O fi vreun copil cu gatul alb??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

De curiozitate, ti-a dat antibiotic?? Ca l noi e primul lucru care se da, in strainatate niciodata la rsu in gat nu se sare asa...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ospamox, ioana! dar nu ni l-a bagat pe gat, dar a zis ca ar fi mai bine ca are temp destul de mare si gatul varza!

Mergi la inceput

Daaaa, nici nu stii ce sa faci... am vazut la TV ca ziceau medicii ca e ingrijorator ce se intampla la noi in tara. Multi copii au deja la 2 ani 10 doze de anitibiotic luate... Uite ca si noi, care am fost ok pana la 10 luni am luat in 2 luni 2 doze...

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

dragii mei eu ve invidiez ca "numai " 2 doze
de antibiotic le-ati dat la prunci
noi de la 2 luni luam incontinuu ,ganditi-va
ce inseamna asta si inca nu ne-a oprit
au zis ca la 1 an dar uite ca nu am avut
norocul asta
va pupez

Blanka,mami de Eric si13+cu Ana????

Mergi la inceput

Blanka, imi pare rau, ma simt atat de prost!! Gata, nu ma mi plang de nimic! Sanatate maxima si la multi ani lui Eric!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cuscra ma speriasem cu zona zoster aia..bitul copil..
Apropo de rosu in gat: la Mufa atunci, cu roseola/rubeola, cica era si rosu in gat dar apare la bolile astea, ca reactie, nu ca raceala, d-aia devine inselator de diagnosticat...deci pana la urma, ala a fost sau nu rosu in gat, cum se considera?.. nu' sdaca ati inteles ceva, dar sunt pe fuga, mai am treaba garla si musafiri apar pe la 1,30..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

buna dimi!!
stelasi noi am fost joi la medlife pt analize dar fara pipipt ca alexia nu a vrut deloc sa faca in punguta aia pediatrica. i-am pus-o cand am plecat de acasa spre spital si acolo cand am dezbracat-o sa o verific de pipi .... numic. si mi s-a spus sa vn in alta dimineata cu urina. am fost ieri la medlife i dr taberei( s-a deschis la favorit o noua clinica medlife.super bine k eu stau in dr tab si nu a treb sa ma mai duc pana la grivita. acum 2 zile am facut o ora jum) si ieri la fel am patit cu urina. nimc nimic in pungutza. eu eram la munca si sunam bona sa o intreb daca a facut ceva. deja venea ora 11 de somn si ea nu facea nimic. am pus-o pe tanti sa-i spele olita si sa o lasa pana face. si apoi ma suna sa-mi zica ca nu stie cum sa-l puna in recipient(pe pipi). eu i-am zis sa ia o seriinga de nurofen, sa o spele bine si sa ia cu aia. oi fi facut bine?
apropos de pungutele pediatrice pt urina... de la farmacie mi s-a spus k sunt sterile doar jumatate de ora. deci stela in nici un caz nu merge sa o tii toata noaptea.
aaa. eu i-am spus lui tanti farmacista k vreau recipient pt sumar de urina si mi-a dat pt urocultura. si acum i-am facut si sumarul si urocultura. asteptam azi rezultatele.
natyam scris ieri nu stiu daca ai citit. k am primit rezultatele de la analizele de sange si avem lipsa de D si prea multe globule albe. cam 11-14 mii. ce inseamna asta?
pediatra pt D a zis k o sa facem injectabil.
offf imi pare rau pt iulia k a facut bufff. si alexia mai face din astea dar nu din patut. acum o sapt am pus-o in premergator sa fug repede la buca sa-i fac un ceiut si cand m-am intors... premergatorul gol si ea era in balcon(la noi e desfiintat practic, dar a ramas zidul ala la jumatate si am scos tamplaria). si ca sa ajungi la balcon tre sa urci o treapta . pe care alexia o urca si o coboara de 100 de ori pe zi .ii place la nebunie acolo i spatele zidului.dar cum sare din premergator nu pot sa-mi dau seama.cred ca pica in maini pt ca nu plange si fuge imediat in balcon. oricum s-a term si cu premergatorul.l-am pus bine.
acum ii fac alexiai de papa vita cu spanac. nu am mai facut niciodata. o fi buna combinatia asta?
fetele daca va intalniti vreau sa vin si eu sa va cunosc. daca ma primiti bineinteles...poate intr-un week end.k eu nu prea pot in cursul sapt k muncesc pana seara la 8. offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

blanka sanatate puiutului, sa scapati odata si pentru totdeauna de antibiotice! ai mare dreptate tu, insa stii cum e natura omului: isi da seama si pretuieste ce are abia cand vede ca exista si probleme mai mari

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blanka
miky cum sa nu te primim la intalnire? facem public pe forum mereu datele intalnirii si sunteti toate asteptate cu drag!! mai pune ceva la spanac, e cam fad asa...morcov, rosii, unt.. eu mereu il combin cu diverse nu il dau simplu ca nu are niciun gust, dar am gasit o combinatie care merge bine la Mufa: cu putin cartof, morcov si usturoi!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput